5000 паунда, за да приберат тялото на Христо Ангелов

48-годишният бургазлия бе покосен от инфаркт в Лондон
17 май 2018 15:30,
81
5000 паунда, за да приберат тялото на Христо Ангелов
Снимка: Facebook

Медиците на Острова близо час реанимирали бургазлията Христо Ангелов, който пътувал за Лондон, но без успех. Българинът беше покосен от масиран инфаркт на 12 май, а близките и семейството му научиха за смъртта му едва три дни по-късно.

48-годишният Христо внезапно се почувствал зле в автобуса на път за Лондон. Веднага е извикана Бърза помощ, бургазлията е откаран в болница, но починал след час.

До фаталния инцидент той не е имал сърдечно заболяване, нито някакви симптоми, че нещо не е наред. Не е приемал и лекарства, но при последното си връщане в България, изглеждал малко по-уморен от обичайното, разказват негови близки пред "24 часа".

Още по темата

Синът му, който живее във Великобритания, както и други близки на починалия всъщност алармираха в социалните мрежи, че е в неизвестност, след като пристигнал на летище Лутън на 12 май. От там следите му се изгубили.

Едва три дни по-късно синът му Ростислав публикува във Facebook съобщение, че за жалост баща му е починал от инфаркт. Момчето благодари на десетките познати и непознати, които бяха изразили готовност да помогнат.

Синът на Христо научил трагичната новина от приятел на баща си, който му се обадил по телефона. С него пък се свързали от полицията в Лондон. В момента тялото на българина е в лондонска болница, предстои извършване на аутопсия, за да се установи със сигурност причината за смъртта.

Едва след приключване на всички процесуални действия семейството ще може да извади смъртен акт и да наеме британска агенция, която да транспортира тялото. За това обаче ще са нужни поне 5000 паунда, които са непосилни за семейството.

Близките на трагично загиналия бургазлия, който е женен и има още един син, се надяват на помощ от свои сънародници, за да могат да погребат Христо на родна земя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
0
 
! Отговори
А.А. преди 5 години
До АнонименАбе *** сигорно ако те обърна и пет стотинки няма да паднат от теб, ама си отворен върху нещастието което го е сполетяло Христо и близките му. Ти ще си останеш ***....
59
0
 
0
 
! Отговори
Красимира преди 5 години
Стига с тези 5000 £,дадоха *** сина му координати на погребална агенция, която да извърши транспорт и документация за 2000 £ След предложението лелята най- нагло спомена,че ще ползва другата аг. За 5000 Е!Прави са хората да не даряват след подобна наглост. Да ги вземат на заем и да се ангажират с връщане,но нали са дарени ще ползват скъпата агенция. Наглост!!! Колегите му да дадат по 100£, НО НАЗАЕМАз лично им предложих и вариант кремиране в UK което е по-ефтино, нееее 5 хилки някой е длъжен
58
1
 
34
 
! Отговори
Ехх преди 5 години
Значи...Никой не имигрира с мисълта да умре на чужда земя. Повечето имигрираме за по-добър живот и бъдеще за децата ни, с надеждата да се приберем у дома някой ден. Така че повечето коментари тука са неуместни - който не е бил имигрант, той не знае през какво трябва да се мине за да оцелееш.Стрес, нерви и т.н. Парите не се копят и не растат по дърветата! Бог да го прости човека!
57
3
 
31
 
! Отговори
Стоил преди 5 години
Ице Ицее каква стана тя приятелю. Дано да си на онова , казват по-доброто място. Ще те помня засмян и добряк. Няма да забравя като бутахме твоята Лада Самара преди мноого години. Няма да забравя и събиранията у нас на 8 етаж. ..ният живот ни съссипва Ице. Почивай в мир приятелю.
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора ...от бедност сте озверели ...! Къде остана човещината на българина !?
55
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
AMI DA GO KREMIRAT BE.
54
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе мани, в КТБ потънаха милиарди. тука...ай не ми се коментира.
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шматка 48Повечето хора, тръгнали по чужбинте нямат роднини и приятели, котио ей така им дават по 5000 лева. А доста от тях, баниктеи и 1000 няма да им дадът.
52
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е за жив труп събрахте 80000 , сега за 5000 се стискате. А за издирване на друг труп колко дадохте?Не е ли едно и също
51
3
 
8
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
До # 48 шматка. Да има банки,но искат връщане,а те не искат пари да връщат и разчитат на благотворителност.
50
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до Един от КочинистанаПредпочитам да съм най-изпадналия просяк, преживявайки някак където и да е по света, отколкото да бъда толкова душевно банкрутирал колкото сте вие, селяните от Кочинистана!
49
2
 
17
 
! Отговори
Замислена. преди 5 години
Не искам да употребя друга дума.Замислена съм ЗАЩО преливате от отрицателна енергия, употребявате най-отровни думи за да НАРАНИТЕ.Зная аргументите Ви ; бедност.Бедна съм, стара съм.Но Светът и Вселената не Ви ли интересуват? Имаше една песен на Бьорк:".. И ако брегът е достигнат и домът е намерен, продължавам да пътувам..."
48
2
 
30
 
! Отговори
Циник преди 5 години
С малки изключения ... по-просташки изказвания - скоро не бях чел.Парите са събрани от Българи в чужбина!
47
48
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отишъл да си начеше крастата за повече пари в англия вместо да седи тук, както повечето нормални хора коментиращи тук, кой ще му плати масрафа сега?
46
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5 000 пауда? Имам познати в чужбина, на които близките кремират своите починали роднини, защото нямат пари за превоз на мъртвец до БГ. Всики намира начин, най-лесно е да просиш готови пари от другите.
45
8
 
14
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 48Не е дива селяния.Има приятели роднини.И на мен ми се е случвало да ми трябват спешно пари и да ги нямам.Звъня на един втори трети....но не занимавам непознати или марко познати хора.По долу са писали.Има банки.21 в.сме
44
10
 
20
 
! Отговори
Един от Кочинистана преди 5 години
До АнонименОт мизерия сте озверели в Кочинистана.------------------Моляяяяяя?!? Ние не спим по 20 човека в стая, не лазим на колене по 16 часа на ден и си имаме пари за погребения. Кое наричаш мизерия? Кафенетата и ресторантите ни са пълни, а "лондончани" и вода се стискат да си купят.
43
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** сънуват по 5000 паунда как седят така по банковите сметки хаха. Не са много пари това, а в джоба си има 2 лв.
42
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре като ги няма заделени 3-4 заплати кво праим? Почваме да хулим, че се обърнал за помощ към нас ли? Ми като не искате да давате пари, никой не ви кара насила! Неможе така да правите сметка на хора които не познавате, това е дива селяния!
41
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка минута в света умират по 70 човека. Предлагам да им събираме пари за погребения. Съгласни ли сте?