Борисов благодари на Китай за акцията за Боян Петров

Премиерът обсъди с китайския посланик срещата на страните от ЦИЕ
10
Борисов благодари на Китай за акцията за Боян Петров
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов благодари на китайския посланик Джай Хайджоу за съдействието за организирането и провеждането на спасителната акция за намиране на алпиниста Боян Петров.

Още по темата
На срещата министър-председателят посочи, че българското правителство оценява високо усилията на китайските власти и институции, които обезпечиха издирвателната акция по въздух и суша.

Премиерът Бойко Борисов и китайският посланик обсъдиха предстоящата среща на лидерите на страните от Централна и Източна Европа и на Китай, която ще се състои в началото на юни в София, съобщиха от правителствената пресслужба.

Министър-председателят заяви, че очаква провеждането на 7-ата Среща на върха на Инициативата „16+1“, на която да бъдат дискутирани конкретни проекти.

Предстои посещение на министъра на икономиката Емил Караниколов в китайската държава, за да бъдат подготвени меморандуми и споразумения за срещата на лидерите в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
1
 
! Отговори
насрангъз преди 5 години
колко хилядарки е броил на китай те китайците без пари добър ден не казват,а българите да *** от глад
5
4
 
7
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
Червен Китай ръководен от Китайската Комунистическа Партия.Време е да се обърнем с лице на Изток,от където червените вълни на комунизма ще залепят света.
4
6
 
1
 
! Отговори
Спасявайте Борисов преди 5 години
Борисов има трайни увреждания след връчване на НАГЛО ПРЕСТЪПНИ АКТОВЕ ОТ КАТ ..подава охраната на снимката.Обикновенно терористите от КАТ включват жертви на актове през черно терористични съоръжения вградени в лични каери.Жертивите биват обсебени от черен проникващ масов убиец.Тука обаче Борисов е обсебен от нов тип _ Ограбващи цели нации през подставени на власт с десетки билиони годишно ..НСО да конфискува актовете и да ги снима .../
3
2
 
7
 
! Отговори
Жо преди 5 години
КИТАЙЦИТЕ ни уважават, защото сме първата държава в света, която е признала Китайската народна република при основаването и през 1949 година.Всъщност, първи е бил Съветския съюз, но той вече не съществува и ние като втори след СССР, сега сме първи!Това е казал китайския президент на гостуващия бългаярски президент Плевнелиев.
2
1
 
1
 
! Отговори
681 преди 5 години
на 24 май? тоя не е добре!!!! Народеееее!!!!!!!!!
1
5
 
15
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
Борисов до кога ще благодари на китайците? Нали вече им благодари и им даде пари от нашите данъци. За какво благодари пак?