Скандален не само в рапа: Шамара нарече хан Крум "комплексар" (18+)

Рапърът разбуни духовете, обръщайки се към част от българите с "говеда"
Обновена: 25 май 2018 14:48 | 25 май 2018 14:45,
350

Социалните мрежи "прегряха" от нов скандал. Този път на историческа тематика с автор рап певецът Мишо Шамара.

За секунди емигрантът в САЩ успя да обиди не само българския народ, но и важни исторически личности като хан Аспарух и хан Крум.

Рапърът разбуни духовете, анализирайки историята ни по абсурден начин. Според него действията на хан Аспарух са същите като тези на Османската империя, а хан Крум се държал комплексарски.

В края на видеото той се обръща към част от българското общество с обръщението: "Говеда".

Клипът му събра огромен брой негативни коментари.

Според журналистката Патриция Кирилова това е опит на известния още като Биг Ша - Шамара, да пробие отново в новинарската мрежа. И то успешен.

"Едва ли оттук нататък обаче някой ще харесва този човек и той ще има фенове", отсече тя в студиото на "България сутрин".

По думите ѝ единственото хубаво в случая е, че се е отворила темата за историята.

"Мишо Шамара просто търси провокация. Затова и има толкова последователи в социалните мрежи", коментира водещият на "Операция История" по Bulgaria ON AIR Росен Петров.

Той допълни още, че в историята всеки има своята истина. Има обаче и факти. А хората, които по един или друг начин са станали известни, трябва да носят отговорност за възпитанието на нацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не беше ли оня дето подскачаше в подкрепа на коалицията бсп-дпс. Чий го дири в омразния сащ.А най важното е - защо някой изобщо му обръща внимание?
197
4
 
2
 
! Отговори
= преди 5 години
До Burzum - Това с чашата от черепа, не е ДОКАЗАНО! Има такива практики още в Източна Азия и Древен Китай! Що се отнася до Крумовите закони - Е ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА, Е ПА НЕМА!!! Измислени са от друг, но не от него! Що се отнася и до общоприетото ВЛАД ЦЕПЕШ, ДРАКУЛА - Е ДРАКУЛА не означава набивач на колове(приписвани му от мразещите го германци, нито ВАМПИР). За любознателните - да видят в речника значението на думата ДРАКА(и за човека).
196
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 195Човека не ти говори за средновековната война а за стандарта и морала на византийци и българи тогава. Хора които 200 години преди пристигането на българите са построили 55 метрова сграда. Още я има. И за другите които са били почти на нивото на канибалите със странните си обичаи да пият от черепи
195
3
 
16
 
! Отговори
хммм преди 5 години
обикновено женските започват да се поразсъбиличат като поутихне вниманието около тях. Такива като това лeкe също трябва да привличат някакво внимание към тях, той обаче е страшно безинтересен, вече се уби по всякакъв начин да се излага, за да може да пишат нещо и за него. Сега започна да обижда и българския народ. Ако имахме държава с правилно управление тоя довечера щеше да се събуди в реанимацията. Като излезе трябва да му се случи още веднъж. И после още веднъж. После може и да стане човек от него. И друг няма да направи така. Национален предател.
194
4
 
10
 
! Отговори
До 195 преди 5 години
Преди да направи Крум от главата на Никифор чаша, същи този "демократичен" византиец опустошава столицата на България и избива цялото и население, вкл. жени и деца... Така че не го жали! Крум е бил велик хан. Имал е планове за превземане на Константинопол, но коварните византийски тайни служби го отравят и осуетяват плановете му. Четете повече преди да "съдите" велики владетели, като "всезнайкото" Шамара!
193
5
 
2
 
! Отговори
Пак въпрос преди 5 години
как се наричат хора на които екс -президента им Плевналиев държи в кабинета си картина на З.Б. със заглавие "***" и под нея двамата с премиер Борицоф Я обсъждат и размишляват върху въпроса кой е говедара и кой всъщност води народа? Как?
192
23
 
7
 
! Отговори
Istinata преди 5 години
Много истини казва мишо шамараИсторията трябва да се пренапишеСегашната е пълна с лъжиИзмислени комунистически лъжиБраво Мишо!!!
191
13
 
5
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Ми прав е..
190
5
 
16
 
! Отговори
ники преди 5 години
Защо се дава гластност на Мишо Фекала все още? Защо пак изваждате простотията на първа страница?
189
3
 
21
 
! Отговори
преди 5 години
Много спрял умствено човечец.Защо само на такива се обръща внимание по медиите ? Жалко е !
188
3
 
12
 
! Отговори
Глупости преди 5 години
Още с Освобождението българската история е пренаписана от лицето Иречек - днешната, която знаем и учат децата в училище! Архивите се унищожени още по време на турското робство, а други в момента са в чужбина - Лондон, Рим, Москва,Ватикана... Никой няма интерес от истинската история на България и ни пробутват скалъпени версии, предимно на византийски летописци! Има само 2 /два/ източника от византийци за хан Аспарух и битката при Онгъла!
187
2
 
12
 
! Отговори
ля ля преди 5 години
как може да говорим толкова време за такъв тапет! човек без покритие и капка интелект в него!
186
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българинът се обижда и скача на истината вместо да я приеме и да продължи напред. Българинът като му кажеш истината си мисли, че се гаврил с него защото не я е приел. Затова българинът най-лесно се води и управлява с лъжи. Така го водят за носа от близо век, особено успешно последните десетилетия.
185
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Мон ще субсидираме шамара да напише учебник.
184
5
 
8
 
! Отговори
Въпрос тогава преди 5 години
как да наречеш хора които 11 пъти избират българина Борицоф, човека който сам за себе си каза преди 2 седмици "че се е учил от Царя как да не показва на официален прием че е ...гладен"??? Как им викате на такива?...айде не са ***...как???
183
2
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Полуграмотен туземец от Максуда ...Какъв рапър е тоя,бе! Той гини години за пенсия...
182
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Историята на България е пренаписана преди много години още по времето на социализмаМозъците на българите са промити
181
6
 
11
 
! Отговори
аме преди 5 години
който отиде в америка и деградира тотално, ето го поредното доказателство
180
7
 
2
 
! Отговори
tf преди 5 години
Така е при капитализма, всеки гледа максимална печалба, известност, продажби..простаците търсят известност, медиите ги лансират и търсят повече продажби от "скандала", политиците бързат да дооглозгат захапания кокал и т.н. Няма ли морал, човечеството е заникъде!
179
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 179Няма смисъл да сравняваш Еминем с Шамара.Фактите са че в България няма българи които да са постигнали световна музикална слава.