Жената на Боян: Благодаря на Кристоф за дарените пари!

Спасителната акция имала добре разработен план
11 май 2018 12:30,
64

По последна информация от жената на изчезналия алпинист Боян Петров – Радослава Ненова, хеликоптерите, които ще участват в спасителната акция, вече са 3.

Още по темата

"Хеликоптерите вече чакат да се отвори прозорец във времето, за да тръгнат. Информацията ми е от много рано сутринта. Машините вече са 3, като едната е за гориво. Имат добре разработен план", отбеляза Ненова по телефона за Bulgaria ON AIR.  

Тя подчерта, че е обещала голяма сума като възнаграждение за откриването на Петров.  

"Искам да благодаря на Иван Кристоф за дарените $50 000. Все още не сме се свързали с него", каза Радослава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
1
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 5 години
За мен Боян е по-велиг от Путин.А вие, русофилчета, как мислите?
38
3
 
2
 
! Отговори
До 123 преди 5 години
Предполагам на много болни деца. Но на твоя болен мозък и 10 × 50 000 няма да могат да помогнат!
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
застрахователите се надяват спасителите да не открият тялото на Боян, за да не изплащат застраховката живот.
36
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bojan ne e obi4al gerbarite taka se givori v negovite sredi
35
10
 
13
 
! Отговори
123 преди 5 години
На колко болни деца можеха да помогнат тези 50 000 щатски долара?
34
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До най-големия българинИ кво велико дело е направил за България,освен че ходи по чукарите да избива комплекси!
33
14
 
19
 
! Отговори
Ханс преди 5 години
До DiscoveryМи защото ни писна да слушаме за тоя *** бре, катерил се щото си надвил на харча ама умрял, па бог да го прости и толкоз. Още малко и ще го изкарат най - великия българин тоя ненормалник !!!
32
27
 
15
 
! Отговори
най-големия българин преди 5 години
За мене Боян е най-достойният българин, много смел и дързък, истински мечтател. Това нещо го прави за да ни прославя по върховете, само в името на България.
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Saschto borisov veliksta van6 minister. Saharia ne dadoha tesi pari i predi 3 4 dena da tragbat da go tarsat bojan Smi tapi intervuta po tv nenojni
30
4
 
8
 
! Отговори
междувременно: преди 5 години
Евро депутати гласували ЗА прием на 64 милиона нови бежанци. Неджми АЛИ - ДПСАсим АДЕМОВ - ГЕРБФилиз ХЮСМЕНОВА - ДПСПетър КУРУМБАШЕВ - БСПАндрей КОВАЧЕВ- ГЕРБИлхан КЮЧЮК- ДПССветослав Христов МАЛИНОВ- ДСБЕва МАЙДЕЛ- ГЕРБИскра МИХАЙЛОВА- ДПСАндрей НОВАКОВ- ГЕРБГеорги ПИРИНСКИ- БСПСергей СТАНИШЕВ- БСПВладимир УРУЧЕВ- ГЕРБВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ :Емил РАДЕВ- ГЕРБМомчил НЕКОВ- БСП
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Цялата ти духовност събрана на едно място!Желая ти от все сърце да те сполетят подобни проблеми!
28
10
 
14
 
! Отговори
ббб преди 5 години
Що си мисля, че се покрил на някое местенце в подножието и чака жена му да събере някой лев за изкачване на останалите осемхилядници. Че е бая скъпичко....
27
11
 
27
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Мернах я по една от телевизиите тази, много ку.ха лейка! Иска и тя нейните три минутки слава. Какви пари на тая,дайте й мотиката и на село!
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО НА ЧОВЕКА С ГОЛЯМО СЪРЦЕ!
25
18
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз няма да дам и един лев!Не съм го карал да ходи там!И да беше успял какво?Бил път да се катери по баирите с каква цел по-точно?Тия глупости са човешкия дух и за стремежа към незнам си какво и т.н. ги спестете.Енергия хвърлена на вятъра и загубено време, направо загубен живот.Мъртъв е от поне седмица.
24
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както написах българинът плаща за всичко. Добре че е толквоа платежоспособен, че иначе нито щяхме да имаме лекари, нито полиция, нито учители и т.н. Щото те не си изкарват заплатите, той ги дава от като подаяние. Сметката за дарения сега до колкото рабирам е доброволна отново. *** жалък ти точно колко даде за тази операция, ама честно, че да си преписваш отново незаслужени заслуги?
23
16
 
7
 
! Отговори
до Discovery преди 5 години
Защото ако им сложиш по един картон на главата нищо няма да се промени за тях , те са си слепи души, нищо че виждат...такива са се родили, такива ще си умрат и с зъби и нокти се борят да не прогледнат..намен ако ми стискаше бих също се качил да погледна света от най-високото, да вперя погледа в изкривяващия се хоризонт и да разперя ръце...един миг на велико усещане , че си там във вечния мир....
22
10
 
50
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
А бе пацурцовци, да не би държавата да плаща за тая спасителни операции та ревете. Жената е открила дарителска сметка и, който желае помага, който не, може само да се помоли или просто да подмине. Все едно някой насила ви взима пари за човека. Аз примерно, не съм дарил пари, но пък силно се надявам човека да го намерят жив и здрав и да продължи да катери. Защо е нужно да плювате и обиждате човека и жена му?
21
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе и аз не съм оптимист предвид изминалото време, но не е редно и да се злобее и да се мрази страстта на някой. Аз съм му признателен като човек, че е бил активен досега да се запази по-голяма част от българската природа в дивата и част. Иначе смятам, че няма реален шанс и дефакто той си е избрал края, там където му е най-хубаво. Обаче е редно да се поткрепяме със всичките си слабости , защото сме хора и сме останали една шепа. Злобата никой не е направила щастлив!
20
13
 
15
 
! Отговори
Миткоа преди 5 години
Боже мой - тук наи гнусната отайка на обществото ли се е събрала? Добре, че сте дъното на обществото иначе майка ни жална!