Пътувалите с Теодора разказват: Кармен – и организатор, и лечител

Мнимата лечителка знаела за болестта на Теди още от България
4 май 2018 11:05,
111


Приятелите и спътниците на онкоболната Теодора са станали преки свидетели на всичко, което се е случило с 31-годишната жена в Бразилия. Мартин, Валя, Виолета и Веселка са част от 9-членната група, в която е пътувала и Теодора Маджарова. Разказват, че всички са приятели, а организатор е Кармен Лазарова, която се представя единствения лицензиран водач за къщата на Жоао де Деус.
 
"Всичко беше организирано от самата Кармен Лазарова. Самолетни билети, престой - всичко ни  бе предоставено предварително чрез имейл и телефонни разговори", категоричен е Мартин пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Валя и Виолета пък имали лични срещи с Кармен преди заминаването.

"Разказваше как лекува с ръце, с енергия, как прави медитации. При нея имаше и кристално легло. Ние имахме веднъж безплатно да посетим. Всеки следващ път е по 40 лв.", уточни една от спътничките на болната Теди.

На пътниците не са изисквани медицински документи, а за болестта на Теодора гидът Лазарова знаела още в България. Състоянието на онкоболната обаче се влошава рязко, след като се подложила на процедурите в Бразилия.

Според групата Кармен подценила състоянието на Теодора. Гидът Лазарова вярвала, че влошеното състояние на 31-годишната жена е заради процедурите, на които се била подложила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
Терминален стадий,за огромно съжаление,означава точно терминален.Затова е добре човек да прекара максимално оставащото време с най-близките си.Разбира се,всеки решава сам за себе си.Канабоидното олио е едно от нещата,които помагат за болката и облекчава страданията.
102
3
 
7
 
! Отговори
До 101 Анонимен преди 5 години
Теодора се е борила от пет години с рак на двете гърди. Лекувана оперативно от официалната медицина също с химиотерапия и медикаменти. Достигнала е до разсейки в мозъка (вторичен тумор) - терминален стадий. Тоест, останало й е само да избере други методи след като била отписана от официалната медицина. На теб ако ти кажат, че трябва да си чакаш смъртта и да си само на обезболяващи какво ще предприемеш ?
101
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато някой иска пари за лечение, обикновено описва историята на заболяването. Какво лечение е предприето до сега и какво предстои. Какви са резултатите и очакванията. Прикрепят се и диагнозите.В този случай от самото начало се започна с гръмки обвинения към медиуми, посредници и др. без да се дава изчерпателна информация. Съпругът се опитва да следва някакви опорни точки и понякога се чуди какво да каже.
100
3
 
8
 
! Отговори
Или преди 5 години
Много съжалявам за безнадеждно, болната млада жена, но се чудя само с какъв акъл, в подобно състояния ще тръгнеш на майната си отвъд? Така или иначе си е тръгнала за "далечно", еднопосочно плаване защо не се е примирила и не е преживявала последни, съкровенни дни и мигове с близките си и у дома, на спокойствие и в мир? Никой не е съдник или може да поеме чужда болка и съдба, но логичният разум бяга от злополучното пътуване и агонията от връщането обратно в Бг.
99
7
 
3
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До 101 - дойде, написа поредната тъпотия, дето няма нищо общо с истината, лайкна си я сам - хайде сега напусни. Дори по време на пътуването си тя продължава с приема на лекарства предписани от лекари. Да не говорим за предишните курсове на химиотерапия. Едно е ясно - ти за медиум не ставаш. Дипломата ѝ е от СУ и е с отличие. Има повече знание за 32 години отколкото ти някога ще акумулираш в живота си.
98
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Иво сигурно е от групата от Бразилия... А колкото до това семейство- според мен още след като й е поставена диагнозата, въпросната жена, вместо да се довери на традиционната медицина, е хукнала по врачки и баячки, докато не е станало прекалено късно - разсейки и т.н. Съпругът също има вина, че й се връзва на акъла. Юристка била -бля, бля. Сигурно от Тутраканския свободен. И в крайна сметка вместо да приемат неизбежното с достойнство, продължават с глупостите и тормозят околните.
97
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми стана ясно хората от 9-членната група,какви са ,с какво се занимават и с каква цел са отишли при бразилеца Жоао де Деус.Не са само придружители на болната Теодора.Групичката е доста съмнителна и е подвела младата жена да ги последва.
96
1
 
6
 
! Отговори
без коментар преди 5 години
Жената с плитчиците от видеото Валя Лунгарова била "авторитетната контактьорка"...
95
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИвоА какъв тогава е проблема между засегнатите страни?
94
7
 
2
 
! Отговори
Иво преди 5 години
96 - Къде прочете/чу че семейството има претенции за това че не е било излекувано от медиума? Единственият несериозен си ти и изказването си, ама явно толкова си можете тук.
93
0
 
8
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
До НеангличанинАнтипатия = състрадание, съчувствие?!? Оставете онлайн речника и хващайте някой буквар. Съвети - след като изкласите средно!
92
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Иво"В На кафе над 1 час говореха всички засегнати страни - семейство и "медиум"И как по-точно медиума е засегнал семейството?!? Обещал е да ги излекува, ама не го е направил?!? Нелепо е! Съпругът да си поеме отговорността за семейството и глупостите които е сътворил, а не да се чуди как да прехвърли вината на някой друг. А и да върне парите на наивните дарители.
91
7
 
0
 
! Отговори
Неангличани преди 5 години
Антипатия, консистентност???Състрадание, съчуствиеПоследователност, постоянство, съгласуваност.Има онлайн речници, ако Ви убягват българските думи от знаене на много езици.
90
4
 
2
 
! Отговори
Иво преди 5 години
@Reality pill - В На кафе над 1 час говореха всички засегнати страни - семейство и "медиум". Предпочитам да черпя информация от извора. А ти като си чел нещо различно - провери си източника. Не всичко, което лети се яде и не всичко което четеш е абсолютна истина...особено ако е в жълти вестници тип Шок.
89
0
 
6
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
Говорим за напълно различни неща и този диалог става контрапродуктивен. Намалете гледането на "На кафе" и четете повече.
88
6
 
4
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Незнанието не ти дава право да говориш неверни неща по чужд адрес. Не познаваш казуса изцяло? Но си готов да си дадеш "експертното мнение" по въпроса! Нали народопсихологийо българска - на всяка манджа мерудия. Не мисля, че тя е избягала от последиците от действията си - лежи на легло вече близо месец...или това не е достатъчно. Ако си отиде ще се чувстваш ли по-добре знаейки че си е поела последиците в твоите очи? Проявяваш скандална липса на емпатия, моля те спри се вече.
87
3
 
5
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
До ИвоС това смятам да завърша - поемането на отговорност, противно на разпространената представа, означава да ПРИЕМЕШ последиците от действията си, а не да хвърляш обвинения на ляво и дясно. ПП Телевизия не гледам от столетия - затова съжалявам, че не съм в крак със скудоумията на Галка.
86
7
 
1
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Мантрата за която говориш 87 също не е била споделяна от никой. Спри да вкарваш думи в устите на хората, които не са казали. @Reality pill - неконсистентни са само твоте мисли - отново те питам кажи какво имаш предвид под че някой е заблуждавал някого относно причините и целите за които са били необходими средства. Аман от говорене наизуст. Като не можете да се обосновете не се изказвайте. Следвайте си по-добре опорните точки и по-малко импровизации че гледай какво става.
85
4
 
2
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До 87Отново ще ми се наложи да дам пример с На кафе ще ме прощава Reality pill, но там беше дадена най-голяма трибуна на съпруга на жената. Та точно там той каза че съжалява за постъпките си. В първата статия за Теди на първия ред пише "Теодора избира алтернативно лечение в Бразилия". Тежката измама е в главата ти от неверните неща които разпространявате. Отново при Гала съпругът разказва за цялата история около пътуването и участието на другите. Ама чукча не читатель чукча писатель.
84
2
 
7
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
До Иво Липсата на консистентност в обясненията създава усещане за неискреност, което е трудно за преодоляване.