Копаем дъното: Чалгар налива насила прасе с бира в клип!

Според потребители животното е починало след стреса
Обновена: 11 май 2018 14:03 | 11 май 2018 14:00, Александър Попов
204

Потребители ни сигнализираха в платформата Helpbook.info за потресаващ случай за насилие над животни. В музикален клип.

Става въпрос за видеото на почти никому неизвестният попфолк изпълнител Сашо Жокера към песента: "Ако не живееме сега, няма за кога". Песента е пусната в средата на април и вече има близо 2 милиона гледания в YouTube.

"В първия случай причината за подаването на жалбата е относно лицето поп-фолк изпълнител и неговият видеоклип. Има заснето извращение към животно - прасенце, което бива насилствено наливано с алкохол. В коментарите под клипа очевидци разказват, че прасенцето след това е починало", пише потребителят.

Тежка гавра с прасе си направи слабопопулярният певец Сашо Жокера. Това алармираха организации за защита на животните.

В средата на видеото се вижда как в устата на животното се излива бира от бутилка.

В коментарите под клипа се твърди, че алкохолът е изключително опасен за животното, което след агресията не е успяло да преживее стреса и е починало.

Не липсват и закани на десетки хора, които са готови да линчуват Жокера заради гаврата. Други пък го хвалят за изпълнението с патос - трябвало да се живее смело и купонджийски. Почитатели на кючека пък са категорични, че това щял да бъде един от хитовете.

Като цяло клипът е издържан в позната чалга стилистика - изпълнителят го раздава лъскав купонджия на контрастиращия фон на гето и деца около каруци. Не липсват и мацките и лъскавите коли.

Самият той е оставил телефон за участия, който обаче е изключен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още по темата: бирaпрасеСашо Жокера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
4
 
! Отговори
Интелигентен простак преди 5 години
Чета коментарите ви и не мога да повярвам че има толкова прости Българи. Как може да скочите така от гняв и да защитите едно прасе който може би вече е заклано а може би и изядено. Но знаете ли аз мисля да започнем да защитаваме и мухите и всички насекоми и *** защото и те имат живот. СТОП НА НАСИЛИТЕ НАД НАСЕКОМИ хахаха смешници.
130
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгари ! Имам един въпрос ?Като са ви възпитавали, не са ли ви казвали, че преди да отворите някоя врата, трябва не само, д апочукате но и да изчакате, някой да ви разреши да влезете, освен ако не е таолетнанили собствената ви стая ?Това, за мен е първия знак, когато набираме хора в моята фирма. Просото не снемане чалгари ... Водом война срещу глупавите, като ги лишаване от права и доходи :)
129
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На такива хора и 300 лева заплата са им много ...
128
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 144 чалгата ти е изпила малкото мозък които си имал.Само ми кажи в кое мазе искаш да ме видиш(сам си го избери) и ако може да не те чакам 20 години.
127
7
 
4
 
! Отговори
Ханс преди 5 години
Страхотна идея - бирата прави месцето крехко.
126
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгата - Музиката за интелектуално банкрутиралите човeкoподобни.
125
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
146 - Ами разбира се, НЕ мога да се примиря, че паднахме толкова ниско ... СРАМ ! СРАМ ТИ КАЗВАМ !И псомей да ме обидиш още веднъж, един ден, дали днес, дали след 20 години и ще страдаш месеци в някое мазе.
124
5
 
2
 
! Отговори
Бобо преди 5 години
Айде без излишни драми... Тоя *** ще си късал паспорта .. Простотия има навсякъде... А тея които лаят месеца хапват ли си свинско месо ???'може би си мислят че расте на клон ли ???
123
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко, че нямам паспорт, иначе щях да го скъсам отново...
122
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАКРИВАЙ!
121
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да стане държавен химн.
120
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свиквайте! Или може би свикнахте вече! Това е бъдещето на пародията наречена държава! Простотията, агресията са на уважение! Нещастниците като този долен скапан б.оклук са новите звезди и елит! България излезе извън всякакъв контрол и само военен режим може да я управи! Нищо друго! Всеки божи ден нарочно влизам в този сайт с надеждата да не видя някоя грандиозна простотия, и всеки ден виждам десетки! Абсурди, зверства, агресия, корупция....няма друга такава страна
119
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На това песен ли бе ?
118
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова пpaceта се наливат с бира в България денонощно, а вие сега го направихте голям проблем...
117
0
 
17
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
И к'во, безплатна реклама ли му правим сега ?МИ НЯМА ПЪК ДА ГО ГЛЕДАМ ***!
116
4
 
3
 
! Отговори
Алкохолик преди 5 години
Алкохолът е отвратително нещо, без звачение дали го пият деца,възрастни или животни. Накрая всички свършват еднакво,а някои и по-зле. Няма такова нещо като "едно малко",или "само една биричка".
115
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, прасето не трябва да пие бира, ама за 12-13 годишни деца, каквито са в клипа - проблем няма.
114
12
 
7
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Нета е пълен с клипове на кучета прасета магарета папагали....които лочат бира и на всички им е забавно.Нали трябва да ви зашревят поредния шамар по скапаното ви самочувствие.Шарани
113
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудничко! Каква невероятна трагедия, какъв грандиозен проблем - прасе пие бира. И рипат възмутени, потресени, с гражданска съвест и прочие... А това, че в клипа деца на видима възраст 5-6 клас се кълчат на гнусна чалга около маса, затрупана с бирени шишета... Това си е ок, нормално е, какво му има?... Пфу!
112
0
 
2
 
! Отговори
hjklmnbv преди 5 години
Joker, you are dead.(мъртва душа ...)