Провежда се конференция за европродукт за лично пенсионно осигуряване

Събитието се организира от ВУЗФ в рамките на европредседателството ни
Обновена: 30 май 2018 15:44 | 30 май 2018 14:07, Анисия Иванова
1

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Виж други галерии »
Международна конфенренция на тема "Общоевропейски продукт за лично пенсионно осигуряване" ще се проведе днес в София. В нея ще вземат участие над 140 делегати от Европа и България.

Събитието се организира от Висшето училище по застраховане и финанси, в партньорство с Investor.bg и се провежда в рамките на европредседателството на България.

Сред специалните делегати, които ще пристигнат у нас за събитието, са Габриел Бернардино - председател на Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване, и Натали Берже - директор на отдел "Застраховане и пенсии" в Генерална дирекция "Финансова стабилност".

Участниците в конференцията ще обсъдят възможносите за въвеждането на единен общоевропейски продукт за лично пенсионно осигуряване. Подобен инструмент може да промени пазара на спестяване за пенсии в Европейския съюз. Такъв продукт досега не съществува.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Най-тъпата сентенция е: За умрелите или добро, или нищо. Няма да е нищо. Този е затрил толкова съдби, така че си остава комунистически подлизурко и отвъд.