След сън: "Дете индиго" води болната Теодора в Бразилия!?

Кармен Лазарова твърди, че се запознала с нея в Южна Америка
3 май 2018 19:30,
88

Кармен Лазарова, която заведе Теодора в Южна Америка, твърди, че болната жена е поела осъзнат риск с предприемането на това пътуване. По думите на Лазарова, която от години води групи при бразилския медиум Жоао де Деус, тя няма нищо общо пристигането на Теодора в Южна Америка, а се запознала с онкоболната жена на място в кампуса на медиума.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR тя настоя, че Валя Лунгарова е тази, която е придружавала Теодора в Бразилия.

Пред Кармен Лазарова Лунгарова споделила, че има свръхестествени способности и сънувала бразилския медиум, който ѝ казал тя да отиде при него.

"С Теодора се запознах на 27 април и ми я представи Валя Лунгарова, защото тя беше член на нейната група. Валя Лунгарова ми се обади 3 седмици преди моето заминаване. Тя ми обясни, че е дете индиго, че има свръхестествени способности. Тя ми каза, че е сънувала медиум Жоао, който в съня я вика тя да отиде в Бразилия. Тя е събрала една група от 8 човека. Аз я попитах директно: "Валя, какви са хората?". Тя каза: "Ами, знаеш, аз работя с хора с духовно развитие", разказва Кармен Лазарова.

"На третия ден Теодора получи главоболие, за съпруга ѝ това се дължи на лечение от страна на медиума, за мен това се дължи на дългото пътуване", допълни тя.

Лазарова твърди още, че разбрала в бразилската болница за тумора на Теодора. Тя каза също, че не си изкарва прехраната с тези пътувания и групи, които организира за посещения при Жоао де Деус.

Припомняме ви, че 32-годишната Теодора Маджарова има рак на гърдата. Тя заминава със съпруга си Александър за Бразилия за лечение при медиум, но състоянието ѝ внезапно се влошило. Оттогава тя е на легло - не е в кома и диша самостоятелно, но никоя авиокомпания не искаше да превози семейството обратно у нас.

Историята на Теодора, която Bulgaria ON AIR първа разказа, трогна много българи и за два дни бяха събрани над 77 хиляди лева за транспортирането на младата жена до клиниката "Анадолу" в Турция. След като сумата беше събрана, близките преустановиха събирането на средства. 

Семейството на Теодора получи подкрепа и от МВнР, както и лично от министър Екатерина Захариева.

Очаква се българката, която е в болница в Бразилия, да бъде транспортирана до Турция на 8 май, след това родното МО ще прати военан самолет "Спартан", който да я прибере у нас. Тя ще кацне на Летище "Враждебна", където ще я очаква специализирана линейка.

Теодора Маджарова е на 32 години, юрист и майка на две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видях профила на младата "психоложка/алфа-талпа дете" и смея да твърдя че жената, както и бабичката-посредник, не е много добре или по нашенски казано не е сама! По вида и снимките мога уверено да кажа че има сериозни скима-отклонения (фалшиви защитни поведенчески механизми) които я хвърлят в психозна грандомания и дилюзия! Предполагам че става дума за Хистрионно/Гранично Личностно разтройство! Убеден съм на 100% че дипломата и за психология е купена или въобще липсва! Бабичката - чист мошеничк!
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абре сумай ти екстрасенси/екстра-кепенци в тази България се навъдиха! Такава директна комуникация с Бог до сега не се е чувало/виждало нигде! Значи щом при наличието на тази "ефикасна" комуникация не можем още да се оправим значи нящо грешим. Това което се вижда на яве е една масова психоза и съответно крупна мошенгия от страна на предлагащите празни обещания! Заключение: с екстра-глупости НЕ СТАВА! ИСУС е казал че по плодовете ще ги познаем! Ами виждаме че плодове изобщо няма но сметка има!
68
3
 
2
 
! Отговори
Мари преди 5 години
До Анонимен #74Хахаха! Напълно грамотна съм си и нямам никакъв проблем с правописа. Помъдрявам (поводи да искаш за това в България) с всеки изминал ден, защото в противен случай би означавало, че съм спряла израстването си, а аз категорично нямам такова намерение. Не ме мисли мен, мисли за умните си съфорумци, над които определено доминираш. Доказвай пред тях твоя правопис и мъдростта си. Мен не ме касаят. Вие тук явно сте си близки.
67
3
 
2
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До 72 - аз нямам ли такова право? Или то е експлицитно запазено само за вас?
66
7
 
8
 
! Отговори
Мари преди 5 години
Всеки възприема света чрез това, което носи в себе си. Всеки дава на света това, което носи в себе си. Всеки коментар изкарва на показ същността на пишещият.
65
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИвоТи пък защо се изживяваш като някаква крайна инстанция и си позволяваш да даваш оценки на хората? Има различни гледни точки, всеки човек има мнение, защо си мислиш, че твоето е най-правилното?
64
10
 
5
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Ами принципно съм съгласен с теб Мари, но това е народопсихология - не е важно аз да съм добре, важно е на Вуте да му е зле. Ще ни видиш обединени само ако трябва да се обединим в омразата си. Славейков си го е написал преди над 100 години че "не сме народ, а м'ърша". Имал е право тогава, звучи актуално и сега. И така в един момент дори и ***'от като мен разбира колко безсмислено е да водиш каквито и да било опити за разговор с такива "хора".
63
11
 
7
 
! Отговори
Мари преди 5 години
До Иво #68Вече съм убедена във видът на повечето пишещи тук. Аз също не се отричам от позицията и думите си. Не е нормално ние да съдим който и да е, още повече, че става дума за жена на моята възраст, болна от коварна болест. Благодаря за съвета, Иво, макар че мисля различно. Може би именно защото умните се оттегляме, глупавите и тяхната глупост доминират като цяло в България. Никога не е имало тема, която да ни обедини, няма и да има и по тази причина няма и общество,има безлична аморфна маса
62
2
 
3
 
! Отговори
Boy.de преди 5 години
V USA lekuvali cancer? A az dosega mlsleh ,che lekuvat cancer samo v Iran (demek v kulturnata Persia)!
61
11
 
3
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Здравей Мари - поздрави и на теб :) Анонимниците от подвид "тежко дебелокожи" са започнали да виждат и припознават мен във всеки, който им опонира. Радвам се, че успях да оставя следа в съзнанието ви, но трябва да ви разочаровам - реших да спазвам поговорката "по-умният отстъпва". Съветвам те Мари и ти да не се занимаваш, защото е безсмислено. Иначе ви гарантирам, че и да си сменя името по изказа винаги ще ме познаете...не се срамувам от позицията си, че да я сменям или да смекчавам тона.
60
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kakva e tazi ogromna suma pari?Da ne se okaje che e plateno vrushtaneto I za ostanalite chlenove ot grupata.
59
2
 
26
 
! Отговори
ELI преди 5 години
Дано никой не попада в ситуация да се хваща като удавник за самка и да търси спасени от такива знахари и лечители с неяснота дали изобщо ще му помогнат.Жалко за младата жена и за семейството и.Дано все пак има надежда за нея и се оправи.
58
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз сънувах снощи, че ме сваля Александра Дадарио и ми казва - "Прави с мен, каквото искаш..."Спешно ми трябват 100 000лв за да отида при нея.
57
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Луда работа. Хората им изпратили пари за лечение, а те спретнали делегация, водена от дете. Ама не било баш дете, а било индиго, ама когато била дете. Нищо, че не тогава, а сега сънувала как някой си Жоао зове болната жена, индигото одма прифанало мислограмата и ап - на самалето. Баси идиотията...
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Zashto ne sa si napravili smetka s kakvi pari shte se vurnat.V kraina smetka nikoi ne e dlujen da I'm plashta.Na svoya glava sa otishli.
55
1
 
29
 
! Отговори
Мимокмок преди 5 години
И тия като ония,дето хвърлят хилядарки от балконите!!!*** народ и силен вятър -нема спиране!!!!
54
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...много пари за транспорт. Двупосочния билет е близо 3000лв, а тук имаме 77х.лв. Дано се оправи жената, българина е милосърден, дано парите се харчат целево
53
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мхм, семейството има една версия, "медиумката" си има друга. Тези 3000 насън са ги платили. И не ми било На кафе с Гала, а дете-индиго
52
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медиуми, дете индиго... в кой век живеят тия хора?! Някой си сънувал... Мдааа, българският народ е малък, но пък за сметка на това ***!И тази жена уж е с висше образование и с претенции, че е интелигентна!
51
6
 
3
 
! Отговори
Мари преди 5 години
загуба на време