Пост взриви социалните мрежи: Провинциалисти сеят боклуци из София!

Кремена Халваджиян скандализира, иска паспорт за София
8 май 2018 09:10, Петя Славова
825

На връх Гергьовден известният моден стилист Кремена Халваджиян скандализира обществеността със свой коментар в социалните мрежи.

В своята публикация тя нарече част от жителите на столицата провинциалисти, които оставят след себе си камара боклуци.

Халваджиян е заварила градинката около Националната библиотека в окаяно състояние и оттам идва възмущението ѝ.

"Аз полагам огромни грижи - тъкмо боядисаме и то бива напръскано със спрей и надраскано. Боклуци има из целия двор и не смогваме да го събираме. Не знам защо като се посочи проблем, дискусията винаги отива някъде на съвсем друго ниво", категорична е стилистката в "България сутрин".

Според нея думата "провинциалист" в публикацията описва онези хора, които хвърлят боклуци и цапат столицата.

"Аз също имам много приятели от провинцията, които са много добри и читави хора. В този квартал "Докторската градина" живеем вече 5-то поколение. Няма нито един простак, който да е роден там. Идват невъзпитани хора, хвърлят боклуци и си тръгват", твърди Халваджиян пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ месторождението е обвързано в голяма степен с възпитанието на хората и вече има останали малко истински софиянци, които пазят столицата.

В своят пост тя предлага да се въведе паспорт за София и да има черен печат за тези, които не спазват елементарните правила за една европейска столица.

"Защо всички се идентифицираха с групата, която аз описах. Хората започнаха да плюят, стигнаха до девето коляно", завърши Кремена Халваджиян.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


825
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
555
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Или искаш да кажеш,че 1 милион работят на черно ли?"Ми да, то кой ти работи на бяло или сиво. Сега остава и осигуровки да плащам :D
554
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво искаше да каже днес тази шопкиня, че шопите ще цапат пък ние от провинциата ще им чистим *** ли. Тая нещо много пафка ганджа... ,или е *** някой от провинциата ама хубаво и е бил шута.
553
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо си се объркал с НСИ. То само аз и няколко роднини и приятели имаме толкова жилища в София.
552
1
 
1
 
! Отговори
Хепиенд преди 5 години
Избраха го аграрите от София.
551
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко го избирате ненормалницитe от Прованса! Кой гражданин би харесал този аграр?
550
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами тогава извинявайте! Явно всички вие сте чисти и достойни хора, които нямат никакви роднини тук. Загадка е за мен тогава, откъде се взимат всички тези мекащи и кекащи недоразумения, които влачат по цял ден напуканите си крака по улиците на София, оглеждайки се с вид на отличници от училища за деца със специални образователни потребности?
549
0
 
0
 
! Отговори
Елита каза: преди 5 години
Вие сте *** и аз. Значи ще се разберем.
548
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз викам, че е крайно време ние всички провинциалисти от България и чужбина да отидем в София да им потърсим сметка защо сме толкова бедни и защо сме втора ръка по целия свят,не само там.Да ги изгоним от държавата,защото по затворите пак ли ние да ги храним,но без една стотинка,всичко да им се отнеме в полза на народа.Още малко ви остава да си го знаете,с вашия вожд от квартал Банкя Бойко Лукчето.
547
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой те осведоми ТЕБ, че в София има 600х. жилища? Дали пък не бяха 6000? Папагал!
546
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом елита им е от Банкя, ясно с петото поколение.
545
0
 
3
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До 583Грешиш драги шопе, всички така наречени от теб провинционалисти са твоя кръв и плът. Твой далечни роднини останали по родните си места когато твоите дядо и баба са се изместили в шопията за да се родиш ти с мисълта, че си топ селянин. Ти от къде си мислиш, че е твоя род? От шопия ли? НЕ, всичките сте от селата. Затова и кварталите ви са със селски имена! И затова всички сте си селяни. Създали сте ги в Овчарската купел или в Красното ви село!
544
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле, наистина сте много примитивни тези, които сте останали на село. Явно дори от тази cмpaд най-доброто се е довлякло тук.
543
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За едно сте много прави провинциалистите-София наистина е пълна със селяни! Ама това са вашите братя, сестри, братовчеди и племенници. Не сме ги създали в лаборатории на "Орлов мост". Вие ни ги доставихте!
542
1
 
1
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До СофянецаЗатова пък аз си представям да показвам нагледно на ***, че са такива и защо точно са такива. Както и да плюя село в което кракът ми не стъпва освен ако нямам абсолютно никаква друга опция и винаги се старая още същия ден да се махна. Не живея в селото и каквото и да стане няма да живея там. В Зимбабве емигрирам, но в шопия никога! Ако искате хората да ви приемат за хора, то се дръжте човешки и спрете да се правите на голямата работа само защото населявате шопията!
541
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще идват ве.. шопе като сте им откраднали на хората париците ,ти кво искаш. Хубаво, че не сме дошли пак всички,че да видиме на къде ще бягате вие...
540
0
 
4
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До 574Сам ли стигна до този извод или прочете нещо на тръмп от туитър? Големи майстори станахте в тая Шопия, големи граждани, голямо чудо. Затова всеки празник цяла Шопия се изнасяте към селата да претакате зелето и да вземете буркани за шопия, че да оцелеете до следващите празници. Кореняк шопи били, ха. Я си виж акта за раждане какво пише? Роден в шопия или в Горно Нанадолнище. Селяни сте си били, селяни си останахте. Затова и селяни привличате. Няма как *** да привлече пчела!
539
1
 
1
 
! Отговори
Провинциялист преди 5 години
Да боднем в София!
538
2
 
4
 
! Отговори
Софянеца преди 5 години
Не си представям да живея в някой град да се изхранвам там децата ми да са родени и да учат там и аз само да го плюя .това го могат само комплексираните провинциалисти.никой не идвал в София а тя стана с 2500000 жители. ЗА ГРАЖДАНСТВО.
537
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ си имат расизъм, в испания са си имали върл католицизъм ... На нас не ни трябват, ние сами е мразим.
536
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък вие шопите не знаете какво е буркан и ядете направо от казана