Ти си само осми клас... Ученички скандализираха пътниците в метрото

Провал на родителите или обществото във възпитанието?
30 апр 2018 15:15, Екип на Dnes.bg
212
 

Джендърска олигофрения в действие 😨😨😨😨😨Това са днешните момичета. Ученички с неправилна преценка за полова принадлежност! 2 Метролиния станция "Сердика"

Posted by Дмитрий Лазарович Петков on Thursday, April 26, 2018


Социалните мрежи бяха възмутени от пореден скандален клип. На него се вижда как две момичета се целуват в метрото пред останалите пътници. Знаят ли как да се държат младите на публични места и съобразяват ли се изобщо с околните? Коментар в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR на актьора Даниел Ангелов и музикантът Джийсън Брад Люис.

"Тук говорим за тотален Содом и Гомор, колкото и крайно да звучи", каза Даниел Ангелов.

Сюжетът, разиграл се преди дни в столичното метро, е добре познат и винаги успява да разпали дискусия. Но показването на любов между хора от същия пол е различно от показния скандал, който се търси целенасочено и тенденциозно, особено когато говорим за деца. Кой и как трябва да възпитава подрастващите? Къде се къса нишката между поколенията?

"Целувката е изключително интимен акт. Няма нужда от такава демонстрация. В тази ситуация проблемът е тоталното отсъствие на образование, семейство, църква", сподели в предаването Даниел Ангелов.

Провалиха ли се родителите във възпитанието на децата си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
1
 
! Отговори
Ехе преди 5 години
Ми че те и Гала и Жужи се цунаха в ефир) кво/
140
1
 
2
 
! Отговори
Шива-Разрушител преди 5 години
Виждам, че тия, дето се къпят само в неделя, масово призовават за побой над момичета. Изглежда това са "традиционните семейни ценности".Честно казано ми е лесно да разбера, защо задръстените неудачници с мизерен живот в панелка много държат да се бъркат на чуждите хора в живота, без той да ги засяга по никакъв начин, но не смятам, че така ще постигнем щастливо и мирно съжителство в добър тон.Утре може те да са обект на раздразнението на някой темерут по абсурдна причина и.."Здравей, Пирогов"
139
2
 
6
 
! Отговори
65 преди 5 години
Едвали са гей двойка.По скоро лигли на които им трябва един хубав бой.Докато не разберат какви са.Иначе приемам гейовете,но без показност .
138
3
 
6
 
! Отговори
нетолерантен преди 5 години
Платените лобита подготвят общественото мнение за втория опит за приемането на Истанбулската конвенция през лятото по времето на отпуските. Правителството си проси тричането.
137
4
 
10
 
! Отговори
какви джендъри бе? преди 5 години
Абе хора, тези момичета не са гей двойка. Просто две приятелки, които знаят, че мечтата на повечето батковци е тройка. Едната руса, другата тъмна, правят шоу за да стигне клипчето до някои конкретни батковци от горен клас. Туй винаги го е имало, но едно време нямаше ГСМи да се правят видея :-)
136
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо, не съм на 16, а съм на 25 години. Второ, приемете - има и хомосексуални и ние имаме същото право като вас да се целуваме на обществени места. А вашето мнение - изобщо не ми пука за него. Законът на Република България ако забрани целлуването на обществени места - само тогава няма да го правя. Но и вие няма да можете
135
5
 
15
 
! Отговори
Мемо преди 5 години
Като гледам коментарите ми се струва, че имаме няколко "спонсорирани" трола, които защитават това извращение. По колко стотинки ви дават на коментар?
134
5
 
6
 
! Отговори
Лонгур преди 5 години
К'во се чудите толкоз?Пролет е.Започнали са да им растат косметата,и ги сърбят ..........
133
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платена провокация и поредното посегателство върху ценностите на българите.
132
15
 
10
 
! Отговори
Соня преди 5 години
Много са си хубави момичетата, нищо нередно не правят. Сладурки
131
14
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
16 годишните живеят за да скандлизират, според мен си е напълно нормално поведение. На тия дето толкова се скандализират: Нямате ли си други проблеми в живота?
130
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фенки на Тату.
129
0
 
8
 
! Отговори
мхм преди 5 години
До АНОНИМНАРусата булка отдавна е напуснала училище, очи нямате ли?Мозък остана ли ви?Сетивата май са притъпени вече.....
128
7
 
24
 
! Отговори
Владислав преди 5 години
Цяла седмица за тия две обратни лигли говорят. По два шамара да им мине лигавенето, че аман вече от обратни
127
26
 
15
 
! Отговори
Жената от метрото преди 5 години
Здравейте,Аз съм една от жените в метрото. Да - смятам метрото за неподходящо място за целувки. Моментът за мен беше вълшебен - усещах изгаряща любов и за миг забравих къде съм и за околната среда. В този миг бяхме две - аз и моята любима. Искам да отбележа, е клипът е снимат без наше знание и позволение, което е също толкова морално колкото и нашата целувка. И имам един въпрос - колко двойки сте забелязвали да се целуват на обществени места - в метрото, на улицата, в парка и т. н.? Смятате л
126
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реклама на Гей.
125
4
 
5
 
! Отговори
СиГ преди 5 години
Еми и аз гледах клип преди месец, момче и момиче правеха разнообразен секс в метрото на Нижни Новгород между останалите пътници. Къде беше стража на родината или очаква от това да се пръкне поредното русначе и за това ще трябва всички да ги изтърпят? Или момичето е било много яко, та затова?
124
17
 
8
 
! Отговори
Промит мозък преди 5 години
Каква е разликата ако момиче и момче, две момичета или 2 момчета се мляскат на публично място? Едно е ясно, тези хора биха желали това което правят да бъде видяно. Но от гледна точка на необременения мозък техните действия нямат никакво значение и не би трябвало да генерират реакция. Освен ако не се опитат да мляскат вас без вашето съгласие...
123
3
 
4
 
! Отговори
рсфср преди 5 години
Досущ предизборния клип на Путин.Дето всяко семейство трябвало да осинови по един гей с разбито сърце.
122
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само аз ли не виждам проблем тука?Незаконно ли е? Щом се харесват, да се мляскат. КАто им дойде акъла ще запеят друга песен. Сигурен съм, че много от пишещите пуритани тука са правили къде по-големи простотии на тяхна възраст. Че и незаконни.