Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог?

Мариан Башур изплака мъката си: Федка, ще ни липсваш страшно много!
99
Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог?
Снимка: Facebook

Братът на Жорж Башур – Мариан Башур сподели мъката си по племенника си Феди, който почина в неделя след тежка катастрофа.

Още по темата

19-годишният младеж катастрофира с Мерцедес в четвъртък следобед на магистрала "Тракия", дни след това почина. В колата били баща му Жорж и попфолк певицата Емилия.

"В главата ми като лента изплуват всички хубави моменти с теб чичо, как се пръскахме с вода и се дебнехме кой да бутне другия в басейна, как се набирахме, как ни караше винаги да се усмихваме още от малко дете. Дойде на този свят, и накара всички които те познават да те обичат толкова много, както и да ти се възхищават на добротата, възпитанието и успехите които постигаше, а на всичко отгоре, красив и със страхотна прическа". С тези думи започва текстът Мариан Башур, към който той е споделил и снимка на момчето.

"Кажи ми сега, как да постъпим?? Дали да плачем, или да се ядосваме на Бог, съдба или каквото и да е това нещо, което е решило да ни лиши от теб толкова рано. Като те познавам със сигурност ще избереш да сме силни и единни, и да те изпратим с много любов по новия ти път, и така ще направим. Обещаваме ти, че ще се подкрепяме един друг, както винаги сме го правили в нашето семейство. Федка, ще ни липсваш страшно много, страшно много!!!!Царството небесно те очаква, с широко отворени врати. Обичаме те", завършва Мариан.

Феди ще бъде погребан в сряда в гробищата в "Бояна".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това вече не е новина. А не виждам смисъл да се рови в чисто лични трагедии. Поспрете се, писачи. Прекалявате.
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОСТА ШУМ СЕ ВДИГА С ТАЗИ ТЪЖНА ИСТОРИЯ !ОСТАВЕТЕ СКЪРБЯЩИТЕ НА МИРА !
70
1
 
9
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Бог да го прости момчето! Медиите дано да започнат да отразяват така за и БЪЛГАРИТЕ, които загиват ежедневно по пътищата но, както за НЕБЪЛГАРИТЕ.
69
11
 
4
 
! Отговори
ААААА преди 5 години
аман от комплексарщина и злоба.Един млад човек си е отишъл,бог да го прости!Това че баща му има връзка с някаква "популярна" личност,и вече се почваме да си бълваме змии и гущери.Най- ме потресе коментар по-долу,на дъщеря на загинала в катастрофа,че никой не написал по медиите името на майка ѝ.И какво, ако го бяха написали,по-леко ли щеше да ти стане...
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бог да простинепрежалимо е,но кого да обвиним-младостта,мощните коли.неправилно построените магистрали.липсата на шоф.опит.купените книжки.малшансът .дяволът или всичко в купом..самозабравяме се и загубваме мярката.
67
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото е, че тези са някакви обществени личности и все пак трябва да се изкажат....по някакъв начин. В днешно време, за добро или лошо мрежите са затова...А аз като жена настрхвам гледайки снимките на Северина, загинала в катастрофата с Тир. Страхотна жена, очакваща детенцето си..... :(
66
0
 
9
 
! Отговори
До 57 преди 5 години
Ако караш жигула може и да ти се струва ,че излизаш със 120. Но в големите нови мерцедеси 120 се усещат като 40.
65
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А турнир в негова чест ще направят ли
64
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Башур и Башурана са видна софийска комплексирана двойчица,заедно са от поне 15 години и жена му се дъни постоянно с различни,а той си затваря очите щото много я обичал видиш ли
63
1
 
15
 
! Отговори
смешници преди 5 години
Даже некролога на момчето сложили във фейсбук.......
62
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте му фейса на тоя измислен бизнесмен и на измислената му жена,търсещи внимание по всевъзможен начин,използват дори смъртта на момчето.Ако знаеха мнението на хората за тях,нямаше да излязат на улицата
61
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес загина българско семейство и нероденото им дете на магистралата, пометени от ТИР. С какво тези хора са по-маловажни от тези? Всеки ден някое семейство плаче заради катастрофа. Отказвам да приема, че това е елитът на нацията, на който трябва да се обръща внимание!Всички сме загубили близки, някои при много по-трагични обстоятелства!Мир на праха на починалите, а живите им роднини по-добре да се смирят.Сайтовете превърнахте всичко в панаир, спрете панаира със смъртта на хората!
60
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досега медийте ни натрапваха един Башур любовник на чалгарка,а то било цяло котило.Жалко за младото момче,неопитен шофьор,но баща му да беше карал колата.
59
1
 
68
 
! Отговори
Винкело преди 5 години
Хора, моята майка беше жертва-загина в буса със незрящит край Микре, миналата година през ноември.Тежка катастрофа-челен удар с камион, а тя милата на третата седалка в буса..Всичко свърши!Остави грижи , болка и тъга, не по малка от тази..Та някой от Вас знае ли за ИМЕТО на моята жертва, на моята майка!?Е, тя не е толкова значима, както тези..милионерите, но тя е огромен човек, не по малко ценен от тези комплексарчета с който ни занимавате!В смъртта, всички са равни!!!
58
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така се тъгува вече - във Фейса и Инстаграма!Фалшиви и лицемерни хора в един все по-фалшив свят!Да ви имам скръбта и мъката!Никой не ви вярва, че ви е мъчно! Щом имате време да спамите хората и да търсите фалшиво внимание!Малко гузен-негонен бяга, майката на момчето не сме я видяли да спами само - сигурно тя е единствената, която тъгува.Емилия, таткото и чичото го удариха на сеир..., май, май.
57
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви са тези "Башур"? От къде са,защо са в България и с какво се занимават та няколко дни ни занимавате с тях?
56
1
 
50
 
! Отговори
ТОТО преди 5 години
Абе хора, разбирам мъката ви, не го пожелавам на никого това, Бог да го прости момчето, но...Моят баща като почина, не знаех къде се намирам около 1 месец, какви фейсбуци, какви постове?! Смъртта на хората се превърна в някакъв панаир ми се струва. Не вярвам на никой, който търси внимание и съчувствие чрез постове, фейсбуци, интервюта, особено в такъв шокиращ момент. Емилия, бащата и вуйчото се скъсаха от постове всеки ден, по цял ден, денонощно! Скръбта е тишина, шок, безумна мъка, не панаир!
55
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господ ги наказа.
54
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се смирите и да разберете, че въпреки че сте натрупали пари след някакви измами,познанства с определени хора ред други случайност, си оставате смъртни и нищожни пред Господ- Бог. За съжаление не сте го разбрали, дори след смъртта на момчето. Нищо не може да ви помогне. Душата ви е изгубена за вечни времена.
53
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Законите на физиката не прощават...