Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите

Този парад трябва да бъде забранен, настоя воеводата
259
Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите
Снимка: Булфото, архив

Поредният гей парад, който ще се проведе в София на 9 юни, ядоса общинските съветници от ВМРО и "Атака".

Според лидера на групата им в местния парламент Карлос Контрера "София прайд" е в резултат от лошата държавна политика в сферата на психическото здраве, а  организаторите на гей парада спекулират и изнудват обществото с техните отклонения.

Още по темата

Общинските съветници от "Патриоти за София" в Столичния общински съвет не приемат съвети за демокрация от отявлени тоталитаристи", заяви председателят на групата Карлос Контрера, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

Според общинаря ставаме свидетели на поредна, до болка втръснала порция от смешен плач от страна на различни маргинални типове, които осмисляли иначе сивото си битие с проповядване на хомосексуализъм.

Общинският съветник от ВМРО посочва, че не са организаторите на гей парада тези, които ще преподават на българското общество уроци по демокрация.

Техните спекулации са до болка познати и не се основават на факти, а на твърдения в стил "една жена казала на съседката пред блока".

"Не съм учуден от тези врясъци на гей активистите. Както много пъти сме подчертавали ние - патриотите, тези хора (организаторите на гей парада) правят политика от креватните си изпълнения в спалнята. Непрекъснато от тези хора слушаме общи приказки и дрънкане как им били нарушени и нарушавани правата, как някой ги бил тормозел, дискриминирал. Всъщност, никой не се интересува от тях, освен когато манифестират ексцентричните си отклонения", посочва още Контрера.

Той категорично отрича твърденията на НПО-тата, че патриотичните организации били недемократични и отвръща на удара, че точно организаторите на гей парада са хората, които най-малко търпят чуждото мнение.

"Това са типове, които си позволяват публично да обиждат с епитети и квалификации опонентите си и те ще ми говорят за демократичност е нелепо изказване от нелепи хорица", коментира още общинският съветник.

Контрера настоява организаторите на парада да платят сметката за охраната за десет години назад.

"За техния кеф държавата изкарва по 1500-1600 полицаи и харчи стотици хиляди левове на година. Дали е справедливо?Този парад трябва да бъде забранен, другата седмица официално ще го поискаме от МВР с аргументи, мотиви и разчети", завършва председателят на "Патриоти за София – ВМРО и АТАКА" Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
1
 
! Отговори
чичо Стоян преди 5 години
Господин Джамбазки ,като активен европеец трябва да е наясно,че лобито на тези пернати твари е толкова силно,че предстои поредната промяна в европейското законодателство:съдебен процес ,парична глоба и публично линчуване в медийното пространство срещу политик,дръзнал да използва климатично оръжие (бури и градушки)срещу дискриминираните малцинства в защита на своята теза...Но,като ратифицираме една симпатична конвенция в горещото лято тогава ще се заглушат гласовете на патриотите ицърквата...
131
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая в средата става... ..биш й помогнал да оправи резбата....
130
2
 
9
 
! Отговори
Колко жалко преди 5 години
Отново София ще бъде свидетел на тази гадост, на това човешко падение и провал.
129
2
 
2
 
! Отговори
Брат Вурст преди 5 години
Утре е първи юни. Да направим парад, в който нагледно да показваме как се правят децата. ПС: Попитали радио Ереван: Може ли мъж да забременее? Отговор: Не може, но опитите продължават.
128
17
 
12
 
! Отговори
София Прайд преди 5 години
Гейове винаги е имало и винаги ще има, ФАКТ! хомосексуалноста е част от човешкото развитие, от антични времена до сега периодично кви ли не *** са се отивали да заклеймяват, то бесилки , клади , шамани и лечители до съвременни псевдо психиатри , самозвани патриоти с изкривени семейни ценности и тн., е и? дори ненадреталците от ИСИС не могат да променят нищо!не си хабете енергията за заклеймявате нещо с което човек се ражда а погледнете в себе си и по важните проблеми.Мир и любов , мирси :
127
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кого е нужно всичко това. Те хем не искат никой да им се меси, хем непрекъснато дразнят хората с някакви демонстрации.
126
8
 
11
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Аз не съм хомосексуален, и не харесвам хомосексуалистите ( поне тези с които съм имал контакт ). Но и не мисля че е нещо ненормално и не мисля че е редно да се заклеймява, цялата им общтност само защото за 1 час ще минат с два фургона с музика по главната. Особено щом всеки може да НЕ / Присъства.
125
2
 
12
 
! Отговори
рускиня До Димитров преди 5 години
Цяла тежка артилерия на психология и социология подключихте. 1.за човек природа придвидела само 1 начин за размножаване.2 Само на прости червеите и на обратните понятие за пол е объркано.3.В какво състои попиране на права на обратните?някой да ви дърпа чершафите? 4.тъй като природа не предвидела размножение на обратните,то право на отглеждането на децата трябва да им се отнеме. Защото насилствено развиват в детето извращение.
124
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДимитровТОВА КАКВО Е НОРМАЛНО И КАКВО НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО :DДЕЛОТО ЗАВИСИ ОТ СЪДИЙТЕ :DНОРМАЛНИ СА ДРУГ ПЪТ :D
123
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Димитров, естествено че науката ще ги признава в наши дни. Цялата политика на държавите изобщо е такава.
122
1
 
6
 
! Отговори
???? преди 5 години
Мене гейовете не ме плашат. Яд ме е за лесбийките. :) и трябва ли да съм гей, че някоя лесбийка да ме хареса? Иначе са като агитка на футболен отбор - голямо викане, скачане и накрая нищо... голям праз, кой кого бил(на мача), кой кого е....!
121
14
 
3
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Макар отделни учени все още да поддържат патологичния модел, съвременната изследователска и клинична литература преобладаващо демонстрира, че еднополовите еротични и романтични влечения, чувства и поведения са нормални и позитивни вариации на човешката сексуалност, което е отразено и признато в официални позиции на всички най-големи национални сдружения на специалисти в областта на психологията, психичното здраве и здравеопазването. МАЙ ИЗГУБИ С МНООООГООООО. Без право на обжалване си БАТЕЕЕЕЕ
120
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПРОТИВОЕСТЕСТВЕН : КОЙТО Е ПРОТИВЕН НА ЕСТЕСТВЕНОТО НА ОБИЧАЙНОТО НА НОРМАЛНОТО :DНА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ МОЖЕ И ДА СПЕЧЕЛИШ КЪДЕТО Е ЕДИН СЪДИЯ ЩОТО ГИ ИМА ВСЕКАКВИ КАТО ТЕБЕ!!!НО НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ ПРИ ТРИМА МАГИСТРАТИ ДЕЛОТО ГО ГУБИШ ОТРАЗ :D
119
5
 
2
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Може би проблема е че четеш без да влагаш смисъл в написанотом което води до това че тълкуваш от първо лице думите, което е грешно. Препоръчвам ти да спреш със главните символи, за да престанат да трият коментарите ти.
118
2
 
7
 
! Отговори
ВПН И ТО ХУБАВ преди 5 години
До Димитров ЛИЧНО ЧЕТА СЪВРЕМЕНЕН ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ИЗДАТЕЛСТВО ЕЛПИС !!! ЯСНО ПИШЕ ИЗВРАТЕН: КОЙТО Е ФИЗИОЛОГИЧНО И НРАВСТВЕНО ПРОТИВОЕСТЕСТВЕН! ПРАВДАТА Е НА МОЯ СТРАНА ЗАТОВА НЯМА КАК ДА ПОБЕДИШ НИТО СЕГА НИТО В БЪДЕЩЕ :D
117
7
 
3
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
ФИЗИОЛОГИЧНО И НРАВСТВЕНО ПРОТИВОЕСТЕСТВЕН! Абсолютно прилагаш насочено и субективно дефиниране на думите, което изкривява тяхното "доказано" значение. По същата теза коята излагаш децата болни от аутизъм пак са извратени. Ест че не е така, просто промени тезата си, защото в съдът щеше да е паднала до сега 100 пъти.
116
6
 
1
 
! Отговори
КАЛИГУЛА И МЕСАЛИНА преди 5 години
ДА НА РАЗВРАТА И ДА НА ИЗВРАЩЕНИЯТА :DБЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ НЕЩА ОТ ЗАКОНА!
115
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В такива теми винаги може да видиш селяните с вилите и факлите... :D :D :D
114
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ И ТАКА ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ СЪС СПОРОВЕТЕ!!!!АКО ОБЩЕСТВОТО КАЖЕ НЕ ! АЗ ПЪРВИ ЩЕ ЗАКЛЕЙМЯ ПАРАДО ПРОТЕСТИТЕ!!РЕФЕРЕНДУМ :D РЕФЕРЕНДУМ :D
113
10
 
4
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
"ПРОМЯНА НА МИСЛЕНЕТО И ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА В ПОСОКА НА ДЕМОРАЛИЗАЦИЯ , "това което си цитирал никаде не е обвързано със половата принадлежност или с това че тя самата води до деморализация или блудничесвтво , така че твърдението е обсолютно невалидно и няма връзка със случая. Думата разврат няма нищо общо с думата хомосексуализъм като смисъла, които му определяш. Субективно бвързвавш морала със сексуалната ориентация при думата разврат, какъвто НЕ Е доказан. Май НИКОГА НЕ си водил дебат.