Ти си само осми клас... Ученички скандализираха пътниците в метрото

Провал на родителите или обществото във възпитанието?
30 апр 2018 15:15, Екип на Dnes.bg
212
 

Джендърска олигофрения в действие 😨😨😨😨😨Това са днешните момичета. Ученички с неправилна преценка за полова принадлежност! 2 Метролиния станция "Сердика"

Posted by Дмитрий Лазарович Петков on Thursday, April 26, 2018


Социалните мрежи бяха възмутени от пореден скандален клип. На него се вижда как две момичета се целуват в метрото пред останалите пътници. Знаят ли как да се държат младите на публични места и съобразяват ли се изобщо с околните? Коментар в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR на актьора Даниел Ангелов и музикантът Джийсън Брад Люис.

"Тук говорим за тотален Содом и Гомор, колкото и крайно да звучи", каза Даниел Ангелов.

Сюжетът, разиграл се преди дни в столичното метро, е добре познат и винаги успява да разпали дискусия. Но показването на любов между хора от същия пол е различно от показния скандал, който се търси целенасочено и тенденциозно, особено когато говорим за деца. Кой и как трябва да възпитава подрастващите? Къде се къса нишката между поколенията?

"Целувката е изключително интимен акт. Няма нужда от такава демонстрация. В тази ситуация проблемът е тоталното отсъствие на образование, семейство, църква", сподели в предаването Даниел Ангелов.

Провалиха ли се родителите във възпитанието на децата си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма причина за бунт, нали сме модерни? Какъв е проблема две момичета да се вземат ако се харесват? Друг е въпроса доколко е уместно да се мляскат в метрото, но мисля, че никой нямаше да обърне внимание ако момче и момиче правеха същото?
80
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох на дяда
79
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом това е нормално да вземат и по един вибратор и да си го завират по дупките!
78
5
 
27
 
! Отговори
тя преди 5 години
Това е демокрация , още малко ни трябва за да се отпочне и публично секс! Няма морал , няма срам , няма култура, само пари ,секс и простащина и пълна тъпотия!
77
8
 
7
 
! Отговори
суетата е грях преди 5 години
г-н Даниел Ангелов дали знае че суетата е грях. Колко часа на ден прекарва пред огледалото? Вижте му брадичката, прическата. Ще кажете "ама той това му е професията...". Е да ама тази професия морална ли е? Не го ли вкарва в грях?
76
1
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Днешната младеж -да тв е страх да се наведеш.
75
0
 
7
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Тази русата много жълта.Болнява ми се вижда.
74
11
 
14
 
! Отговори
аз преди 5 години
Да се обичат децата бе, какво толкова. Проблем е когато полицията прави така с бандитите.
73
8
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Понеже са ученички, би трябвало да имат карта със снимка, веднага глоба по правилник. Има си плавила за превоз на пътниците и да се държиш провокативно, което абсолютно явно се вижда от клипа, и с поведението си да притесняваш останалите пътници се наказва. Да си се целуват с когото искат, но у дома. На обществени места се спазват норми на поведение! Интересно ми е да им видя родителите, но вероятно и те са с такова чалгарско възпитание... то крушата не пада по-далеч от дървото.
72
8
 
15
 
! Отговори
ангел преди 5 години
Когато това стане углавно престъпление и такива се лекуват по затворите , нещата ще се наредят !
71
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
К'ви ученички бе?!?! Тая русата */*/*/*/* е минала покрай училището.
70
6
 
6
 
! Отговори
до До Баси преди 5 години
Анджек, де! Аз като не мога да се вредя, да им наложим санкция ли? Кво са ми виновни момичетата, че аз съм ***? Пробвано е вече да се заставят жените с декрет да пускат на ***, но се оказало, че това не решава проблем нито на мъжете, нито на жените. Природата е вложила ужажването и самодоказването във всички видове и е глупаво заради няколко сбъркани типа да се налага ограничение над всички.
69
13
 
14
 
! Отговори
морал? преди 5 години
Въпрос на морал... Твоя морал или моя морал? Няма крив и прав във случая. Те са свободни да избират. А такива моралисти като Даниел Ангелов да вземат да млъкнат. Понякога точно в такива семейства децата така се разбунтуват срещи подтисничеството, че става много весело.
68
1
 
28
 
! Отговори
54676756 преди 5 години
Скоро като почнат да ги бримчат батковците ще забравят тия глупости.
67
27
 
11
 
! Отговори
С преди 5 години
Евала на мацките , дъртите комунистически виждания тря да се забравят.
66
3
 
38
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 5 години
Две пикли решили да се правят на интересни, чудо голямо, момичета на тази възраст се лигавят така още преди аз да бъда тийнейджър, а това беше отдавна, не се газирайте без нужда...
65
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сегашните са агресивни , умишлено провокират ,за да видят каква ще е реакцията на по- големите и после да коментират със съучениците си.няма едно и също поведение на поколенията , както нас ни коментираха ,че няма да станем хора , защото искаме да носим дълги коси и слушаме "дивашката" музика на Запада
64
1
 
2
 
! Отговори
Един въпрос преди 5 години
Махнат е.
63
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Би трябвало да ги глобят, това си е еротика на живо, не коментирам дали лесбийска или не. Все пак еротичните канали имат червена точка за малки деца, нали?
62
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странно деббилна нация!Ореваха орталъка против Истамбулската конвенция - сега 2те лесбийчета защитават..------------Тези двечките - няма да предадат по нататък гените на гордите си родители...но редовно ще си купуват батерии DURCEL AA