Теди, чиято история трогна българите, лети към дома

Първо пътува с медицински самолет, после със "Спартан"
8 май 2018 09:20, Петя Славова
21
Теди, чиято история трогна българите, лети към дома
Снимка: Bulgaria ON AIR

Тежко болната българка, потърсила алтернативно лечение в Бразилия, ще лети до Истанбул днес. Полетът от Сао Пауло в е 9:15 часа българско време.

Още по темата

Теодора Маджарова и съпругът ѝ Алекандър ще летят със специален медицински самолет на турска клиника.

32-годишната жена е болна от рак на гърдата. През март тя заминала за Бразилия за лечение при медиум, но състоянието ѝ внезапно се влошило.

Историята на Теодора, която Bulgaria ON AIR първа разказа, трогна много българи и за транспортирането на онко болната жена с дарения бяха събрани над 90 хиляди лева.

Държавата ще помогне на семейството за пътуването от Истанбул до София.

Армията има готовност да превози Теодора до България с военно-транспортния самолет "Спартан", ако състоянието ѝ позволява.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
нина преди 5 години
До Значи да и аз не съм съгласна ,всеки да се оправя сам!
15
0
 
7
 
! Отговори
м сестра преди 5 години
До АнонименТочно така е , защо искат помощ непрекъснато от държава или някй друг....сами избират къде отиват да се лекуват и имат ли пари за това,знаете ли колко деца остават на лечение тук защото родителите им нямат пари/? така че моля ,стига вече трагедиите са много не ги научаваме просто всеки ден се блъскам с това,защо са тия медиини манипулации! да си берат дерта сами я виж ти!
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНикого не съдим ...но тоя Спартан за частни случай ли е? Моя мъж почина също на 56 г от рак само за два месеца,да не би да стар,дадох куп пари в Токуда не стиганхаме до Турция,но и нпмаше смисъл. Не разбирам защо личните трагедии трябва да стават дпстояние за всички......всеки има някаква таргедия бъдете сигурни, всеки се оправя както може стига вече с тия помощи и средства едни взимат заеми други не могат ! защо? вече ми идва в повече това са лични трагедии!
13
4
 
7
 
! Отговори
Де преди 5 години
да бяхте така загрижени за парите си, когато се пръскат за ремонти на ремонти на третокачествени магистрали или `нови` плочки пред НДК.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не я съдете от позицията на здрави хора и със здрава психика защото мислите логично . Но когато си млад и диагнозата Рак дойде неочаквано ,класическата медицина е безпомощна и има зависими от теб ,психиката на човек рухва .
11
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съчувствам на семейството, от личен опит знам в каква безизходица се намират, пожелавам да оздравее жената. НО! В тази ситуация са се поставили сами. Аз лично, предполагам и много други, не съм съгласен държавата да поема разходите за лични, неадекватни решения на някого. По-правилно щеше да е тези хиляди левове да се отделят за истински лекари, а не за безумно скъпото транспортиране и пиар-акции за сметка на данъкоплатците.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То всичко е изписано на лицето й без да съм психиатър. Адвокатка? Би трябвало е да е поне малко информирана и да има някоя и друга застраховка. За да стигне до тук говори за пълна безотговорност и невежество. Профилактични прегледи, самоконтрол и т.н. На две познати им диагностицираха рак на гърдата. Много волеви и дисциплинирани личности. Не тръгнаха по знахари, а и бяха зарязани от половинките си, и с деца. Няколко месецаслед диагнозата нямаше и помен от рака. Дали бе грешка, дали воля??
9
3
 
6
 
! Отговори
Дано преди 5 години
на разумните хора не им идва такова нещастие до главата, че току-виж станали неразумни и те. Лесно се съди от комфорта на безгрижието.
8
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 5 години
Дано да има рай. Много тъжна съдба.
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази история може да трогне само розови пеперудки, разумен човек може единствено да се възмути от детинската безотговорност на тези хора.
6
6
 
5
 
! Отговори
Jek преди 5 години
До ЗначиТова да беше проблема - един полет от Истанбул. Погледни отбора на Баце какви ги прави и полета, че и Спартана ще ти се сторят подарък.
5
3
 
6
 
! Отговори
Изрази преди 5 години
несъгласието си също така и когато твоите пари биват законно откраднати от правителството.
4
1
 
12
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Днес на работа е някой болен ***, който трие всичко наред.Най-мили и хубави пожелания се трият безугледно.Повече няма да вляза никога в този сайт.Дано те уволнят , ти който си на работа днес.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до админа в днес.бг стига три коментари, които няма лоши намерения или нецензурен език, смешни сте!
2
7
 
30
 
! Отговори
Значи преди 5 години
който има излишни пари и е решил да ги дава за индивиди, мислещи че ще преборят онкологично заболяване с посещения при врачки и знахари си е негова работа! Но да разкарват Спартан-а с мои пари, за някой, който сам си го е направил...ми не! Не съм съгласен!
1
3
 
14
 
! Отговори
Крум от Крумовград преди 5 години
Прилича й да лети с билет от Спас-Александър, дано има още дни да живее, ама то за никого няма пълна стопроцентова гаранция, че ще доживее до утре, мислете за себе си, и за близките си, Теди има кой да я мисли.