Ти си само осми клас... Ученички скандализираха пътниците в метрото

Провал на родителите или обществото във възпитанието?
30 апр 2018 15:15, Екип на Dnes.bg
212
 

Джендърска олигофрения в действие 😨😨😨😨😨Това са днешните момичета. Ученички с неправилна преценка за полова принадлежност! 2 Метролиния станция "Сердика"

Posted by Дмитрий Лазарович Петков on Thursday, April 26, 2018


Социалните мрежи бяха възмутени от пореден скандален клип. На него се вижда как две момичета се целуват в метрото пред останалите пътници. Знаят ли как да се държат младите на публични места и съобразяват ли се изобщо с околните? Коментар в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR на актьора Даниел Ангелов и музикантът Джийсън Брад Люис.

"Тук говорим за тотален Содом и Гомор, колкото и крайно да звучи", каза Даниел Ангелов.

Сюжетът, разиграл се преди дни в столичното метро, е добре познат и винаги успява да разпали дискусия. Но показването на любов между хора от същия пол е различно от показния скандал, който се търси целенасочено и тенденциозно, особено когато говорим за деца. Кой и как трябва да възпитава подрастващите? Къде се къса нишката между поколенията?

"Целувката е изключително интимен акт. Няма нужда от такава демонстрация. В тази ситуация проблемът е тоталното отсъствие на образование, семейство, църква", сподели в предаването Даниел Ангелов.

Провалиха ли се родителите във възпитанието на децата си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
4
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
Това са причините за които в САЩ организации от този тип са подложени на контрол, включително и на Шор..с !И Шоро..с има предупреждение от Тръмп .И шоро..с слушка внимателно!
100
1
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Преди много години в Докторскта градина имаше и още я има една тоалетна.Край нея винаги се въртяха разни странни типове.По някога след тренировки минавах през градинката ,бях скромно момче със сакче на рамо.Почти винаги някой от тях ми се лепваше за мен с разни плоски номера ,за колети ,за дънки ,за проби,за цени.След като се отдалечахме малко ,просто му "извъртах" една учи мата /лесна е/ или уцури-гоши,след това едно ритниче и изчезвах по Г.Г.Деж и през дворовете все пак 5-то РУ е редом
99
2
 
12
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Тотален провал са тези, нищо няма да излезе.И изобщшо не ме грее,че са две жени, първо-това са деца,още ученички, второ-метрото-айде моля ви се. Вкъщи или на по-дискретно публично място ако ще да си търкат муцуните в кравешка тор, не ме грее...тотален провал на родителите им
98
16
 
7
 
! Отговори
аман от моралисти преди 5 години
Ако са хетеро може - по всички паркове, пейки, спирки редовно се натискат двойки и никой не е скандализиран, ОБАЧЕ ако недай си боже са гей двойка това вече е Содом и Гомор. Всеки може да си демоснтрира любовта където намери за добре - като не ви харесва не ги гледайте и снимайте!
97
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дмитрий Лазарович Петков го хоум! Руски ***.
96
5
 
13
 
! Отговори
АБВ преди 5 години
Аз пък съм против пиенето на алкохол(бира, вино и ракия/водка) в градския транспорт, пушенето на цигари(електронни или обикновени), яденето, пиенето на кафе и чупенето на орехи - всичко това е в 280!!!
95
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен и какво като ходиш на фитнес, зъбите не са ти станали по-здрави
94
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7 Гледай си работата! Аз съм гей и с партньора ми се мляскаме найредовно по улиците, пък ела ни кажи копче, при все че и двамата ходим на фитнес! Май щети е последното, което ще кажеш!
93
7
 
11
 
! Отговори
Гей преди 5 години
Аз съм против целуванети публично, независимо дали между разнополови или еднополови еднакво отблъскващо е. Но е факт, че първото е много почесто срещано, което не значи , че е приемливо.и Гей или хетеро целувките у вас!
92
2
 
10
 
! Отговори
Нерез преди 5 години
Колеги, вдигнах го ...
91
7
 
12
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Тия възмутените после отиват да мятат салфетки по дискотеките, докато Азис им "пее" по сутиен. Хайде много ва мола ...
90
12
 
11
 
! Отговори
Krom преди 5 години
Хайде пак да попитам, защо Азис - очевидно мъж, по прашки е изкуство а тези момичета са Содом и Гомор? Я моля, моралистите да се вгледат по на дълбоко, дали не крият зад "гневни осъждания" собствената си сбъркана идентичност? Обикновено такива "осъждания" са характерни именно за тези които сами крият собствените си страхове.
89
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Блондито е поне 30 годишна.
88
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА СА ТЕ, ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.ОТ ЕВРОПА ИДВА ВРЕДНО ДЕТСКО МЛЯКО, ПАЛМОВО МАСЛО, САЛАМИ ОТ СВЕНСКИ ОПАШКИ И ДЖЕНДЪРСТВОТО.А, И ЛОШОТО ВРЕМЕ ИДВА ВСЕ ОТ ЗАПАД.
87
17
 
11
 
! Отговори
пешо преди 5 години
80 До анонименДругарю. Тука не е нито Саудитска Арабия нито комунистическа България. Кой си ти че да казваш кой каде и как може да се целува със любимия си човек. Като се искат да се взимат. Ако ти пречат си затвори очите и не ги гледай.
86
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
опаа
85
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разграден двор сме.що не идат да го направят в Атина или в Берлин?Ще им тръснат една глоба по 500 евро, родителите мъмрене, па после да ги видим
84
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, Всеки има право да прави, каквото иска, Стига да не нарушава закона!Голяма работа, че две момичета се целуват в метрото 😲😲😲
83
2
 
9
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Блондинката е ученичка,колкото аз съм мъжки лебед...
82
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господ напусна тази територия! Ние го изгонихме!