"София прайд" – парад на любовта или плен на джендър-идеологията?

Патриоти за София питат защо общината "се е поддала на гей лобито"
21 май 2018 12:15,
167

Седмици преди провеждането на поредния гей парад в София започнаха да валят позиции на крайно отричане и защита на събитието.

Светият Синод призова хората да не участват в тази "демонстрация на греха". А общински съветници от групата на "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" попитаха местната власт защо се харчат общински средства за този "парад на лудостта".

От своя страна столичният кмет Йорданка Фандъкова обеща 11-то издание на прайда да премине мирно и безпроблемно и поощри действията по преодоляване на агресията в обществото.

"Гей парадът е парад на любовта. На него хората се събират, за да празнуват. Много хетеросексуални двойки, заедно със своите деца го посещават, в това няма нищо срамно, нито пък странно. Всеки, който се обявява срещу това събитие мога само да го съжалявам, тъй като то е много добре прието в развитите държави", коментира в студиото на "България сутрин" продуцентът Джийсън Брад Люис.

Общинският съветник от ВМРО и председател на групата в СОС "Патриоти за София“ Карлос Контрера реагира остро на официалната подкрепа от Столичната община за тазгодишния "София прайд".

"Общината е паднала в плен на джендър-идеологията. Ако някой е решил да прави циркове, нека си наеме една зала и да ги провежда в нея. Обяснението, че това е шествие на любовта, категорично не е вярно. Този парад има политически искания, свързани с узаконяването на гей браковете, осиновяване на деца от хомосексуални двойки и т.н.", отсече Контрера.

София Прайд 2018 ще се проведе на 9 юни пред Паметника на съветската армия. Гей парадът тази година ще започне от 16:00 часа, когато ще стартира и музикалната програма на прайда.

За първи път множество организации и бизнеси ще се включат със свои тематични щандове на място.

В своя декларация до СО, групата "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" в Столичния общински съвет, попитаха кой позволява политически лупинг на СО.

Повод за тях стана "изненадващата подкрепа за гей маратона, който се проведе на 19 май и последващите го тематични хепънинги, и София прайд", обясняват те.

Патриоти за София се интересуват и "кому е нужен този парад на лудостта и защо общинарите се поддадоха на гей лобито", настояват и за незабавното публично оттегляне на подкрепата на общината.

Пред Bulgaria ON AIR Карлос Контрера попита защо джендър-идеологията се допуска през парадния вход на Столичната община.

Според него именно тя и опитите да бъде внедрена в образователната и правната система на страната, консолидира цялото общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
4
 
! Отговори
ддт преди 5 години
ааа пак ли ще има военен парад, сега ще са обаче с други дрехи и без "техника" то иначе са си същите хора...
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мнозинството българи трябва да решат искат ли Запада и евроатлантическите ценности тук или не. За следващите избори говоря. Като не гласуват масово нямат право да се оплакват после.
88
0
 
4
 
! Отговори
9980988-89789- преди 5 години
До Анонимен 88 ДА си кажа и аз , Господ / или природата ако сте невярващ / е опредлил така - кой да ражда , кой да не ражда . Няма спор тук никакъв Един пример - днес нямало ток или не знам какво си , и не можах да си платя сметките Малко разсъждения направи и съотнеси този пример към гей-двойките и защо сами и да се спукат от секс не могат да родят Ся ши кажиш "и да са върним 200 години назад , ако трябва ши платят на някоя да и им роди , но пак ши имът дите фкъщи "Бъркаш са многу
87
0
 
9
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Заменихме една идеология, бореща се за справедливо разпределение на благата за всички хора със идеологии за това кой коя дупка си запълва.... засягаща под 1 процент от населението.Аз още не съм виждал третополов, въпреки че подготвят закони за тях.
86
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Синода какво се оплаква, след като в църквата е пълно с гейове. Малко ли гнусни скандали имаше?
85
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** идеологията е удобната идеология. Колко патриотично е да се зъбим на гей браковете и колко страшно е да искаме достоен живот, справедливо заплащане и други човешки благинки.Приемете джендърството, защото другото е апокалипсис! Заплаха е, доверете се на опита на Големия брат!
84
2
 
23
 
! Отговори
tonygl преди 5 години
Какъв е този шум на улицата, Джон?- Гей парад, сър.- И какво искат?- Еднополова любов, сър.- И кой им забранява, Джон?- Никой, сър.- Тогава защо крещят?- *** раси, сър. . .
83
0
 
7
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
В пидирастийата се изливат големи пари и от много години мисля и не се сещам какъв е бизнес модела.Верно е, че гербаджийката им е дала зелена светлина, но ако ги забраним, ще стане истерия до ООН, ще четат там декларации и ще ни обявят за новата Северна Корея.Тоест гербаджийката не е имала друг избор.Но само дано не е наляла пари в това, както вече едни писаха.Иначе манифестацията привлича обикновенни интелектуални отпадъци, които си мислят че са по-извисени от другите.
82
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хомосексуалистите не пречат на никого, докато не решат да правят гей парад.
81
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В прайда има мъжки лъвове (от един до четири) и няколко (между пет и двадесет) лъвици. Женските ловуват и се грижат за малките си.. Мъжките лъвчета навършили две години биват изгонвани от прайда, с оглед лъвът-водач да не бъде изместен."Леле това е като харем с охрана и грубо отношение към малките лъвчета може ли така. Какво се гордеят женските липсват изобщо, малките сигурно са насилвани, вместо да са изгонени, всичко наопаки..
80
3
 
23
 
! Отговори
Контра преди 5 години
Еми хайде да си направим парад на хомофобите. Ще скандираме че *** са гнусни и всичко е ок.
79
2
 
19
 
! Отговори
да ама не преди 5 години
"Прайд " е определение за група лъвове, които живеят заедно. Справка - Уикипедия.Какво имат общо пей-далите с лъвовете вие ми кажете ?
78
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 91БИТКАТА БЕШЕ Я ИЗГУБИХТЕ КОГАТО НАПИСАХТЕ, ЧЕ НЕ ВЯРВАТЕ В БОГ!ТАЗИ ПЛАНЕТА ЗЕМЯ Е ЧУДО НА ПРИРОДАТА КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНО САМО ОТ БОГ И КОЙТО НЕ ВЯРВА В БОГ ЗНАЧИ СИ Е ПРИРОДНО ГЛУПАВ :D
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 88Щом за вас това е нормално и приемливо, смятам че няма какво повече да обсъждаме. Въпреки, твърденията ви, че сте прочели множеството вариации на Библията, смятам че ни делят още около 3 вагона литература и здрав разум и не мога да продължа този диалог.
76
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО НЯКОЙ ВИ Е ИЗЛЪГАЛ, ЧЕ ТОВА Е ПАРАД ЖЕСТОКО ВИ Е ИЗМАМИЛ!!!ТОВА Е ОРГАНИЗИРАН ПРОТЕСТ С КОЙТО СЕ ЦЕЛИ ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ КАТО ЗА НАЧАЛО :DВИНОВНИ СТЕ , ЧЕ ИЗБРАХТЕ ГЕРБ И ГЕРБЕРАСТИЯТА! КМЕТА НА СОФИЯ РАЗРЕШАВА САМО ДАЛИ ДА ИМА ПАРАД ПРОТЕСТ И ПОДОБНИ НЕЩА!ИЗБРАХТЕ ГЕРБ СЕГА ЩЕ СТРАДАТЕ!
75
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 5 години
На никой не му пука за моето куче докато не започна да го вра в очите на всички. В един момент на някой му писва и казва нещо лошо за животното. Този човек става кучемразец а аз се самоназначавам за защитник на горките гадинки. Следва: - Разделянето на хората на кучемразци и кучелюбци. Кучемразците презирам, другите обичам. Ако някой е посредата той е враг. - Променям законите за да "помагам" на горките гадинки. Това е само началото на пътят ми за заграбване на власт.Краят е смърт.
74
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 84КАЗАНО С ДВЕ ДУМИ НЕ СИ ГЛЕДАЛ ЕДИН ФИЛМ КЪДЕТО ЦЕЛИЯ СВЯТ БЕШЕ ОТ ОБРАТНИ :D ЖЕНИ С ЖЕНИ И МЪЖЕ С МЪЖЕ! А МАЛКА ГРУПА ХОРА БЯХА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ И НЕПРЕКЪСНАТО ГИ ПРЕСЛЕДВАХА :D БЕШЕ СУПЕР КОМЕДИЯ УВИ НЕ МУ ПОМНЯ ИМЕТО!МЪЖЕ САМО ДАВАХА МАТЕРИАЛ И ЖЕНИТЕ ГИ ЗАБРЕМЕНЯВАХА ИЗКУСТВЕНО НО СИ ЖИВЕЕХА САМО ЖЕНА С ЖЕНА.ИЗВОДА Е, ЧЕ И ТЕЗИ ДВОЙКИ ИСКАТ ДА ИМАТ ДЕЦА И ПРИРОДАТА ВИНАГИ НАМИРА НАЧИН ТОВА ДА СТАНЕ.
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо да си имат? Какво се постига с това
72
0
 
4
 
! Отговори
Сър преди 5 години
Перерастите и македонистите имат много общо. Едните смятат, че всички известни личности са македонци, макар повечето от тях да не са чували думата Македония през живота си. Кланят се на Сашо великиот който е доказан гей. Другите смятат, че всички са гейове но се прикриват за това трябва да ги "събудят" и да им покажат кой са. *** налазва и Русия, те вече се обявиха за родители на цивилизацията и света, всички бели хора са руснаци. Това педерастко мислене ще създаде страшна оргия.
71
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България от векове има геюве, защо да си нямат и парад?