Люси Иларионов за стрелбата по него: Искат случая да се потули!

Режисьорът с детайли за случая. Какво прави полицията?
16 май 2018 11:15, Петя Славова
77

20612 гледания   |  Още видео

В неделя стреляха в движение по автомобила на Люси Иларионов. Режисьорът е бил заедно с приятелката си Ани Хоанг, а инцидентът е станал на пътя към София, след изхода на Велико Търново.

Още по темата

Освен изстрелите, към колата на Иларионов са хвърчали и бутилки. Според официална полицейска информация 27-годишният мъж, който е стрелял по колата на режисьора е бил задържан за 24 часа, но според Иларионов това не е така. Той каза също, че според същата тази информация не е било вадено оръжие.

"Полицаите се държаха много добре с мен. По някакъв начин аз виждам, че искат това да се потули и че не се действа по начина, по който трябва да се действа", каза Иларионов в ефира на "България сутрин".

Режисьорът сподели, че по време на преследването е попречил на другия участник в случката да го изпревари, за да му попречи да стреля евентуално отстрани.

Иларионов разказа също, че е потърсил съдействие от полицията на телефон 112 и след около 20 минути два патрулни автомобила са започнали да търсят агресивния водач. 27-годишният мъж се върнал на мястото на инцидента, след като разбрал от родителите си, че полицията го търси.

"Той каза, че няма оръжие, беше направена проверка на неговия автомобил. Казаха, че няма пистолет и някак си все едно всичко беше наред", сподели още Люси Иларионов пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Режисьорът изрази също възмущението си, че при положение, че другият мъж има регистрирано оръжие, защо не са направени никакви действия в посока на това то да бъде показано или да му се направи експертиза дали скоро е било стреляно с него.

 


77
Още от Страната
Бетон vs. къмпингари. Кой причинява повече злини на Черноморието?
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Попа преди 3 дни
Абе ще го опеем няма страшно.И за мен трябва да има работа
68
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Люси Иларионов и приятелката му Ани Хоанг са върли разпространители и застъпници на чалгата.Ето сега да изпитат на собствен гръб чалгаризирането на подрастващите защото в техните "проекти" се прави точно това.
67
2
 
0
 
! Отговори
Крали Марко преди 4 дни
Не сме народ а мър..ша.
66
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 5 дни
Само мутри в тая държава...
65
2
 
11
 
! Отговори
Ali преди 5 дни
Люси вкараи тоя бандит във затвора...
64
3
 
8
 
! Отговори
Оги преди 5 дни
Даваи Люси със теб сме ...
63
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 5 дни
* кара в лява лента( т,.е в насрещното)
62
2
 
7
 
! Отговори
иван преди 5 дни
Защо никой журналист не го пита директно, дали не е започнал той с високо изперварване, излишни маневри с предпоставка за ПТП и избутване от пътя на кола. От клипа ясно се вижда, че Иларионов кара в дясна лента и не позволява на младежда на изпревари. Чува се, че Иларионов отказал да му бъде направен тест за наркотици, защо ли! *** платените публикации и жалък ПР! Що за противно същество, да си правиш ПР на гърба на млад човек,като му съсипваш бъдещото. Дано човека да го осъди този мазен лъжец
61
4
 
2
 
! Отговори
ку-ку преди 5 дни
четейки това се сетих, че и на-лошата реклама, си е все пак реклама
60
3
 
15
 
! Отговори
Патр’еот преди 5 дни
Всеки държавен служител, с подкуп - ами нормално е да се гърми под и над път в такава държава?!
Минимални доходи на държавен служител-корумпе - 10 000 евро на месец, в Провинцията и 100 000 евро на месец, в Столицата?!
Каква е тази Територия, където всеки изповядва Уличното право, като основна родствена ценност?! - Канганат или Варварска сбирщина?!:)
1300 години Глупаци?!
59
6
 
16
 
! Отговори
Адв. Колегия преди 5 дни
К’ъв е то’я ‘унук на Балвански партизанин и селска ятачка, я го покажете в едър план, че как с мижаво търновско образование се почва в най-елитна адвокатска кантора, практика и има време да раздава улично правосъдие и да кара мотори?!
Коя е тази търновска адвокатска кантора, да знаем какви са й служителите, ако тръгнат да си търсят работа в София, че Национална Следствена няма как да попълва пропуските на Търновската полиция???
58
0
 
17
 
! Отговори
ВКР преди 5 дни
Полицията брани Битовата престъпност, а Битовата престъпност брани Политическия хаос и докато Симбиозата е съвършена, всяка Икономическа инициатива, без да е на партиен отчет, надскочи ли 1 милион, е обречена на Държавен произвол, с наказателни, физически елементи и много присмехулници...
57
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Нали си голям пич, наеми си свестен адвокат и давай ... Или много пари заминаха за коката ?
56
4
 
7
 
! Отговори
Фалш Шопски Диалект преди 5 дни
"И гръмна веднъж вАв мен"
Като за наскоро гръмнат човек, ми изглежда много жизнерадостен.
55
6
 
3
 
! Отговори
Иван преди 5 дни
Ами ако е бил фен и просто е искал автограф?
54
1
 
19
 
! Отговори
Икон. без Полит Влас преди 5 дни
До бг
Страх ги е от Военен преврат, затова закриха Армиятач но като няма Армия, трябва Полиция, а когато Полициятаме тяхна, е най-добре да се раздуе Полицейксият щат и ДАС е увеличи и стимулира Битовата престъпност, за да може да се контролира Бизнеса в България, който не търпи Политическо менторстване и иска да е Независим!
Неслучайно все още действат Наказателни бригади с полицаи в тях, които надзирават Бизнес средата, а Държавната машина смазва непокорните, които засилят Икономическата власт!
53
1
 
3
 
! Отговори
Балванска битка преди 5 дни
Балван, а не Балкан и да наистина е толкова близо и пътят е хубав, с редовен междуградски транспорт...
52
1
 
6
 
! Отговори
Партизанско село Бал преди 5 дни
От Балкан, до Велико Търново, разстоянието може да бъдем взето за не повече от 10 минути, а Стрелецът се е върнал след 40 минути, възможно в Баба му със селския автобус да е върнала оръжието в Търново или гаджето му, а Майка му и Баща му, са му подали сигнал кога да се появи на местопрестъплението?!:)
51
0
 
17
 
! Отговори
бг преди 5 дни
Българи защо не се обеденим и поискаме всички институции да работят ефективно? МВР -неработещо за съжаление-огромен бюджет,ранно пенсиониране на полицаи и военни,привилегии,а полицаите все са недоволни от заплащането,ама и хората не виждаме работещо и ефективно МВР.Защо имат такъв ресурс и бюджет,като не се виждат реално ползите? Защо харчат пари само?
50
1
 
6
 
! Отговори
Шосеен т@либан преди 5 дни
До Мунчо:
Извадил си късмет, защото днес всички ММА, които са на Държавна хранилка, са със законни пистолети, отделно незаконните, а тези герои вече не се и набират от Бълг.@рския ет.нос, защото са по-евтини, отделно имат много по-малко какво да губят и са израстнали в агресивна бедност. Те обаче, ако бъдат застрашени веднага звънят на политическите си ментори, а от там се задейства и Тяхната полиция, което означава, че веднъж извадил такъв пист.олет, използван или не, няма място в теб!