Болната Теди се прибира вкъщи. Съпругът й: Благодаря на всички!

Новата оферта за транспортирането на Теодора е за около 30 000 евро
Обновена: 30 апр 2018 17:32 | 30 апр 2018 13:30,
153
Болната Теди се прибира вкъщи. Съпругът й: Благодаря на всички!
Снимка: Facebook

Онкоболната Теодора се прибира в България от Бразилия. 32-годишната жена замина за процедури при световноизвестен медиум, но състоянието ѝ внезапно се влоши и никоя авиокомпания не искаше да се ангажира с транспортирането ѝ у дома.

Още по темата

Беше открита и дарителска сметка, по която вече са събрани малко над 30 хиляди евро – парите са достатъчни за транспортирането на Теодора Маджарова у нас. Полетът ще бъде осигурен от турската болница Анадолу, като се очаква Теодора и семейството ѝ да се приберат в края на седмицата.

"В последните няколко часа получихме нова оферта за транспортиране до Истанбул чрез посредничеството на медикъл асистант компания, която работи в сътрудничество с турските авиолинии. На 4 май бихме могли да се качим на самолета за Истанбул, ако всичко е наред и ако е рекъл Господ", съобщи в пряко включване за Bulgaria ON AIR съпругът на Теодора - Александър Русанов.

Новата оферта за транспортирането на Теодора е за около 30 хил. евро - почти наполовина по-малко от първоначално обявеното предложение от френска компания.

Той добави, че има доста технически детайли за доуточняване и е в постоянна връзка с представители на компанията. На борда на самолета трябва да има медицинско оборудване и медицински екип.

"Външно министерство и лично министър Екатерина Захариева се зае да ни помогне за транспортирането от Истанбул до София. Искам да изкажа огромна благодарност към всички в България и от целия свят, които за два дни събраха повече от половината първоначално обявена сума. Благодаря на всички, които помагат да се приберем вкъщи", каза още Александър в Новините ON AIR.

Необходимата сума вече е събрана, а близките временно преустановяват набирането на средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
4
 
! Отговори
Соня преди 5 години
Защо в такива сложни здравословни моменти винаги помоща идва от Турция.Не чуваме името на Германия и Франция.Благодаря на всички добри Българи и на Турската страна за тази човешка постъпка.Всички които хвърлят кал на добрите Българи и на Турската страна ги оставям на Господа.Той си знае работата
71
1
 
2
 
! Отговори
до Саш преди 5 години
Браво, Саш! Най-смисленият коментар, който прочетох! Поздравления!
70
7
 
5
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До 71Дали ще дадеш пари или не е въпрос на избор и никой няма право да те съди за него. Дали и как обаче ще си изразиш мнението по темата е въпрос на възпитание, морал и човечност. На тях ти фейлваш епично. Да чукаме на дърво и да си пожелаем здраве и дано никога не ни се налага да стигаме до безизходицата тласнала ги в тези избори.
69
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естественият подбор си казва думата. Доказателство е тази статия. Планетата и без това е пренаселена и няма нужда от разни суеверни слабоинтелигентници. Кой има пари дал,кой не искал не дал.В това да не раздаваш пари наляво и надясно на всеки,който смята,че друг му е длъжен заради това което сам си е направил няма нищо лошо. И всеки който не разбира това и напада озлобено другите заради това е доста ограничен и е на същото ментално ниво,както главната героиня от статията.
68
6
 
3
 
! Отговори
DALI преди 5 години
Това дали не е Измамна Схема във Фейсбук >
67
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете лошите чувства настрана! Една млада българка се прибира у дома, подпомогната от много непознати у нас и от турската страна. Дано да се намери и начин да й се омогне да се пребори с коварното заболяване. Да пожелаем успешен край на изпитанията на това чудесно българско семейство!
66
0
 
32
 
! Отговори
това е за прокурор преди 5 години
Статията не е коректно написана. Първо, авторката пише за някакъв световно известен медиум, а не го нарича с правилното "мошеник/измамник", пропуска се услужливо, че някаква българска офца ги е организирала в група да ги лъже да оставят медицината и да хукнат по медиуми в Бразилия като още в БГ им е прибрала парите за тази измама. Т.е. има престъпление извършено от българка в България. Къде е прокуратурата?
65
17
 
19
 
! Отговори
Кампанията преди 5 години
е да се транспортира до България. Парите са събрани, кампанията е закрита. Изяжте се от злоба, жалки малки гнусни човечета.
64
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПариКампанията е за да съберете пари да си покриете сметките с болниците в Бразилия. Жената няма как да разбере къде е. Мошеници.
63
7
 
11
 
! Отговори
vanka преди 5 години
Пак Турция значи,която я плюят под всяка новина,а фалкона на Бойко къде е между другото?
62
15
 
17
 
! Отговори
Пари преди 5 години
иска да изкара кухата ти лейка. Кампанията е да се прибере вкъщи. И е доброволна. Стига храчи жалкаре.
61
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГолямаЖената е в кома от месец, терминален стадий на рак. А вие искате да изкарате пари от трагедията и.
60
15
 
15
 
! Отговори
Голяма преди 5 години
скотщина по адрес на жена, която се бори за живота си. Намирисва на БЪлгария.
59
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До най-мразяАми махнете се вие. Най-малко вие можете да определяте кой да пише и кой не. Като не ви харесват коментарите под тази статия сменете статията.
58
6
 
3
 
! Отговори
Иво преди 5 години
107 - благодаря за епитета, искрено се забавлявам на злобичката ти. Иначе на темата това са големи трагедии, съгласен съм, но за мен продължава да няма нищо лошо да помолиш за помощ. Дай да закрием червеният кръст и червеният полумесец викам като така сме тръгнали...108 - страшно съм ви обидил за 20 коментара, няма що.
57
8
 
11
 
! Отговори
Най-мразя преди 5 години
палячовци, дето не си мърдат пръста да помогнат на никой, но изписват тонове помия да оправдаят жалката си същност. Никой нищо не ви кара насила. Махнете се, няма нужда от съветите ви какво е можело да се направи. Има нужда от решение на сегашната ситуация. Ако не можете да помогнете, не пречете.
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МиНе съм ти никакво приятелче и никой директно не и е пожелавал да умира,както по-долния по място а и долен по начин на изразяване го прави. Аз не познавам човека,когото кълнете но лично аз не кълна хора,които познавам а и не познавам. А пък вие приемете,че хората имат различно мнение и с пожелание за смърт показвате само долни низки страсти. И понеже сме в БГ форум ще ти го кажа на български и ти да го приемеш.Лека вечер ако грозните ви мисли не ти пречат да се насладиш на вечерта
55
7
 
1
 
! Отговори
Ми преди 5 години
приятелче вие точно това направихте на жената - имало други, дето умирали, защо тя има наглостта да се бори за живота си. Каквото повикало, такова се обадило. Deal with it.
54
3
 
19
 
! Отговори
Който преди 5 години
не иска или не може - да не дарява, никой никого не насилва. Ако и вие опрете до дарения някой ден, ще се надявате да има добри хора, а не акълии, които да ви обясняват какво е трябвало да направите и няма да си мръднат пръста за вас.
53
0
 
12
 
! Отговори
anon преди 5 години
... трябва тази жена много да се е отчаяла за да търси помощ от шаман в бананова държава... добре поне, че ще се прибере. каквото и да се случи- в къщи е най-добре. пожелавам и да не я боли.