Пост взриви социалните мрежи: Провинциалисти сеят боклуци из София!

Кремена Халваджиян скандализира, иска паспорт за София
8 май 2018 09:10, Петя Славова
825

На връх Гергьовден известният моден стилист Кремена Халваджиян скандализира обществеността със свой коментар в социалните мрежи.

В своята публикация тя нарече част от жителите на столицата провинциалисти, които оставят след себе си камара боклуци.

Халваджиян е заварила градинката около Националната библиотека в окаяно състояние и оттам идва възмущението ѝ.

"Аз полагам огромни грижи - тъкмо боядисаме и то бива напръскано със спрей и надраскано. Боклуци има из целия двор и не смогваме да го събираме. Не знам защо като се посочи проблем, дискусията винаги отива някъде на съвсем друго ниво", категорична е стилистката в "България сутрин".

Според нея думата "провинциалист" в публикацията описва онези хора, които хвърлят боклуци и цапат столицата.

"Аз също имам много приятели от провинцията, които са много добри и читави хора. В този квартал "Докторската градина" живеем вече 5-то поколение. Няма нито един простак, който да е роден там. Идват невъзпитани хора, хвърлят боклуци и си тръгват", твърди Халваджиян пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ месторождението е обвързано в голяма степен с възпитанието на хората и вече има останали малко истински софиянци, които пазят столицата.

В своят пост тя предлага да се въведе паспорт за София и да има черен печат за тези, които не спазват елементарните правила за една европейска столица.

"Защо всички се идентифицираха с групата, която аз описах. Хората започнаха да плюят, стигнаха до девето коляно", завърши Кремена Халваджиян.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


825
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
635
1
 
2
 
! Отговори
Българка преди 5 години
Права е. Не е нормално, хората от всички градове и села в България да дойдат да живеят в София. Освен това, има много хубави и други градове в България. София се пренасели и това трябва да се спре.
634
1
 
4
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Абсолютно е права. Аз също не съм от София, но последните години този иначе прекрасен град се напълни с всякакви меко казано ниско интелегентни индивиди, за което единствено постижение в живота е пакет семки и бира по градинките
633
6
 
6
 
! Отговори
Деяна преди 5 години
Аз съм от Бургас и изобщо не ми пука, че някаква жена може да ме смята за провинциалистка. Моля само през август, когато дойдете на море да не крякате и да не мекате толкова, че не се издържа вече.
632
1
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Не е важно откъде човек е дошъл, важното е къде отива в мисленето си и къде е стигнал.Ако е останал на село в мисленето и в Рим да иде физически, пак ще си остане същия се.ляндур!(Колизеума)Това е проблемът! Поради амбициите да "другарите" да развиват индустрия, по принуда направиха много се.ляндури граждани и те си останаха се.ляндури и в градовете, защото нямаше мнозинство с гражданска ценностна система, която да им се наложи!София,като най-голям град, събра и най-много се.ляндури! Това е!
631
4
 
3
 
! Отговори
Столична голяма общи преди 5 години
Не спорете и не се обиждайте излишно.Има място за цяла България при нас.Ще заселим цялото софийско поле,чак до Сливница и Елин Пелин с прииждащите от прованса.Да не мислите,че тия от Илиянци,Ботунец,Суходол и прочие да кореняк софиянци? Кореняци,друг път.Или пък тия от Надежда, Младост и Дружба? Всичко е дошло от провинцията.Но както се казва искайте и ще ви се даде.Имаме амбиция да направим София 3000000.А това става с хора.
630
5
 
17
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 684В. Търново което е било столица по дълго от колкото вие сте град нямат такова самочувствие, град в които когато са писали книги вие още сте бягали по поляните, а са напълно нормални и земни. Вие направиха ви столица и станахте много отворени. Големите граждани, големите столичани, ако не бяхте жалки щяхте да сте смешни. Един човек не познавам да е отишъл до шопия по работа и като се е върнал да е казал една добра дума за вас! Цяла България ви храни и все другите ви виновни!
629
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам прекалено много пари, за се се интересувам от вашите проблеми .....
628
3
 
6
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 684Ей шоп (ти не си селянин защото това не е обида, а ***), ти прочете ли нещо по долу или си ръсиш глупости на воля? Защо всичките ви квартали са със селски имена? ЗАЩОТО СТЕ СЕЛО, ВИНАГИ СТЕ БИЛИ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕТЕ! Кажи един знаменит българин от шопия? Няма да можеш нали! Кажи едно значимо събитие през 13-те века България да е станало в шопия? Освен най ужасното, обесването на Левски друго голямо събитие в шопия няма! ЗАЩО? Защото сте били село!
627
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До К. АндреевОт това време е останал само спомен...
626
1
 
4
 
! Отговори
Без име преди 5 години
До анонимен 684 :684 даваш ли си сметка каква грандиозна глупост си написал/а! По несвързаните ти брътвежи - ти си просиш да те качим на един стълб и всеки с камък да ти покаже мнението си!!!
625
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко е права.....Дойдоха от село, донесона си венерическите болести и чалгата, народиха идиотчета понеже и на бездомно куче от София ще вдигнат крака само и само да останат.Свалиха крадното IQ в пъти.Дано по-често погребваме селски деца иначе по-добре да я няма тази държава.Езика ни вече не си чува и без това,всичко селско мяка и квака....
624
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кременче не забравяй, че говориш за град, който по начало не бие на нищо. Нито пък това да си накое си поколение софиянец (стана ми смешно само докато го пиша) е причина за гордост.
623
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Diarbekir za takiva gluposti!
622
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.......са на позитано 20 от много дълго време ....
621
4
 
15
 
! Отговори
Марсианеца преди 5 години
Кременче, вече сме 21 век. Сега се мисли за живот на Марс, а ти ни предлагаш паспорти за София. Айде по- сериозно мойто момиче.
620
1
 
8
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Всяко село с паспорт и виза ...А ние ще си измислим и валута ...
619
2
 
8
 
! Отговори
да преди 5 години
за да стане българина като германеца първо трябва да приеме исляма - не мерси нямаме нужда от мохамедани от Немско
618
1
 
4
 
! Отговори
да преди 5 години
Халваджиян са арменци какви Родопи сънуваш..хлапетии по сайтовете започнаха да философстват
617
9
 
2
 
! Отговори
Ебати селянката преди 5 години
Всичко завършващо на ХАЛВАЖИЯН е от родопските села
616
2
 
4
 
! Отговори
К. Андреев преди 5 години
Ти , приятелю, който иронизираш за "тази хубава" държава , знаеш ли, че ние за 10-15 г правим такъв скок в края на 19в , та се говори за "българското " чудо?Знаеш ли, че в началото на 20-ти век сме една добре организирана и сравнително (с околните) благоденстваща дърава?Според теб, защо започваме Балканската война?И знаеш ли, че по време на Балканската война сме съюзници с Гърция, Сърбия и Черна Гора, а нашата войска е два пъти повече от трите държави общо?Как става това ? Самоот ентусиазъм