Премиерът за Боян и до Радослава: Поклон!

Бойко Борисов сподели поста на жената до алпиниста ни
17 май 2018 09:15,
29
Премиерът за Боян и до Радослава: Поклон!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов сподели в профила си във Facebook поста на жената до Боян Петров - Радослава Ненова.

Снощи тя публикува трогателно послание, с което се сбогува с алпиниста ни, който остана завинаги на Шиша Пангма, след като 12 дни спасителни екипи правиха неуспешни опити да го открият:

"Един солов играч ни накара да бъдем заедно докрай и да изкачим нашия си Еверест... Няма да правя трогателна изповед как се чувствам аз. Аз винаги съм знаела, че не жена, а планина ще ми го вземе...

Може би ми се говори за това какъв беше смисъла. Всичко започна от това, че моя мъж изчезна, а аз много исках да го намеря. Не съм хабила енергия да разсъждавам дали беше прав или не. Мисля че геройството изобщо не беше в спортното постижение. Геройството дойде от това, че много хора надскочиха себе си в тази ситуация, бяха добри и това им харесваше, държави се сдобряваха... и това им харесваше, институции сбъднаха една на пръв поглед немислима акция, пилоти изпълниха уникален и единствен по рода си полет. Заливаха ме с мили писма и любов. Дори хейтърите тръпнеха за новина, за да нахейтят и да им олекне. Това е най-мащабната спасителна акция в историята на алпинизма...

Странно нали, един солов играч ни накара да бъдем заедно до край и да изкачим нашия си Еверест. А аз просто исках да открия Боян, защото ще ми липсва...", завърши Радослава.

Министър-председателят ни написа днес над своята публикация само една дума: "Поклон!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 5 години
другари коментатори,не бързайте с поклоните,току виж,се е появил от някъде.
14
2
 
4
 
! Отговори
... преди 5 години
Страхогна жена. Не бях чувала за нея до сега, но от това, което тя разказва тук за своите постижения ... наистина изключително, новаторско - истински прогрес за обществата и нациите. Радвам се, че го е постигнала. Още повече, тя казва, че поводът няма значение, важно е чудото. Поклон! Тепърва ще осмислям видяното и казаното, защото ивно до този момент тънех в сомозаблуда и бях с други, ивно погрешни изводи.
13
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Планинар: Не я обичам тази Вселена, твърде рано су го взе!:( Поклон с надежда!
12
2
 
2
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Анонимен (8)Боян? Не само, че не взе, а даде, откри за всички нас нови видове (надявам се да не ги унищожим, защото са високи и дълбоки, като него. Да бе могъл да вземе цялата хорска злоба и да я понесе нагоре към върха, където Тя никога не е била, но дори той не бе толкова силен..Единствено успя да ги обедини, от толкова години раззелени, а бъарите пак разедини.Това само по себе си ще го остави в историята Ни! :(
11
1
 
21
 
! Отговори
Планинар преди 5 години
Когато Вселената те обича, ти дава край достоен и извисяващ ду.ха ти!За планинара най-достойния край е да остане за винаги в планината, да се слее с нея и духът му да стане част от пазителите на тая планина. Мисля, че Вселената обича Боян!Тогава какво значение има кой го харесва и кой не!Поклон приятелю!Духът ти със сигурнос е намерил покой!
10
5
 
28
 
! Отговори
Стефанов преди 5 години
ПОКЛОН ! Достоен за уважение, признание и памет.
9
7
 
29
 
! Отговори
. преди 5 години
Геройството са неговата воля, упоритост и хъс, с които беше вдъхновение за много хора, в т.ч. деца, че могат да живеят пълноценно въпреки диагнозите. Дори осемхилядниците да са бизнес, чисто човешкото остава и заслужава почит.
8
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се защо има толкова жлъч по адрес на Боян Петров? Хора, какво взе от Вас този човек? Качваше тези върхове за себе си и страната въпреки, че 1 лв. не е получил от държавата за експедициите. Вие какво постигнахте в този живот, че критикувате? Оказва се, че сме царе в това да се гордеем с успехите на други и да ги хулим при неуспехи.
7
20
 
13
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
неговите подвизи ще ни греят в Бъдещето-БЛАЗЕ ТИ!ЦЕНИТЕ НА ТОКА И ПАРНОТО - НЕ ТЕ ВЪЛНУВАТ!ЩЕ СИ ПУСКАШ БОЯН НА 3
6
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
егаси мръсния лицемер е този премиер. Изгони всички кадърни българи на запад. Сега се кланял - мръсен уро д
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да го прости!
4
22
 
17
 
! Отговори
Исти преди 5 години
Той ще липсва на цяла България,а неговите подвизи ще ни греят в Бъдещето- няма да забравим неговата смелост и желание да прослави Родината!
3
7
 
11
 
! Отговори
Хейтър преди 5 години
И сега кой ли ще иска ОСТАВКА , а ?!?!
2
8
 
13
 
! Отговори
Уф преди 5 години
Мип на душата му!Само не разбрах това с хейтъри и нахейтят.Имасе българсси думи мразещи,злобеещи
1
10
 
29
 
! Отговори
Божееее преди 5 години
Поклон!