Емилия за Феди: Отиде си едно дете с мечти за бъдещето!

Изписаха се неверни неща за катастрофата, заяви фолкпевицата
Обновена: 28 май 2018 11:38 | 28 май 2018 11:00, Александър Попов
151
Емилия за Феди: Отиде си едно дете с мечти за бъдещето!
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия сподели емоционален пост в социалните мрежи, след като вчера следобед почина 19-годишният Феди, син на нейният приятел Жорж Башур.

Лекарите не успяха да спасят живота на младежа, шофирал колата, с която те катастрофираха.

Още при приемането му в болницата стана ясно, че травмите му са много тежки и животът му е в опасност. Той бе с тежка черепно-мозъчна травма и сериозно увреждане на мозъка.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??????????

Още по темата

Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа...

В Библията пише: "Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!". Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...

Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!".

При катастрофата на магистрала "Тракия" пострадаха и фолкпевицата Емилия и годеникът й Жорж, но двамата са без опасност за живота, все още са в Окръжна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До 61В нета има много клипчета какво става, когато скоростта в момента на сблъсъка е по-голяма от 50км/ч. При 50 кв/ч ударът е като свободно падане от 10м, при 75км/ч - 22м, при 100км/ч е като свободно падане от 40м. Ударът при 90км/ч в дърво трае 0,7 секунди, а органите стават на пихтия. При 240км/ч ще трябва да те остъргват от десетки метри мантинела и асфалт, за да има какво да заровят близките ти!!!
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Zasto to mu davate da shofira tolkova barzo. Mir na praha my.
63
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СрамНямам нищо против богатите и известните хора,и стандарта им на живот.Богат не значи непременно лош.Но безотговорните и нагли шмекери-парвенюта,забогатяли по спорен начин,пренебрегващи правилата и незачитащи останалите хора не могат да предизвикат никакво съжалние у мен.Добре,че не пострадаха невинни.Питам само колко са минали по същото време и на същото място и не са катастрофирали.Мантинели,глупости.Единствено водата не и е мястото на пътното платно.Ако въобще тя е била причината?
62
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пенаВярно ли бе Пенке? Ти на твоята пияндурници като излизат Голфа да се наливат, казваш ли им, че не са безсмъртни? Ей тази злоба и завист, ви изпи и без това пилешките мозъчета.
61
2
 
22
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Да, тъжно е когато си отива толкова млад човек, с неизживян живот ...Съболезнования за близките.Колкото до скоростта, въртял съм се със 50-60 на аквапланиг, нощ, кола със задно, подавам газ на баир, след баира завой, в края на завоя дълбока локва. Предницата увисна, реагирах инстинктивно - спирачка, отивах към бордюра, завъртях допълнително волана, да довърша завъртането и се паркирах успоредно на бордюра на 180 градуса.Уви, Бог не може да ни спаси винаги от това, което си причиняваме сами и един на друг ...
60
2
 
31
 
! Отговори
Българ преди 5 години
Аз имам отговор, просто е карал безрасъдно, просто е...
59
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-скоро съм склонен да вярвам, че са се движели със 110-130 км/ч, но ми се струва, че момчето е било без колан и за това получило тези тежки черепно-мозъчни травми, но може и да греша. Ако бяха катастрофирали с над 150 км/ч, сега щеше да има 3-*** починали.
58
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А всъщност в участъка имало ли е мантинела, защото за да се стигне до трагичния инцидент явно джипа се е преобърнал, а самото преобръщане едва ли е следствие от аквапланинг, а по скоро е следствие от излизане на автомобила от пътното платно
57
26
 
9
 
! Отговори
До 56 преди 5 години
Магистралата е скоростен път, на него не би следвало да има проблем и с 250 да пътуваш, в много страни на подобни пътища ограничения има само за минималната скорост. Не знам защо в България толкова се акцентира върху скороста, всъщност се досещам, така едни хора упешно рекетират. Можеш да караш с много висока скорост, но караш внимателно, съсредоточено и в крайна сметка безопастно, обротно има безброй случаи в които ниската скорост е гарнирана с неувереност, опасни маневри и тежки инциденти.
56
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,Шофьор на пловдивски рейс почина зад волана!,, - 5 коментара! Нормално! Той горкият не е звезда!
55
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за момчето, тава дали е имало мечти или не, не е важно, важното и жалкото е че един млад човек си е отишъл и няма да има възможността да изживее живота си.
54
1
 
7
 
! Отговори
До 56 преди 5 години
Имаш ли представа колко скоростта е била 200 на какво щяха да приличат всичките трима души? Или само наизуст? Със двеста колата щеше да се е превъртя Ла няколко пъти таван гуми
53
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господ в случая няма вина! Бе, баща му ако си бе озаптил мераците на дърта възраст, вероятно нямаше да е така!
52
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Емилия със сигурност е била с колан, защото пишеше, че имала гръдно-коремни травми. А бащата и сина са си строшили главите. Малко ми е мътна катринката, травмите не съвпадат. Кой ги е вадил от колата? Възможно ли е да са сменили шофьора ако са излезли преди бърза помощ? Имало ли е еърбегове и завеси?
51
2
 
17
 
! Отговори
лекар преди 5 години
Жалко ,че и органите му не стават за трансплантация !!
50
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи тоз вашия Господ седи горе и гледа сега и вика аа ей туй мумче всичко му е ок приет еди си къде я да взема го утрепя ... логика.
49
0
 
35
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Много кофти... да си заминеш на 19 от тоя свят... момчето хубав живот щеше да има... Ако наистина са карали със 100-120 ОК, но мен лично много ме съмнява, ясно е, че няма да споменат точната скорост. Редовно чета чернаха хроника на загиналите по пътищата и тва е едно от нещата, дето ме карат да карам по-бавно, да не се лъжем всеки обича да си хвърчи с колата кой повече, кой малко по-разумно... важното е да се замисляме и да намаляваме скоростта
48
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"но Господ реши друго"Мда само той ще да е ...
47
12
 
25
 
! Отговори
Срам преди 5 години
Откъде тази злоба бе хора? По добре нищо да не пишеш отколкото да злобееш.От толкова много" птофесионслни" изказвания един не спомена че бе е нормално на магистралата да се образуват локви, които да предполагат аквапланинг. Няма магистрали, няма контрол над строителството, няма отговорност. И това взима всеки ден животи н тази магистрала. Трябва да бъдат осъдени съдбата солени глоби строителите и отговорните за контрола
46
3
 
27
 
! Отговори
alf преди 5 години
как лъже грозно с мнимум 180 са влязли тежък жип как се обръща от локва 160-200 е карал