Жорж изля мъката си по Феди: Благодаря за шанса да си мое дете!

Ако успея да продължа живота си, ще е заради теб, написа той
Обновена: 29 май 2018 07:16 | 28 май 2018 18:48,
82
Жорж изля мъката си по Феди: Благодаря за шанса да си мое дете!
Снимка: Facebook

Феди Башур, син на годеника на Емилия Жорж, ще бъде погребан в сряда в гробищата в "Бояна", съобщи баща му в профила си във Facebook.

19-годишният младеж катастрофира с Мерцедес в четвъртък следобед на магистрала "Тракия" и почина в неделя. В колата били баща му Жорж и Емилия.

Още по темата

"Вчера загубих прекрасното си дете... Загубих скъпия си приятел... Моето щастие. Мъката ми е безгранична, непоносима, безмерна...", пише Жорж и продължава: "Знам, че само Бог е Този, който знае защо... Бог е съдник, Бог е смирение, Бог е любов.

Федка, ти ще останеш моята най-голяма гордост. Ако успея да продължа живота си, то ще е заради теб и всичко, което споделихме заедно. Благодаря за шанса да си мое дете. Благодаря ти за всичко! Обичам те!", завършва опечаленият баща.

По-рано днес и фолкпевицата Емилия сподели скръбта си в пост в социалната мрежа.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??????????

В Библията пише: "Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!". Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...

Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Вярно е! Не е мястото Фейсбук за споделяне на такава лична мъка! Пошло е! Към какво се стремят подобни? Да получат мега сълзи във фейса!?
42
0
 
1
 
! Отговори
i'm преди 5 години
Бащата е основния виновен! Не може да си в една кола с детето си, то да я кара с 160 или 160+ и ти да не го накараш да намали скоростта! А после реве във фейса...***!
41
0
 
4
 
! Отговори
Такова преди 5 години
им е нивото, такива са им мислите, така го разбират живота т.е. никак. Ами, излезте сега с плакати на Орлов мост и покажете на всички колко много скърбите, та дано да дойдат отрепките с микрофоните и камерите да ви отразят, щото ФБ е нищо, той не е достатъчна аудитория за гузната ви любовно-родителска съвест. Жалко за момчето, много жалко.
40
0
 
4
 
! Отговори
Недоумяващ преди 5 години
И на мен ми е интересно това изказване на лична скръб по социалните мрежи .. ама щом хората така го разбират. Инак сигурнбо няма другите да чуят колко е било всичко за теб детето ти .. То не е ли ясно, че е било всичко? Ние нормалните хора го знаем това, но както и да е. Всеки си знае... един скърби тайно, друг пред целия Фейсбук ... трети не скърби и т.н.
39
0
 
12
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Добре де, бива ли да си изплакваш скръбта във фейсбук. Та това е клюкарницата на света. Най-пошлото нещо е да пишеш и въобще да имаш фейсбук,да не говорим да споделяш с целия свят такава дълбока лична драма. То бива да не мислиш, ама поне почитай паметта на детето си бре татко. Иначе-моите съболезнования. Дано намериш смисъл да продължиш.
38
1
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Хайде, оставете ги на спокойствие хората в семейната им трагедия!
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кореецЩото приятелят ти е бил обикновен *** и си е купил нова кола, на която всичките системи за сигурност са й работили.Виж, друго си е да си турбо гъ.зар, да платиш 5000 лева за номер с еднакви цифри, ама да купиш евтинко някой рециклиран мерцедес / бмв / ауди, на който половината неща са изгърмели или са шунтирани, ама тенекиите са лъснати до блясък. И да, коланите са само за балъците (както ми каза едно момченце от провинцията, докато аз си слагах колана на задната седалка).
36
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съболезнования на майката на момчето.Безотговорен баща дава на 19 годишния си син,начинаещ шофьор да кара мощна кола а той да се натиска с чалгарката.Че и Библията цитира...че по медии излива мъка.Колко грозно.
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лека му пръст на този.Но кой е той, че ни занимават толкова дни с него? Нещо значимо ли е направил за човечеството или за България? Толкова деца умират всеки ден. Този ли е най-важен?
34
1
 
17
 
! Отговори
Пешо Пешев преди 5 години
За да е с тежка черепно мозъчна травма, при скорост от 110км/ч както казва Емиия, значи е бил без колан! Със сигурност мерцедеса е бил от последните модели, има безброй възглавници колани енергоемки зони и какво ли не! Лека му пръст на момчето! Слагайте коланите, не е майтап работа катастрофа с 110км/ч
33
0
 
34
 
! Отговори
защо преди 5 години
Хората явно чисто са изчаткали. Сина му е загинал, а той пише постове във Фейсбук.
32
1
 
13
 
! Отговори
korean do 34 преди 5 години
Загледайте се като дават по телевизията или медии кадри или снимки от катастрофи с фатален край - на колко от тях ще видите отворени въздушни възглавници?На 100 може би максимум 10 ще имат.Масово народа купува 10-20 годишни маркови автомобили (БМВ, Ауди, Мерцедес, т.н.) на стотици хиляди километри "нов внос", за суми с които може да си купи чисто нови и надеждни Шкоди, Дачия, Хюндай, Киа, Рено, Фиат...Слабости човешки... да се покаже в БМВ Х7 или Ауди Q7... на 15 години.Жалко за момчето.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кореецименно това, че колата ти е незнам си какъв клас и с какви системи на безопасност подлъгва много, че и да стане нещо си защитен. от повтарянето на тези новини има смисъл, поне да накара да се позамислят всички безразсъдни.
30
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо трябва да се изтропаш у фейса, само това не разбирам. Много тъжно :(
29
1
 
7
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Благодари на Свети Петър , ако го отклони към правилната врата, щото може и твоите грехове да изкупува...
28
4
 
26
 
! Отговори
рускиня до 11 преди 5 години
"Моля заключете темата за коментари . Не е уместно да давате изява на нереализирани в живота хейтъри да пишат откровени простотии,особено що се отнася до смъртта на дете"...............1.Бащата и певачка сами направиха темата в публично пространство.2. Случаят трябва да бъде публикуван и обсъждан , като назидание на следващи Шумахери. 3. Тази платформа е точно за новини и коментари. 4.Не разбрах защо бащата не накара сина да намали скоростта при подобни условия 5. Добре че не убили невинни хора
27
2
 
32
 
! Отговори
кореец преди 5 години
С каква кола и скорост е карало това момче че да се стигне до фатален край?Съвременните автомобили имат много системи за сигурност, дори базовите модели на евтина марка като Хюндай имат 16 въздушни възглавници и завеси.Един колега се търколи с такъв на същата магистрала, ударил дупка и загубил управлението. Колата ставаше само за скрап, но той се отърва само с охлузвания. Възглавници, колан... спасили го.Жалко за момчето. Уви, живот, кога ще ни загасят светлините, никой не знае.
26
0
 
19
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Нямало отговор на въпроса ЗАЩО!!А замисляли ли са се родителите да обяснят какво може да стане при каране с превишена скорост и какви могат да са последствията? Явно не, а и не искат да го признаят...
25
7
 
19
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
По магистралите на Бойко и Дебеланка бързо и неусетно при Свети Петър.И с трабант и с джип пътя е отворен към отвъдното.
24
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помня преди време как Емилия обясняваше в едно предаване, че мъжът й трябва да кара мерцедес, а не москвич... Какъв е изводът - гонете мечтите си! :)