За 24 май: Селфи с книга, а не от дискотека!

Целта на инициативата е четенето на книги отново да се превърне в ежедневие
24 май 2018 19:39,
6

Във Велико Търново млади хора се заеха с благородната, но трудна задача - хора от различни поколения отново да превърнат четенето на книги в свое ежедневие.

Идеята е освен със селфита от нестандартни места социалните мрежи да бъдат залети от снимки на хора с техните любими книги, пише Bulgaria ON AIR.

Инициаторите били провокирани от едно от последните проучвания, според което сме една от най-малко четящите нации в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Dj dance mashine преди 5 години
Акое дискотека да е дискотека а не място от рода наречено бардак и другарице честито на всички приятели от езикова гимназия ловеч и успехи в живота
5
1
 
0
 
! Отговори
Аз преди 5 години
С подобни инициативи ако се постигаха подобни цели, щяхме да спретнем инициатива Всеки с по 1 милион долара! Това, разбира се, не може да стане, но пък някои хора ще си вдигнат имижда като общественици и организатори. Ако обществото ни беше нормално, подобни инициативи и техните организатори щяха да са за присмех цяла година...
4
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Само за 24 май обаче! Книгата може и да е наопаки, важното е да се вижда. Но на 25 май не може, ще ви се смеят хората.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До реалист"Има ученици които книга не са отваряли !"Да добавя: И затова не могат и да сричат!А ние се смеем на Банкянския Тиквун, че сричал и, че следи с пръст по реда, като чете ... Ми, т'ва неговото си е направо грамотност. :)
2
1
 
3
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Има ученици които книга не са отваряли !1
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За 24 май: Селфи с книга, а не от дискотека!"---Ле-ле-ей! Селфи с книга! Не може да бъде!Е, това вече е прогрес! И сензация, де! :)