Ти си само осми клас... Ученички скандализираха пътниците в метрото

Провал на родителите или обществото във възпитанието?
30 апр 2018 15:15, Екип на Dnes.bg
212
 

Джендърска олигофрения в действие 😨😨😨😨😨Това са днешните момичета. Ученички с неправилна преценка за полова принадлежност! 2 Метролиния станция "Сердика"

Posted by Дмитрий Лазарович Петков on Thursday, April 26, 2018


Социалните мрежи бяха възмутени от пореден скандален клип. На него се вижда как две момичета се целуват в метрото пред останалите пътници. Знаят ли как да се държат младите на публични места и съобразяват ли се изобщо с околните? Коментар в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR на актьора Даниел Ангелов и музикантът Джийсън Брад Люис.

"Тук говорим за тотален Содом и Гомор, колкото и крайно да звучи", каза Даниел Ангелов.

Сюжетът, разиграл се преди дни в столичното метро, е добре познат и винаги успява да разпали дискусия. Но показването на любов между хора от същия пол е различно от показния скандал, който се търси целенасочено и тенденциозно, особено когато говорим за деца. Кой и как трябва да възпитава подрастващите? Къде се къса нишката между поколенията?

"Целувката е изключително интимен акт. Няма нужда от такава демонстрация. В тази ситуация проблемът е тоталното отсъствие на образование, семейство, църква", сподели в предаването Даниел Ангелов.

Провалиха ли се родителите във възпитанието на децата си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
5
 
18
 
! Отговори
25 годишен преди 5 години
Малиии каква тройка ще си спретнем с тия двете, лесбийките включват от време на време и мъжко, иначе само от близ, близ не се живее....
120
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Също така някой може да им е платил, за изкарат нещата в България трагични. Стига конспирации, просто някакви лигли си опитват слюнката. Достатъчно е, че са ги снимали и са се опозорили.
119
5
 
31
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Хора,някой им е платил на тия 2-те да се мляскат. Нали се задава Гей-Парад това е нещо като реклама. Може да се вживяват като новото Тату и ще запеят след 1-2 години. Игнорирайте ги. Те са го направили за пари,ако бяха наистина обратни на 14 щяха да се крият. Тези двете сигурно са от напусналите училище и затова не им пука.
118
1
 
11
 
! Отговори
тас преди 5 години
Опасно става в метро или в трамвая.Да не си изтървеш билетчето .За бога не се навеждай да си го вземеш.Помоли друг да го направи ,а ти само гледай какво става.
117
2
 
6
 
! Отговори
пъдпъд преди 5 години
ценностната култура на нацията и на модерното тъпо общество
116
4
 
23
 
! Отговори
Брейзърс преди 5 години
Русата девойка е добра. Дайте продължение
115
2
 
20
 
! Отговори
До 120 преди 5 години
Никой няма да те пита, законът не забранява целувките публично, независимо дали между мъж и жена, жена и жена или мъж и мъж!
114
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако може да качите и клип с продължението
113
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато са две като тези съм съгласен, иначе не.
112
2
 
9
 
! Отговори
земела преди 5 години
Всичко е с цел показване и скандал целта е да се покаже че може и така а старите ценности могат да бъдат пренебрегвани показвайки колко са нищи духом дават пример на други не толкова смели накрая любовта се свежда до секс в който духовното не присъства а само поквара и похот жал ми е за тези два индивида от женски пол защото след време ще разчитаме на тях да възпитават новото поколение на България и ще се чудим от къде идва моралното разложение корупцията липсата на чест и справедливост
111
7
 
4
 
! Отговори
Ястреб преди 5 години
Като един изостанал турчин от азиатска Турция само да попитам - как напредват нещата в напредналата европейска българия?
110
2
 
5
 
! Отговори
дедо Пинто преди 5 години
Аз не знам какво става в нашат мила Родина България, като гледам ежедневно колко много обратни резби са се навъдили и какви ще бъдат следващите поколения .......
109
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И това е по-важно от ЧЕЗ, КТБ, неработещата съдебна система и безогледното застрояване на Пирин / Черноморие...
108
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мамо мила мамо мила! Вай анасъна вай вай вай вай ...Цъ цъ цъ цъ цъ цъ ... булгарийо булгарийо ...
107
2
 
7
 
! Отговори
сдф преди 5 години
Ще си оправят ориентацията като нито едната не иска да стане силният пол и да носи пари, след като системата позволява на намерят някой спонсор от когото да заченат, да се разведат и да му вземат половината имущество и да живеят на негова издръжка и това също е вариант. Феминизъм в действие, 50 % от браковете са обречени на провал, а мъжете превърнати в роби на някоя баба.
106
3
 
4
 
! Отговори
неправилна преценка преди 5 години
Това са дамите от Тату, които най-после са намерили спокойствие за любовта си в България, но верния страж на родината ги е издебнал и ги е снимал.
105
7
 
16
 
! Отговори
аха преди 5 години
Голяма работа станало. Това е най-големия ни проблем сега. Две недорасли се правили на интересни
104
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато бугринът се интересува повече от задниците на хората (Парцалев), а не от безобразията в държавата, Българи няма да се оправи!Даже напротив, с неандерталското си поведение ще изгоните и малкото млади хора, които искат да останат тук!
103
5
 
4
 
! Отговори
какво ще кажете преди 5 години
Господин Дмитрий Лазарович, верен страж на родината, тези две момичета с неправилна преценка на полова принадлежност, страшно много приличат на рускини.
102
2
 
8
 
! Отговори
и въпреки всичко преди 5 години
Отрицателен прираст. Повече не ви трябва да знаете.