Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог?

Мариан Башур изплака мъката си: Федка, ще ни липсваш страшно много!
99
Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог?
Снимка: Facebook

Братът на Жорж Башур – Мариан Башур сподели мъката си по племенника си Феди, който почина в неделя след тежка катастрофа.

Още по темата

19-годишният младеж катастрофира с Мерцедес в четвъртък следобед на магистрала "Тракия", дни след това почина. В колата били баща му Жорж и попфолк певицата Емилия.

"В главата ми като лента изплуват всички хубави моменти с теб чичо, как се пръскахме с вода и се дебнехме кой да бутне другия в басейна, как се набирахме, как ни караше винаги да се усмихваме още от малко дете. Дойде на този свят, и накара всички които те познават да те обичат толкова много, както и да ти се възхищават на добротата, възпитанието и успехите които постигаше, а на всичко отгоре, красив и със страхотна прическа". С тези думи започва текстът Мариан Башур, към който той е споделил и снимка на момчето.

"Кажи ми сега, как да постъпим?? Дали да плачем, или да се ядосваме на Бог, съдба или каквото и да е това нещо, което е решило да ни лиши от теб толкова рано. Като те познавам със сигурност ще избереш да сме силни и единни, и да те изпратим с много любов по новия ти път, и така ще направим. Обещаваме ти, че ще се подкрепяме един друг, както винаги сме го правили в нашето семейство. Федка, ще ни липсваш страшно много, страшно много!!!!Царството небесно те очаква, с широко отворени врати. Обичаме те", завършва Мариан.

Феди ще бъде погребан в сряда в гробищата в "Бояна".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да бяхте слушали чалга да сте си възпитавали детето защо мешате Господ.
11
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съболезнования на семейството !Бог да прости красивото момче!Дано да отиде на по -хубаво място!За перфектните ни магистрали оставам без коментар!!
10
4
 
36
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Жалко за момчето- много младо. Вината до голяма степен е на баща му. Неопитен шофьор- 110км/ч въобще не е малка скорост. Също не разбирам това писане във ЛицеКнига от роднини и близки, тези се "пиарят" даже върху собствената си трагедия. Към кого са насочени писанията им? И защо има над 5 статии на ден. Преди 10 дни също загубих близък млад човек в катастрофа- никъде нито ред(и по- добре). Ако по- опитните възрастни бяха мислили навреме, сега нямаше да го оплакват.
9
1
 
36
 
! Отговори
тТт преди 5 години
Днес бг, хайде спрете се със статиите за тази семейна трагедия! Една - добре, 2 - пак добре, ама ставате по-нагли от жълта медия! Бъдете малко човечни и оставете семейството и близките му да изпратят момчето както те си искат и знаят... или утре да очакваме статия какво е написал фризьора му във FB?!
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко български деца "умряха" на пешеходни пътеки ,колко съдби се промениха ,да , жалко за детето , но стига сте ни занимавали .
7
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да ревете сега, да го бяхте възпитали правилно когато му е било времето.19 годишен + мерцедес си е диагноза (същото е и с БМВ и ауди), в този случай е пътека към моргата. Щото законите на физиката важат и с 20 лева рушвет не може да се мине.
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодарение на "медиите"ни, Боян се превърна в синоним на дъвка,която няма сдъвкване....този е същият.....
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сички ке умрем
4
3
 
15
 
! Отговори
произход на видовете преди 5 години
съдба, на кой каквото му е писано.
3
8
 
10
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Жалко за момчето. Но какво е това име бадур - защо нямат Българско име?
2
1
 
31
 
! Отговори
горан преди 5 години
ако караше внимателно щеше да си е жив и здрав, добре че не са почернили и други семейства, сега и на който и господ да се кланяте кел файда
1
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И пак новина за една семейна драма. Никому не познати хора какво казали. А снимки от тази катастрофа така и не се появиха. Защо ли? Двоен стандарт?