Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог?

Мариан Башур изплака мъката си: Федка, ще ни липсваш страшно много!
99
Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог?
Снимка: Facebook

Братът на Жорж Башур – Мариан Башур сподели мъката си по племенника си Феди, който почина в неделя след тежка катастрофа.

Още по темата

19-годишният младеж катастрофира с Мерцедес в четвъртък следобед на магистрала "Тракия", дни след това почина. В колата били баща му Жорж и попфолк певицата Емилия.

"В главата ми като лента изплуват всички хубави моменти с теб чичо, как се пръскахме с вода и се дебнехме кой да бутне другия в басейна, как се набирахме, как ни караше винаги да се усмихваме още от малко дете. Дойде на този свят, и накара всички които те познават да те обичат толкова много, както и да ти се възхищават на добротата, възпитанието и успехите които постигаше, а на всичко отгоре, красив и със страхотна прическа". С тези думи започва текстът Мариан Башур, към който той е споделил и снимка на момчето.

"Кажи ми сега, как да постъпим?? Дали да плачем, или да се ядосваме на Бог, съдба или каквото и да е това нещо, което е решило да ни лиши от теб толкова рано. Като те познавам със сигурност ще избереш да сме силни и единни, и да те изпратим с много любов по новия ти път, и така ще направим. Обещаваме ти, че ще се подкрепяме един друг, както винаги сме го правили в нашето семейство. Федка, ще ни липсваш страшно много, страшно много!!!!Царството небесно те очаква, с широко отворени врати. Обичаме те", завършва Мариан.

Феди ще бъде погребан в сряда в гробищата в "Бояна".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лелята на Башур нищо ли не е публикувала във фейса? А класната? А продавачката в кварталната бакалия?
51
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе разбрахме,че тая Емилия е някаква *** изявяваща се като чалга певица,ама тия Башуровите какви са?Да знаеме поне за кого да страдаме.
50
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължавам да мисля, че е възможно някой друг да е управлявал колата, а малкия са го натопили, понеже така и така са видели, че е дал фира. Не си представям да лети със 120 в дъжда и на пътниците да не им прави впечатление и да не го накарат да намали. Или са били заети с нещо и е решил да ги очисти за наказание.
49
2
 
5
 
! Отговори
sttekata преди 5 години
Лека му пръст на момчето! Живота понякога е много несправедлив!
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за загубения млад живот и най-вече за живите хора, които го обичат, но това, което правим е наша отговорност. Да се осланяме, оправдаваме или обвиняваме богове, съдба и т.н е бягство от отговорност. Да, има и сляпа случайност, когато хладилник, изпаднал от самолет пада на главата ти - останалото е следствие от нашите действия. Съболезнования към родителите и дано имат сили да живеят със загубата.
47
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е трябвало да му дават да управлява нищо по-бързо от камила...
46
1
 
24
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 5 години
Защо пък да се ядосвате на Бог,той ли шофираше или Федката!?
45
5
 
24
 
! Отговори
А спрете се малко! преди 5 години
Всеки ден стават тежки катастрофи с жертви и ранени.Стига сте ни занимавали с тоя Башур машур.Не знам кой е и какъв е, нито чалгаджииката дето се *** с него.Мислите ли,че на някой му пука за душевните терзания на тия джагали.По същият начин ни натрапвате Плевнелиев и любовницата му,ама той поне беше президент,а тия какви са бе?
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог?"По-добре е родителите и сродниците на това момче да плачат. Бог не е виновен,че има безотговорни хора шофьори,както и родители.
43
0
 
12
 
! Отговори
Клара преди 5 години
Трагедията е голяма! Както и тази на убитото семейство на магистралата! Всеки ден ни залива вълна от злощастни събития. Никой от нас не е застрахован!
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на черно и грозно налита Кокозавъра...
41
2
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Хайде, оставете ги намира хората в семейната им трагедия!
40
0
 
12
 
! Отговори
Осеменителя на чалга преди 5 години
Междувременно преди време Софи Маринова призна в интервю, че и тя е била гадже на Коко Динев. Имахме кратка връзка, но той е голям женкар и не е за мен. Всеки път му целувам ръка, като го видя, защото много ми е помогнал в кариерата и живота", казва Софи. И намигайки, добавя, че Коко е бил гадже и на бившата фолкдива Диана.
39
0
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ей,Бахур,посипете главите си с пепел,облечете дрипи и тъгувайтие тихо 40 дни!СТИГА СТЕ ПРАВИЛИ ЦИРКОВЕ ОТ ТАЯ ТРАГЕДИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учете си уроците!Колко факса получихте, и се направихте на важни, все едно не се отнася за Вас!Обвинявайте който искате, следващия факс, ако не си смените позицията, ще Ви е последен. Който не е в състояние след такива събития, да преосмисли и промени светогледа си, е пред рестарт!
37
1
 
23
 
! Отговори
Никола преди 5 години
Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог? НА СЕБЕ СИ СЕ ЯДОСВАЙ ***, ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН ЧЕ НЕ СЕ ГРИЖИМ ЗА ДЕЦАТА СИ, ЗА ТОВА ЧЕ ИМ УДОВЛЕТВОРЯВАМЕ ВСИЧКИ ГЛЕЗОТИИ И ПРИЩЕВКИ, НА ТАТКО ПРИНЦЕСАТА, НА МАМА СИНЧЕТО ИСКАЛ ДА КАРА МЕРЦЕДЕС, АМА МОЖЕ ЛИ, АМА КУПИХМЕ КНИЖКАТА, А ЗА ТОВА ЧЕ ЩЕ СЕ УБИЕ ИЛИ ДРУГ ЩЕ ПОСТРАДА, НЕ МИСЛИМ, НЕ МИСЛИМ, А ПОСЛЕ КОЙ Е ВИНОВЕН - ТИ СИ ВИНОВЕН, И БАЩА МУ.
36
0
 
34
 
! Отговори
? преди 5 години
Аве Днес.бг, колко хора загинаха за 5 дена в България, що не пишете за всеки от тях всеки ден ?
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво стана с Коко Динев или вече не се долюбват тези са по зле и от турските сериали бе ай сиктир
34
7
 
6
 
! Отговори
До бесен преди 5 години
Бог е сложил локвата на пътя. Прав е да се ядосва на Бог. Бог е пpъдльo.
33
2
 
10
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Станало е нещо незначително, но все пак радостно. Защо? - Мерцедес, охолен бит, басейн, Банки и свои, свои а не чужди. За народ с по нисък стандарт от африканския, Бог доставя такива радости-отдушници.