48-годишен българин изчезна, след като кацна в Лондон

Следите му се губят от 12 май, когато тръгнал за автобус
42
48-годишен българин изчезна, след като кацна в Лондон
Снимка: Facebook

Синът на 48-годишен бургазлия търси баща си и призова в социалната мрежа Facebook за съдействие всички българи в Лондон.

"Искам да помоля всички приятели и познати от Лондон за малко помощ. Тези снимки са на баща ми, който е кацнал на Лутън в събота и от там му се губят следите. Христо Кънчев Ангелов 12.01.1970. Моля да споделите снимките и ако някой го е виждал или има информация за него да коментира. Благодаря!!!", написа Ростислав Ангелов, който учи в  британската столица.

Баща му Христо Ангелов е кацнал на 12 май на летището. Той е работел на Острова, прибрал се е при съпругата си в България за няколко дни и на 12 май отново е поел към британската столица.

От летище Лутън обаче следите му се губят. До вчера телефонът му давал свободно, но от днес вече бил изключен, разказват близки до семейството, които са шокирани от изчезването на 48-годишния мъж.

"Той е пътувал със свой приятел. Когато са кацнали, двамата се разделили, а последните думи на Христо са били, че бърза да хване автобуса", сподели позната на семейството, цитирана от "24 часа".

Синът на Христо Ангелов вече е уведомил българското посолство, властите в Лондон, както и Външно министерство.

"В момента близки звънят по болници - ако евентуално е претърпял някакъв инцидент и е приет за лечение", допълва близката до семейството бургазлийка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Учителя ми по физика казваше - "око да види,ръка да пипне".Нашият по физическо така казваше. И го правеше с момичетата в час, като станахме 9-токласници. Помагаше им да усвояват сложните упражнения. :)
34
2
 
5
 
! Отговори
Стоил Чавдаров преди 5 години
Ицо Ангелов беше много широко скроен пич, много готин. Не мога да повярвам че това е истина, но това е живота. Както казваха бабите едно време: Опичай си акъла момче. Живейте ако можете здравословно и не му мислете за останалото. Каквото е писано - това е. Но е адски тъжно когато такива хубави хора си заминават толкова рано. Ял съм и съм пил с Ицо - беше слънчев човек, много приятен. Ех Ице Ицее, все някога всички ние ще се срещнем някъде там-старите приятели, колеги , роднини. Почивай в мир!
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление Христо Ангелов е починал от инфаркт в автобус в Лондон.Съболезнования към семейството за загубата :(
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека е починал от инфаркт на път за Лондон, пише го в профила на сина му във Facebook
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това пише във фейса му(ако не е фалшив профил ,разбира се) - "С огромна скръб искам да уведомя всички съпричастни със случая,че татко е починал от инфаркт в автобуса за Лондон. Благодаря на всички отзовали се."Този случай трябва да се разследва!
30
13
 
5
 
! Отговори
az преди 5 години
Да викнат хеликоптер и няколко шерпи.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мария Павлова--първдМоля да се изнася точна и не подвеждаща информация.Телефона е изключен още от неделя,а не от понеделник.Аз съм му първа братовчедка и не желая да чета подвеждаща информация.----Тъй ли,*** Марче?А ако ти си точно този който иска да подведе хората?Хм?Учителя ми по физика казваше - "око да види,ръка да пипне".
28
24
 
2
 
! Отговори
Една проста истина преди 5 години
Ако си беше стоял в Родината щеше да е още жив
27
11
 
4
 
! Отговори
Мор за емигрантите, преди 5 години
които там се правят на англичани- вече са го заклали и разфасовали за органи в ислямска джамахирия англия
26
9
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
аз обикновенно изчезвам след като кацна в Амстердам
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Списък на хората,които са били в самолета и "приятеля" му,списък на хората от автобуса,кадри от камерите на летището и извън него,понякога и автобусите имат камери.И частна фирма да го търси!Много хора изчезнаха в последните около 5 години,много!
24
3
 
2
 
! Отговори
LONDONAH преди 5 години
obqva za rabota v LONDO-- tyrsim mlad ambicionen stagant i obsht rabotnik-- RE..-isiskvaniq-- PERFEKTNo vladeene na INDUS-IVRIT i ARABSKi po vazmognost I MANDARIN s ANGLIISKi ezik ne priemame
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много българи и българки изчезнаха напоследък.Да потърсят този "приятел" който последно е бил с него,също и хората в автобуса и да засечат мястото на телефона по време на обаждането и след това.Да платят на частна служба да го потърсят.
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До отговора на лъжата Текст: Наталья Козлова Российская газета - Федеральный выпуск 4781 (0)
21
7
 
7
 
! Отговори
шиша пангма преди 5 години
веднага да се открие Фейсбук страница за откриването му, преведете моля по 10 лева всеки, който се чувства българин, за сформиране на отряд търсачи, владеещи добре арабски и хинди, защото в Лондон това са актуалните езици! Сполай!
20
4
 
1
 
! Отговори
отговора на лъжата преди 5 години
До Российская газета - ами просто не е така, просто си *** и заблуждаваш хората. хибридчик на козяшка служба. срамота!
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По "Стани богат" имаше един въпрос, нещо от сорта на... за коя съвременна личност се твърди, че е пряк наследник на Пророка Мохамед? (Поправете, ако някой го помни по-точно!) И верният отговор беше, Кралица Елизабет II.
18
6
 
7
 
! Отговори
Российская газета преди 5 години
Почему в России каждый день пропадают без вести свыше 300 человек? За несколько лет количество пропавших без вести почти удвоилось и превысило астрономическую цифру в 120 тысяч человек. Так, за один только год уходит в никуда население немалого города НЕ ГО ТРИИТЕ!!!
17
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той е работел на Острова, прибрал се е при съпругата си в България за няколко дни...---...и тези НЯКОЛКО ДНИ СЪС СЪПРУГАТА са били достатъчни да вземе окончателно решение ... Чашата преляла. :)
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз сериозно говоря да се обадите в Лондонската полиция