За Гергьовден: Не агнета, а хора заклаха и опаковаха вегани

Както винаги протестът им потъна в кървища и найлони
209

Снимка: Булфото

Вегани протестираха на Гергьовден в центъра на София с искане за спиране на убийствата на животни за храна. 

Както и при предишни подобни акции, протестът включваше и театрален елемент с "клане” и "опаковане” на живи хора – със съответните количества изкуствена кръв.

Според участниците, яденето на месо е не само нехуманно, но и вредно за здравето.

Те скандираха: "Месото е болка и страдание!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
4
 
14
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ ХОРА-А-А ! преди 5 години
АКО САМО ЗА МЕСЕЦИ ХОРАТА ПО ЗЕМЯТА СПРАТ ДА СЕ ХРАНЯТ КАТО ТЕЗИ МАЙМУНИ "ВЕГАНИ" ДВА (2) МИЛИАРДА ЩЕ СА МЪРТВИ !!!!
86
2
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Кемълче, изглежда неграмотността при теб е патология. От заглавието излиза, че веганите са били заклани от хора, а не от агнета.
85
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откачени фанатици!
84
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
протеста е безсмислен,начина на хранене е личен избор а не обществено занимание,ако месоядните решат да излязат на протест срещу веганите ще се получи един мноооого голям протест но пак ще е безсмислен
83
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен1000 *** ли ще определят нормите на обществото ?==============Не, 240 са достатъчни.
82
3
 
7
 
! Отговори
До Сара преди 5 години
Да,права си - Всеки човек си има от Природата 4 кучешки зъба - зъбите на Месоядецът.Айде да спрем с цивилизационното преекспониране - ядосахме Я! Сами виждаме Как ни отмъщава всеки ден! А,и се оглеждайте надолу-да не настъпите някой двуметров смок..
81
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много сте прозди ве хора и много зли аз също ям месо и знам че е вредно подкиселява организма води до рак и какво ли не още пишете глупости лично познавам веган с пррфектна физика повечето от вас са с кръвно холестерол и наднирмено тегло яжте си тежките меса и карантия и си пийте ракията и шопската салата гледайте ва си.
80
3
 
26
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Аз не съм виждал агнета с *** и сутиени.
79
2
 
25
 
! Отговори
Т преди 5 години
Тоя многознайко е дисциплинарно уволнен от предишната си работа и това сигурно е записано в трудовата му книжка, и сега не може да си намери работа никъде. Заплашвал е, че ще взриви офиса с всички в него. Това е доста сериозно и зи е за затвор отвсякъде. Така ми каза едно птиченце.Що не направят подобен пърформанс по време на Байрама или пред синагогата по време на техните празници?! Дали няма да гризнат дръвцето тогава - едните да ги спукат от бой, а другите да ги смачкат всячески.
78
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1000 *** ли ще определят нормите на обществото ?
77
3
 
21
 
! Отговори
хммм преди 5 години
тия ненормалници няма ли кой да ги спре бе. Децата колко уплашено гледат. Винаги така е било в историята. Признай някое ненормално общество за нормално и му гледай сеира. Започва скоро след това да иска повече права и от нормалните, тия които не са като него трябва и те да станат така. Същото и е с геювити и малцинствата. Това ако е нормално по снимките не знам. Аз живея в западна Европа и съм изненадан как щандовете се пълнят само с вег. храна. Презадоволеност се нарича това и всеки го играе по-интересен и различен от другите, само че изглеждат нелепо. Месото е жизненоважно.
76
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Гергьовден: Не агнета, а хора заклаха и опаковаха вегани............Ъъъъ... значи според редакцията веганите не са хора, така ли да разбираме?
75
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам медийте и този сайт поради каква причина държат да информират аудиторията за всяка идиотщина.Игнорирайте ги.И точка. Няма да имат поле за изява.Ще ги видят и отминат 100-200 минаващи по бул.Витошка и край.
74
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мюсуюманите също ядат агнешко, уважаеми покемони. Що не протестирате и на техните празници? И от Кумчо Вълчо, който ви е ментор още не ви е наредил, агенцаDУсещате ли как вие сте тези, които сте изядени?
73
3
 
24
 
! Отговори
T преди 5 години
Това са едни безработни некадърници, които търсят внимание и създават шум, за да ги забележат и да си заработят по някой и друг грант. Поинтересувайте се и ще видите, че казвам истината. Сега е модерно да си некадърен, но пък за сметка на това фешън многознайко, и да си направиш НПО, което да позиционираш в някоя ниша и да се издържаш после от грантове. Що не се хванат на работа на заплата или пък да създадат бизнес в производството, търговията или друго?!
72
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майките им са яли месо като са ги заченали , износили и родили здрави. После са ги хранили с месо за да пораснат здрави. Те това упражнение изобщо не мислят да го повтарят.
71
3
 
12
 
! Отговори
Webley revolver преди 5 години
Еха! Няколко сбърканяка. Абе, тревоядни, я кажете, ако пуснем всички домашни животни на свобода из природата, какво ще стане с тях? Кокошчици. прасенца, агнета.
70
5
 
23
 
! Отговори
Дуле Савич преди 5 години
Нищо против, ама почвате да ставате като едни други дето ползват цветовете на дъгата - адски досадни. Нито някой ви пречи, нито някой ви спира. Не виждам защо трябва да си натрапвате мнението и да искате невъзможни неща. Живейте си както ви е угодно и не ни занимавайте с проблемите си, така както ние не ви занимаваме вас с нашите, нали?
69
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три тревопасни на протест...
68
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Според участниците, яденето на месо е не само нехуманно..."===Време е веганчетата да научат какво означава думата хуманен. Хуманност не може да бъде проявена спрямо животните, защото те не са хора (humans). Образовайте се, бе, ***!