Борисов: Службите да разнищват фалиралите болници!

Премиерът настоя, че за здраве се отпускат достатъчно пари
37
Борисов: Службите да разнищват фалиралите болници!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов потвърди, че е разпоредил медиците в болници с финансови проблеми да си получат заплатите.

Още по темата

"Оттам нататък прокуратурата и службите да ги разнищват и да си отидат на мястото, за където са, ако са корумпирани", каза Борисов в Пловдив, където разгледа обновени клиники в УМБАЛ "Св. Георги".

"Има болници, чиито директори си гледат работата като мениджмънт, и други - като Враца, там сложили частна болница в двора със скъпи пътеки. Евтините пътеки и задълженията пък - в държавната болница. Така не може да продължава", отсече премиерът, цитиран от "24 часа".

По думите му за здравеопазването се дават достатъчно пари. Преди 10 години са били 1 милиард лева, а в последните 7 г. - по 4 милиарда. Тази година пък са с половин милиард повече от м.г.

"При такова огромно финансиране, да говорим, че няма пари за здравеопазването, е грехота", посочи Борисов.

Той отказа да отговоря на въпроси на медиите за посещението си в Москва, а за новоизбрания кмет на Галиче от ГЕРБ заяви, че не го познава.

Премиерът се отправи към "Асеновградско шосе", за да види докъде вървят строителните работи с удвояването на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
6
 
! Отговори
О, СПИ ЛИ ДАНС! преди 5 години
СЛУЖБИТЕ ДА РАЗСЛЕДВАТ НАЙ-СЕТНЕ КЪДЕ ОТИДОХА ОНЕЗИ МИЛИАРД И ЧЕТИРИСТОТИН МИЛИОНА ОТКРАДНАТИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ОТ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО БОКО ЕДНО! ЗАЩОТО ТОЗИ МИЛИАРД И ЧЕТИРИСТОТИН МИЛИОНА ТОГАВА, ПРЕЗ 2010 ГОДИНА, ДНЕС СА ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МИЛИАРДА И ПОЛОВИНА. И КАК СТАВА ТАКА, ЧЕ ВСЕКИ Е ВИНОВЕН ЗА РАЗХИЩЕНИЯТА, РАЗСИПИЯТА И ОТКРОВЕНИТЕ КРАЖБИ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ, САМО ТИКВАТА -НЕ? КОЙ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ ПИТАМ И КАКВА Е НЕГОВАТА ОТГОВОРНОСТ. ДАНС ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА СЛЕПИ И ГЛУХИ И ДА ГО ПОЧВАТ
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СОБСТВЕНИКЪТ НА ГЕРБ ни е много скъп ! За пет месеца похарчи поне 100 000 000 лева народни пари за себе си . Вчера се върна с Фалкона от мач ! И ни се плези от снимките .
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А КТБ , защо я обра , засекрети и ни накара да забравим ? А ЧЕЗ ,...............СТОИЧКОВ казва : КРАЙ НЯМА !
26
0
 
4
 
! Отговори
Истината не менти преди 5 години
Борисов разби на пух и прах Маркс-Енгелийското "Стока-Пари-Стока" и Томас МанскотеоПари-Стока+Принадена стойност- Парида стигнем да БойковотаТиква-Цветан+Избори-Тиква
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До за какво ни са ..... Всичко това е верно за .... съжаление, повече се обслужват интереси на управлеваща партия независима коя е на власт. Крадците продължават да си крадат кой от където може и колкото може.
24
0
 
9
 
! Отговори
kalitko преди 5 години
службите да разнищят неоправдани държавни харчове.
23
0
 
10
 
! Отговори
СТАЛИЙСКИ преди 5 години
ТЕБ ТРЯБВА ДА ТЕ РАЗНИЩЯТ ДЕТО ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ И ФАЛИРА ВСИЧКО КЪДЕТО НЕ Е ДОКОСНАТО ОТ ГЕРБ ЦЪРВИК ТАКЪВ.
22
0
 
12
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Тоя ко се прай пак на не бях аз? борисов, все едно частните пенсии да се изплащат от НОИ, това правите с договорите с частните болници тотална разруха ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ! Всичката ви работа е такава, пагубна и разрушителна за България
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Георги Беловски някой разбра ли че напусна топлофикация с няколко милиона и никой не разбра
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цирка продължава с пълна пара а клоуна Боко играе поредния си номер пред публиката!Прави се че досега въобще не го е имало и сега разбира че държавните болници ръководени от директори назначени от герб се ограбват от частни ръководени пак от негови хора!За такива хора като клоуна в психиатрията си има точна диагноза!
19
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Борисов ти си Премиер от 12 години на тази страна. Кметовете на Враца и Ловеч са твой, какво пак не знаеш? Не знаеш, че навсякъде в страната се краде поголовно ли?
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разнищителят
17
1
 
23
 
! Отговори
Б преди 5 години
САМ ЛИ СЕ СЕТИ ИЛИ НЯКОЙ ТИ КАЗА,АЙДЕ ОЩЕ МАЛКО ПРАХ В ОЧИТЕ И ПАК ЩЕ МИНАТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА,СЛДЕ ТОВА ПАК МАЛКО ПРАХ И ОЩЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА,ТОЙ ЖИВОТА СВЪРШИ В НАДЕЖДА.
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ!!!!!!ПАРТОНО ТОКА И ЗАПЛАТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЕМАТ ОТ ДЪРЖАВАТА!!!БОРИСОВ Е КРАДЕЦ КОЙТО НЕ ДАВА И ПОЛОВИНАТА ОТ ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ ЗА ЗДРАВЕ!!! А ГИ СЛАГА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ И ПОХАРЧВА ПОВЕЧЕТО ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ!ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ УБИХА ТЕЗИ БОЛНИЦИ !
15
1
 
17
 
! Отговори
А преди 5 години
НА ДЕСЕТАТА ГОДИНА НЕЩО СМИСЛЕНО,АМА НЕ САМО В БОЛНИЦИТЕ,АМИ НАВСЯКЪДЕ СЕ КРАДЕ,АКО НАПРАВИШ НЕЩО ЗА БЕЛЕНЕ И ГАЗОВИЯ ПОТОК,НО НЕ ХЪБЧЕТАТА,ЩЕ ТЕ ПРИЗНАЯ.
14
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Професора от Пирогов и зет му не са осъдени. Не беше осъден и генерала от ВМА, че е приятел на Борисов. Няма осъдени и грабежа си продължава.
13
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА предишната Пернишка кметица чия беше, а ???
12
0
 
29
 
! Отговори
за какво ни са преди 5 години
А какво правиха до сега службите че допуснаха да се ограбват болници и да умират хора?изобщо в този скъпо платен сектор сигурност работи ли някой?огромни пари потъват в различни служби за сигурност а страната ограбена?!нещо не се вързва....
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА ти откъде падаш бе - можеш ли да четеш ????
10
0
 
12
 
! Отговори
камен преди 5 години
Особено Врачанската !