Юли Тонкин ни учи как да успяваме

"Продавай" е новата мотивационна книга - огледало на човека
Обновена: 23 май 2018 11:40 | 23 май 2018 11:37,
6

Започни да даваш много повече от всеки друг за своите клиенти. Започни да продаваш! – това казва в своята нова книга "Продавай" личностният мотиватор Юли Тонкин.

"Книгата е огледало за самия човек. Човек вижда това, което е. Всеки намира себе си. Това, което искам да кажа със заглавието е, че при продаването, даването е много ключово. Говоря както за материалния, така и за духовния аспект.

Задълбавам както в акумулирането на повече оборот, така и в ограничаващите вярвания, които ни пречат да бъдем успешни", сподели Тонкин в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Според него хората предимно не успяват, защото вярват, че са неуспешни и че няма да се справят. "Трябва да вярваш в себе си, че си стойностен и че има какво да дадеш на хората. Трябва да знаеш, че заслужаваш", обясни той.

Новата мотивационна книга на Юли Тонкин е в предпродажба и лесно може да бъде открита в интернет, както каза авторът й.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пичът си купи 11 имота и 800дка земя покрай тия книги и евентите към тях.. а вие дето плюете бачкате за 700-800лв и с ерете по цял във форумите,защото ви е мизерен животът и си късате зад ниците за смешни пари
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно заради хора които си вярват сме на тоя хал, некадърник до некадърник, начело с автора на книгата...
4
0
 
1
 
! Отговори
do 3 да преди 5 години
Ами да. В същност време бол. Какво друго да правим по това време?
3
0
 
1
 
! Отговори
да преди 5 години
тоя, че е хитрец то ясно, но какво ли работят другите смешки, коментиращи темата при условие, че имат време да плюят тоя и оняили са избягали от час или безработни мързеливци, за които "няма работа"
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоест трябв да си купим книгата му "Продавай", че да разберем как да продаваме .. муахахахаа. На това му се вика урок по продаване. Даже и книгата му вече не ми е нужна, за да знам какво има вътре.
1
1
 
11
 
! Отговори
Българ преди 5 години
Хаха тоз шмекер, дето не работил никва работа като хората ли ще ни учи.Я го пратете да копа метрото или да помага със строежа на АМ ХЕМУС :D