На кон или с камион! Абитуриенският бал не е това, което беше

Набор 2000 потегля към живота с каручка или боклукчийски камион
28 май 2018 14:15,
14

Снимка: Facebook

Традициите не са това, което бяха и абитуриентските балове също! Ако допреди няколко години все още важеше старото правило – завършването да е от лъскаво по-лъскаво, а пътят до училищния двор да е в лимузина или поне в чисто нов джип, сега нещата далеч не са същите.

Его ги днешните 18-годишни! Набор 2000! Сякаш се присмиват публично на бляскавите ни традиции.

Абитуриентка в черна рокля на бял кон! Абитуриент в камион, окичен с разноцветни балони! И сякаш и да отиваш на бала си просто с камион дори вече не е така интересно, затова нека да е боклукчийски!

А защо не да станеш героят на бала и с цял автобус? На който се мъдри послание лично за теб! Или пък с каручка?

Ето ги! По улиците на България!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Муше преди 5 години
Ние живеем в 2018, докато днес.бг живеят 2019!Тази година завършва набор 1999!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Цецо (4)Подкрепям твоя коментар. Това трябва да се пише по повод на абитуриентските балове. Недоумявам откъде извира негативизмът на злобеещите и дори допускам, че всички тези наплювателски коментари имат само един или двама автори, които по цял ден няма какво да правят и изливат тук собствената си комплексарщина.
10
0
 
3
 
! Отговори
Еее, не прекалявайте преди 5 години
Мнозина отидоха на бала със семейните автомобили. Така беше и е било и преди 10, и преди 20, и преди 40 години!От мама знам, че през 60-те години на миналия век, в ресторант "България" в София, абитуриентка е пристигнала, седнала странично на гърба на магаренце, а кавалерът й водил магарето за юздите. Разказвали са ми и други подобни случки от времето на соца - за абитуриенти, пристигнали на бала, натоварени на магарешка каручка. Други пък си осигурили отнякъде файтони. Нищо ново под слънцето.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пък ний на времато с градския транспорт.То и такситата бяха рядкост.Ама едни абитЮренски бяха ...Моми,Моми.И всички дашни - без пари.Кеф,Кеф -дни наред
8
0
 
7
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Е какво пък ви пречи точно това. Проблемът не е в това кой с какво ще дойде, доста интересни идеи между другото. Проблемът е в свинщината, дет се случва като се понапият, а и преди това. Иначе е забавно да видиш я боклукчийски камион, я кран, я тир окичен с балони... Снимките са си ок, не е ок агресията и твърде разголените абитуриентки... Първата снимка с ванчето е много яка
7
0
 
8
 
! Отговори
Az преди 5 години
Присмиват се те, ха. Просто се чудят как по-*** да се представят
6
0
 
19
 
! Отговори
Св преди 5 години
Не е лошо да привличаш вниманието и да се правиш на интересен, ако е в действителност така! В крайна сметка такива са всички успешни в шоубизнеса. Лошото е, когато си мислят че са интересни, а са банални и по скоро гротеска за всички околни ... Освен присмех и подигравки, не биха предизвикали с подобни изцепки. Какво е в крайна сметка значението на начина на придвижване до обекта за напиване и начално на поредната простотия?
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то пък да има за какво да празнуват... все едно по цял ден са били на училище и са залягали над учебниците (които "ааадски" тежат)
4
0
 
36
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
С каквото и да отидат, все е готино! Да са живи и здрави младежите, много успехи им пожелавам по трънливия житейски път!!! :)
3
6
 
14
 
! Отговори
сигурно преди 5 години
90% трябва да ходят с това което ще се возят или работят !! Боклуджийската кола е най- добрата за тях ,а 10%-те процента бягат при белите хора !!
2
0
 
24
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Маа му! Изврати се света! Едно време принцовете са идвали на кон, а сега принцесите! ПС. сигура принца стои нейде и чака я принцесата, я коня.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С кон е вече доста банално, но боклукчийската кола определено е направено с някакво чувство на самоирония.