Емилия за Феди: Отиде си едно дете с мечти за бъдещето!

Изписаха се неверни неща за катастрофата, заяви фолкпевицата
Обновена: 28 май 2018 11:38 | 28 май 2018 11:00, Александър Попов
151
Емилия за Феди: Отиде си едно дете с мечти за бъдещето!
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия сподели емоционален пост в социалните мрежи, след като вчера следобед почина 19-годишният Феди, син на нейният приятел Жорж Башур.

Лекарите не успяха да спасят живота на младежа, шофирал колата, с която те катастрофираха.

Още при приемането му в болницата стана ясно, че травмите му са много тежки и животът му е в опасност. Той бе с тежка черепно-мозъчна травма и сериозно увреждане на мозъка.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??????????

Още по темата

Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа...

В Библията пише: "Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!". Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...

Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!".

При катастрофата на магистрала "Тракия" пострадаха и фолкпевицата Емилия и годеникът й Жорж, но двамата са без опасност за живота, все още са в Окръжна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото на този греховен свят е, че повечето важни неща зависят от скоростта на квадрат - например центробежната сила в завой, подемната сила на водата под гумите, силата на удара в мантинелата... И другото е, че шофьорлъка не е за всеки. Може да си голям търговец, адвокат, доктор, но ако нямаш рефлекси и вроден усет за движение, си нула за волана.
44
1
 
2
 
! Отговори
експерт преди 5 години
До Анонимен Като си ги подкарал - точно 16-те милиарда от заемите ще ти стигнат . . . . или пък не ? ? ! ! !
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влизал съм 110 км в аквапланинг но нищо такова не ми сее елу4вало= Просто автомобила изгуби скорост ка4и вода и на покрива отпуснах газта защото 4иста4ките не смогнаха да из4истят водата от стъклата и си продължих безпроблемно. Лошото е ако сее панирал завъртял е волана и е изгубил управление.
42
2
 
18
 
! Отговори
Spectre преди 5 години
До ГеоргиМерцедес МЛ нито е джип, нито е 4х4. Това е обикновено високо комби с двойно предаване. Хубав автомобил е, но в никакъв случай не е това, което повечето хора наричате "джип".
41
0
 
35
 
! Отговори
Никой преди 5 години
Само аз ли не съм виждал снимки на катастрофиралата кола
40
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето които карат джипки си мислят че са в много сигурни машини, а истината е че чувството е само привидно, джипа е изключително нестабилен при скорости над 100 км/ч и не е необходимо да има много вода, точно обратното, съвсем малко наросяване по асфалта създава повече опасности отколкото дълбока локва, защото малкото вода се смесва с прахта по пътното платно и се получава тънък слой кал т.н. "сухол", тук според мен има смесване на няколко фактора- без колан, липса на мантинела, неопитност
39
1
 
18
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Колко хора се трепят по нашите магистрали, нямам думи.. 140км/ч е разрешената скорост, но ето че при дъжд ако караш с толкова може да се претрепеш защото има неравности, в които се образуват локви. Миналата година едно момче се обърна с mercedes ML - джип, 4х4. Не е карал много бързо, бил е с децата си в колата. Влиза в локва, колата се завърта и се обръща в канавката. За щастие няма сериозно ранени. Малко по-съвестно да работят тия пътищари, те само лапането им е в главата
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всяко дете най-вероятно има мечти за бъдещето.
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аквапланинг не е задължително да има дълбока вода. Напротив даже при повече вода автомобила лепне. Нали от там са минали хиляди коли по същото време ...висока скорост и леко поднасяме и младежа се е стреснал.
36
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как със 110 км./ч. два тона джип да попадне в аквапланинг. За да се случи това на магистралата трябва да има огромна локва, мин.5 см. дълбока и гумите на джипа да нямат грайфер, който да спомага за отичането на водата. Незнам дали и феновете и ще повярват но подобна версия, граничеща с научната фантастика
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аквапланинг с 100км е възможно, но при определени движения на автомобила. Иначе в права линия или с плавен завой ....трудноо според мен. Но как да е грешката си е факт ..Да почива в мир момчето.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 31Аз предлагам да има гъвкави ограждение и реотани по цялото протежение на магистралата. Да се премахнат в рамките на 500м всички билбордове, дървета, камъни и постройки. Също така да се построят на всеки 50км.високо технологични пунктове за спешна медицинска помощ с по един вертолет. Това ще ни излезне по евтино и ефективно от камери и принуда всички да спазват правилата за движение. А записите от камерите се трият за който трябва.
33
0
 
25
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Като се обърне автомобила и започне да се превърта центробежите сили са брутално големи,тялото изхвърча от купето или се удря с оргомна сила. Коланите спасяват точно от това!
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА Е ПРАВЕНО ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ А ТОЙ ОСВЕН ДА КРАДЕ ДРУГО НЕ ЗНАЕ! ОТ ГОДИНИ СЕ КРИЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЛЕД КАТО ОБРА АКЦИОНЕРИТЕ НА ХОЛНИГ ПЪТИЩА АД КОЯТО ИЗТОЧИ И ФАЛИРА!ЛОШОТО Е, ЧЕ МУ ПРИЕМАТ ОБЕКТИТЕ!!! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА В ОБЩИНАТА!
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
при аквапланинг колата обикновенно се завърта, може да се получи леко отлепване но като цяло, ако пътя е обезопасен с мантинела и няма удар от следваща те кола, нещата се разминават само с покривени ламарини, незнам точно какъв е случая, но наистина ако там няма мантинела, както е изискването на закона за скоростни пътища и е излетял от пътя в канавката нещата може да са трагични и при скорост от 80-90 км/ч
30
3
 
39
 
! Отговори
Пипирудов преди 5 години
Абе тая да вземе да напише, че са били спрели, когато е станала катастрофата. К'во се мъчи с тия 110 км/ч.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименза да не изхвърчиш в канавката и да се обърнеш по таван
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малшанс,това е. Иначе много хора си задават въпроса ЗАЩО? Такъв е животът,може да отлетиш по всяко време.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за какво там да има мантинела?
26
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 22тарикатите си заключват коланите зад гърба, щото много им пречели, иначе джипките са нестабилни коли при по-висока скорост, а в същото време създават впечатление че си добре защитен