След сън: "Дете индиго" води болната Теодора в Бразилия!?

Кармен Лазарова твърди, че се запознала с нея в Южна Америка
3 май 2018 19:30,
88

Кармен Лазарова, която заведе Теодора в Южна Америка, твърди, че болната жена е поела осъзнат риск с предприемането на това пътуване. По думите на Лазарова, която от години води групи при бразилския медиум Жоао де Деус, тя няма нищо общо пристигането на Теодора в Южна Америка, а се запознала с онкоболната жена на място в кампуса на медиума.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR тя настоя, че Валя Лунгарова е тази, която е придружавала Теодора в Бразилия.

Пред Кармен Лазарова Лунгарова споделила, че има свръхестествени способности и сънувала бразилския медиум, който ѝ казал тя да отиде при него.

"С Теодора се запознах на 27 април и ми я представи Валя Лунгарова, защото тя беше член на нейната група. Валя Лунгарова ми се обади 3 седмици преди моето заминаване. Тя ми обясни, че е дете индиго, че има свръхестествени способности. Тя ми каза, че е сънувала медиум Жоао, който в съня я вика тя да отиде в Бразилия. Тя е събрала една група от 8 човека. Аз я попитах директно: "Валя, какви са хората?". Тя каза: "Ами, знаеш, аз работя с хора с духовно развитие", разказва Кармен Лазарова.

"На третия ден Теодора получи главоболие, за съпруга ѝ това се дължи на лечение от страна на медиума, за мен това се дължи на дългото пътуване", допълни тя.

Лазарова твърди още, че разбрала в бразилската болница за тумора на Теодора. Тя каза също, че не си изкарва прехраната с тези пътувания и групи, които организира за посещения при Жоао де Деус.

Припомняме ви, че 32-годишната Теодора Маджарова има рак на гърдата. Тя заминава със съпруга си Александър за Бразилия за лечение при медиум, но състоянието ѝ внезапно се влошило. Оттогава тя е на легло - не е в кома и диша самостоятелно, но никоя авиокомпания не искаше да превози семейството обратно у нас.

Историята на Теодора, която Bulgaria ON AIR първа разказа, трогна много българи и за два дни бяха събрани над 77 хиляди лева за транспортирането на младата жена до клиниката "Анадолу" в Турция. След като сумата беше събрана, близките преустановиха събирането на средства. 

Семейството на Теодора получи подкрепа и от МВнР, както и лично от министър Екатерина Захариева.

Очаква се българката, която е в болница в Бразилия, да бъде транспортирана до Турция на 8 май, след това родното МО ще прати военан самолет "Спартан", който да я прибере у нас. Тя ще кацне на Летище "Враждебна", където ще я очаква специализирана линейка.

Теодора Маджарова е на 32 години, юрист и майка на две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
36
 
5
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 5 години
Само Ходжите доказено лекуват аз припоръчвам Кеазим или Адем Ходжа досига над 20 пъти са *** лекувале успешно на исмислени доктори не съм ходел никога
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Не Пророците а Лъже-Пророците. Исус е казал как да ги разпознаем. "Бере ли се грозде от трън и смокини от репей"!Ето ги плодовете на екстра-лъжците!
8
2
 
13
 
! Отговори
T преди 5 години
До BurzumВикаш те са виновни, че глупаците не ги разбират, а тръгват първосигнално да реагират на думите им. Та то така и мен досега да са ме свитнали, понеже понякога се оказвам на празненства с нискоинтелигентна маса и не ми разбират сарказма. Още помня веднъж как ме гледаха втрещено и почти търсеха въже да ме завържат, понеже се шегувах, че не е проблем дето съм пил, само да ме закарат до колата и да ми залепят едната ръка за волана, а другата за скоростния. Така сте глупавите хора.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дете индиго в психиатрията-води го!
6
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До тия всички са кукуОт съпруга да започнат, той е организирал "логистиката" и после започна да реве и обвинява другите
5
1
 
42
 
! Отговори
вестник Шоу преди 5 години
В този казус участниците счупиха ***. Чакаме да се появят и извънземните, сугестопедията и интервю с някой призован дух чрез медиум
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Оттогава тя е на легло - не е в кома и диша самостоятелно"Как да не е в кома, като от седмици не е в съзнание. Това че диша самостоятелно, няма отношение към състоянието на кома.
3
1
 
46
 
! Отговори
тия всички са куку преди 5 години
Защо няма принудително хоспитализиране в психодиспансера за такива като всички, които участват в тази история??? От лечителката, през индигавата, до съпругът на болната жена
2
5
 
28
 
! Отговори
Ай ай преди 5 години
Едно от малкото неща, които ми липсват, а ги е имало през Средновековието, е горенето на подобни баби на клада.
1
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
индиго,индиго колко да е индиго.пирамида за пари.а бразилският шаман кърти-чайчета за по 4-5 хиляди долара и вуду булшит.