Жорж изля мъката си по Феди: Благодаря за шанса да си мое дете!

Ако успея да продължа живота си, ще е заради теб, написа той
Обновена: 29 май 2018 07:16 | 28 май 2018 18:48,
82
Жорж изля мъката си по Феди: Благодаря за шанса да си мое дете!
Снимка: Facebook

Феди Башур, син на годеника на Емилия Жорж, ще бъде погребан в сряда в гробищата в "Бояна", съобщи баща му в профила си във Facebook.

19-годишният младеж катастрофира с Мерцедес в четвъртък следобед на магистрала "Тракия" и почина в неделя. В колата били баща му Жорж и Емилия.

Още по темата

"Вчера загубих прекрасното си дете... Загубих скъпия си приятел... Моето щастие. Мъката ми е безгранична, непоносима, безмерна...", пише Жорж и продължава: "Знам, че само Бог е Този, който знае защо... Бог е съдник, Бог е смирение, Бог е любов.

Федка, ти ще останеш моята най-голяма гордост. Ако успея да продължа живота си, то ще е заради теб и всичко, което споделихме заедно. Благодаря за шанса да си мое дете. Благодаря ти за всичко! Обичам те!", завършва опечаленият баща.

По-рано днес и фолкпевицата Емилия сподели скръбта си в пост в социалната мрежа.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??????????

В Библията пише: "Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!". Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...

Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех този момент когато си "безсмъртен" на пътя и после търсиш съчувствие от хората които и без това те ненавиждат!
22
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво трябва да си причинил на някого, та да ти "вземат" така детето?
21
3
 
46
 
! Отговори
Не е само Бог преди 5 години
Не само Бог знае причината, драги! При нетипични условия на пътя (валеж, намалена видимост), ролята на опитния водач е да посъветва неопитния да кара с повишено внимание. Можеше с оная кифла да му кажете на момчето да понамили, да му обясните, че при влажна настилка сцеплението е непостоянно и може да се загуби контрол над колата. Ама ний нали сме успели, нас Бог ни е избрал и няма нужда да се съобразяваме със странични неща. Лека му пръст на момчето и дано трагичният му край послужи за поука!
20
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е модерно да си изразиш скръбта в социална мрежа! Толкова са опечалени, че нямат търпение да си проверят фейса и да постнат "нещо"...Безумие и позьорство! До 19 - физически е било невъзможно, викаш, а? Ама как тогава физически са стигнали до телефона или лаптопа си, за да "споделиш" мисли и чусвства? Изкривявате се, социалната мрежа ще ви изяде всичко - реалността вече ви се размива...
19
8
 
31
 
! Отговори
Крети преди 5 години
Богатите също плачат!
18
12
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Явно това се прави от хора които имат голям кръг от приятели и роднини по цял свят и в един такъв труден момент е физически невъзможно да говориш с всички и да водиш телефонни разговори и се използват социалните мрежи, за да споделиш мисли и чувство с близките и познатите. В другите държави всеки праща и специална картичка със съболезнования написана ръчно. Оставете хората да изкажат мъката си. Стига критикари и разбирачи, злоба и обвинения. Смирете се малко.
17
1
 
125
 
! Отговори
Клара преди 5 години
Най-голямата мъка за един родител е да надживее детето си! Бог да му дава сили да продължи напред!
16
0
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да го прости. Съболезнования на майка му. Карайте бавно стигнете целта си.
15
23
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17какво дете те гони теб? Пълнолетен член на обществото е шофирал с несъобразена скорост и е причинил смъртта си. Лично не виждам причина за 12 статии за 1 ден по темата.
14
9
 
14
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Нямаш си представа, колко много съм съгласен с теб. Държат да коментират, точно под тази от сигурно 100-150 новини в този сайт и винаги коментират, как не ги интересувало. Как да ги разбереш тези хора?
13
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента, когато научава лошата новина, светът навън вече не е същият. Новините стават все по-ужасяващи, а всеки твърд предмет е муниция. Хората са на ръба на паниката и има защо. Множество хора се самоубиват по брутални начини или раняват яростно други, без да има реална причина. Говори се, че виждат нещо или някого, след което просто полудяват и вършат немислимото.
12
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дете? Шофира мерцедес с над 200 и дете? Кое му е детското? Акъла?
11
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако му беше се скарал да кара по-бавно, сега нямаше да реве!
10
33
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля заключете темата за коментари . Не е уместно да давате изява на нереализирани в живота хейтъри да пишат откровени простотии,особено що се отнася до смъртта на дете
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕДНИ УМНИЦИ СИ БЯЛА НАПОМПАЛИ ГУМИТЕ ТАКА , ЧЕ ЩЯХА ДА СЕ ПРЪСНАТ!АКО ГУМИТЕ СА ПРЕНАПОМПАНИ ТОВА СЪЩО Е ЛОШО И ВОДИ ДО ЗАГУБА НА КОНТРОЛ!
8
4
 
48
 
! Отговори
65 преди 5 години
Колко мъка има по тя свят? Сега чух в новините нещо зловещо_заспал тираджия, блъснал момче и момиче бременно в 7месец.На място.Само лошотия
7
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДНЕС НА УЛИЦАТА ГЛЕДАХ ГУМИТЕ НА ДЖИПОВЕТЕ !!! АМИ ДОСТА ОТ ТЯХ БЯХА ПЪЛЕН БОКЛЮК!НАЧИ ИМА ЛЕТНИ ВИСОКОСКОРОСТНИ ГУМИ КОИТО ИЗТЛАСКВАТ ВОДАТА НА СТРАНИ БЕЗ ПРОБЛЕМ !!КОЙ ЗНАЕ С КАКЪВ БОКЛЮК ГУМИ Е БИЛА ДЖИПКАТА!
6
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Господ реши друго..."Мда. Недей да учиш елементарна физика и цял живот вярвай в Бог и чудеса.
5
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пъс мислех, че дали да отвориш да прочетеш някоя новина е по желание. Като не ви интересува, не мога да разбера защо го четете, че и коментирате даже. Мир на праха му на момчето!
4
2
 
63
 
! Отговори
Ех Жорж преди 5 години
Няма по страшно от това да погребеш дете си.Къде ти беше умът да му кажеш:Сине намали скороста.В дъжд се кара внимателно.