Майката и сестрата на Боян искат: Да продължи търсенето!

Десети ден българският алпинист е в неизвестност
Обновена: 14 май 2018 07:22 | 13 май 2018 20:25, Анисия Иванова
221

Майката и сестрата на Боян Петров - Ангелина и Александра Петрови, заявиха пред Bulgaria ON AIR, че издирването му трябва да продължи въпреки трудностите и лошите условия под Шиша Пангма.

Китайски алпинисти, които продължават да търсят Петров, са намерили инсулина на изчезналия наш алпинист. Това е станало близо до третия базов лагер под върха Шиша Пангма.

Още по темата

Междувремнно дъщерята на Боян Петров - Тея изрази благодарности за подкрепата, вдъхването на надежда и издирването на нейния баща. Тя подчертава, че Боян Петров е на мястото, където винаги е искал да бъде - в планината.

По-рано днес жената до Боян Петров - Радослава Ненова, призова спасителите да не рискуват живота си и да не се изкачват до върха.

До момента няма никаква следа от българския алпинист, който беше видян за последно на 3 май. В търсенето участват шерпи, китайски планински спасители и специално модифицирани непалски хеликоптери.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
1
 
6
 
! Отговори
до 150 преди 5 години
Как им е дало сърце и грим да си сложат - лъскави сини сенки и герданче???!!!???
149
1
 
4
 
! Отговори
До 148 преди 5 години
От застраховката няма да капне нищо, поне засега. Застрахователите плащат ако има жив човек или труп. За изчезнал - не. Включително и за издирване на изчезнал. Ще платят, само ако го намерят жив или мъртъв. Или ако съд постанови, че е мъртъв, което е много трудно за изчезнал човек.
148
16
 
7
 
! Отговори
Адолф Даслер преди 5 години
Днес е 14-ти, от 3-ти Май е 12-ти ден! Още в началото ви писах тука, че е станал на пастърма - ледено блокче.
147
29
 
7
 
! Отговори
скиорче преди 5 години
Бойко е поръчал Шиша-та да го затрупа, защото Боян беше против пистите в Банско.:))Сега има да си се пързаляме из Банско с кеф!
146
7
 
21
 
! Отговори
моля другарко преди 5 години
А бившата му жена кога ще докарат пред камерите?
145
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 161 Абе кво се обясняваш. Двете тетки са дошли само за снимка.Виж ги как са се наконтили.
144
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До майката и сестрата:Много трудно е да го напиша, но Боян вече не е жив! Защо да се рискуват животите и на други хора, да го търсят? Ще ви олекне ли, ако примерно двама шерпи загинат търсейки го? Ако Боян е в движение, значи умишлено се крие. Ако не е в състояние да се движи, е починал най-малкото от жажда.
143
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досега не се появяваха, ама като разбраха, че най вероятно е умрял вече и те се засукаха около камерите барем капне нещо и за тях от застраховката или да ги поканят в студиото да ги питат какъв беше Боян като малък. Жените живеят цял живот на гърба на мъжа, дори и след смъртта му се възползват.
142
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като му гледам "близките", почва да ми става ясно защо "мястото, където винаги е искал да бъде е планината". В случая какво искат тия двете, няма значение, ако те си плащат сметката, в което обаче се съмнявам. При цялото ми уважение към Боян, след толкова време на тая височина и при тези условия, просто няма шанс да е оцелял. Така че е време да спре безумното рискуване на други животи. Както правилно каза жената с която живее, няма смисъл да загинат още хора.
141
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
те зи и двети неми харасват, при такава мъка и двети сложили сенките като че ще ги караме на свадба , и *** нещо сбъркано в това семейство
140
12
 
36
 
! Отговори
а кой преди 5 години
а кой ще плаща - НИЕ, въпреки че България не го е изпращала на експедиция - това си е неговото ЕГО - и като тръгнеш някъде па вземи си хапчетата, храна, вода, телефон и.т.н. и като си в група защо се измъкваш без да се обадиш на никого къде тръгваш !?!?!?!? щото сега ни надуха ушите с него, а ако беше помислил за другите, а не само за собственото си ЕГО нямаше сега да се трошат пари и нерви
139
5
 
16
 
! Отговори
МОМЧЕТА, преди 5 години
Разберете, че ДОРИ и да са смислени коментарите Ви, когато са написани по вулгарен начин с ЦИНИЗМИ спрямо обществено познати лица, "НЕ РАБОТЯТ" като критика, а като неграмотност, невъзпитание, дебелащина, ГЛИГАНЩИНА.Нулев ефект.
138
8
 
41
 
! Отговори
сара преди 5 години
Майката и сестрата на Боян искат: Да продължи търсенето!А те да чакат в парка.
137
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за пияндета Хр.Мутсфчуев ЛизогАзов Боко Рапоня пращаш дори Правителствения самолет да го спасява от поредния му пиянски запой.
136
36
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше плен на ОПГ ГРОБ щяха да го намерят още в началото.Умишлено не са го търсили, понеже е неудобен за властта. Много критикуваше крадците.
135
49
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да го намерят.Той е Герой на България. Истинският Герой, а не измислен като някои медийни продукти от Банкя.
134
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не знам,ама никак не ми изглеждат притеснени,тревожни и т.н.;дъщерярта и тя някак много дистанцирано и служебно звучи,нито веднъж не прочетох да казва "таткто" или "баща ми",казва "той";странно ми е и все повече си мисля,че има умисъл и разбра се,семейството са наясно,освен,че явно имат междуособици.
133
26
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е с близките на Боян!Бъдете силни и Ви желаем всичко най-добро. Ще ви подкрепяме!(Аз писах лоши коментари за случая, за да проверя обществените нагласи. Нямах за цел да обидя близките на Боян Петров. България е с вас - нямате хейтъри, продължете напред!)
132
25
 
28
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
ЗАД ВСЯКА СМЪРТ НА МЪЖ СЕ КРИЕ ЖЕНА, КОЯТО ГО Е ПОДТИКВАЛА ДА УМРЕ ПО-СКОРОИСТИНАТА
131
29
 
17
 
! Отговори
ЕЗИК НА ТЯЛОТО преди 5 години
Майката изглежда доволна, че сина все пак стана известен с това катерене, дето толкова говореше за него.В КРАЙНА СМЕТКА ТОЙ УСПЯ И СЕ ДОКАЗА ПРЕД МАМА