"Трошачът на кости" трепери! По петите на душманина на леля Гошка

Иво Българина - сочен за тартор на бандата
2 юни 2018 12:00, Петя Славова
64
"Трошачът на кости" трепери! По петите на душманина на леля Гошка
Снимка: Кадър от YouTube

"Ченгета вече са по петите на сенчестия бизнесмен Иво Българина, сочен за душманин на тотомилионерката леля Гошка", пише в "България днес".

Още по темата

Той е спряган за тартор на бандата "Трошачите на кости". От близо година името му било замесено в разследване на полицията, за двама служители на реда, които му осигурявали чадър.

Срещу Иво Българина имало и второ разследване за укриване на данъци, а истинското му име е Бейхан Ремзи Рафи.

Бандата, около името му е спрягано за извършител на тежки престъпления, като отвличания, мокри поръчки и събиране на дългове.

Изданието пише още, че от 2016 г. леля Гошка е спрягана като потенциална жертва на бандата.

Гошка живее в Испания със съпруга си и синовете си от повече от 15 години. Именно в Кинтанар дел Рей тя един ден се събуди милионерка.

Миналото лято 61-годишната българка спечели 67,99 милиона евро от местната лотария "Примитива". Това е втората най-голяма печалба в историята на местното тото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Но тя не е българка , а само българска гражданка /за съжаление/.Същото се отнася за онзи Иво
53
0
 
2
 
! Отговори
О времена,О нрави.. преди 5 години
Не останаха ли Българи че да пишете за за тях Ра ? Ами ни осведомявате за някакъв ,,ефенди'' и някъва ,,кадъна'',които са зад граница,и евентуално можели да се срещнат по ,,бизнес дела''.Не разбрахте ли че ,,лелята'' няма да изхарчи и лев в БГ-то,не и е гарантирана сигурността.А и как да е гарантирана,като първите които ще я налазят са мутрите от Национална Сигурност.Леля ви Гошка се е заградила със сто човека рода окло себе си,и никой не може да вземе от кокошката златно яйце.
52
2
 
12
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
БОТЕВ и ЛЕВСКИ, за такава ли държава умряха ???? За държава,в която българите са обеднели,обезверени,смачкани,унизени, работещи за без пари на алчни бизнесмени,несигурни в утрешния ден,нещастни......... Всички хора и животни имат право на щастлив и спокоен живот !!!!Защото животът е красив !!! БОТЕВ и ЛЕВСКИ не са искали такава държава като ДНЕШНАТА, където престъпниците, крадливи политици, алчни бизнесмени.....,са на почит !!!
51
2
 
3
 
! Отговори
Ботев преди 5 години
Какво хубаво,чисто,българско име...!
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прехода няма да свърши скоро...Бсп не се дава и затова скоро всички ще сме роми, а българите ще са виновни за всичкото зло. (за кеф на Бсп)
49
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименГлупееш,ама много. Роми християни има от доста векове,ама как да го проумееш? Не всички са мохамедани ! Пример влашките роми от Румъния,руските роми и гръцките. Тук имаме и от двата вида доволно количество.
48
4
 
7
 
! Отговори
До #11 Сициопат преди 5 години
Ти си доста тъпичък, ако не знаеш испански, не пиши глупости поне! За твое спокойствие една добра новина- не си само ти *** тук, и всички сложили плюсове на гениалното ти умозаключение, и те са в една група с теб. Това да знаеш чужди езици е плюс, така че учи, и тогава говори, примитива- хахаха
47
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Иво Българина... истинското му име е Бейхан Ремзи Рафи".Без коментар.
46
4
 
24
 
! Отговори
Аз преди 5 години
И друго да кажа. Има едино сериалче по AXN, Престъпления без граници, готино е, обаче имаше серия за престъпление в София, България. И вярно, снимаха част от серията в центъра на София, най важния център - джамията. Имаше и реплика: Къде е семейството на убития? В джамията е-отговор. Много мъчно ми стана, честно. ...
45
6
 
29
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Защо употребихте думата душманин? Като прочетох заглавието, помислих, че тая "българка" са я убили. На времето, в онези учебници, където турското робство си беше турско робство, душманите бяха убийци на българските революционери... Щом толкова искахте да ни занимаете с тия българи, да бяхте написали, врагът на леля ти...
44
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 28 много роми/ както ги наричат сега/ са дошли конспиративно с армията на СССР. КАКТО И ПРЕЗ ГРАНИЦАТА 1930- 1944Г. С цел сваляне на монархията и смут в страната. ДОБРИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ ОКОНЧАТЕЛНО ГИ ОПРЕДЕЛЯ ДА ВЗЕМАТ ТОВА РЕШЕНИЕ. КАКТО И БКП ИМ СЪЗДАВА УСЛОВИЯ ЗА РАЗВИТИЕ.Много от тях до пенсионна възраст. Заемаха Синекурни служби с висок щат. Те се пенсионираха като пълни ***, без ПРОФЕСИЯ.
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
La primitiva съществува в Испания и хората печелят,както и Ivo el búlgaro цяла седмица четем по новините за него-срам.И леля Гошка гледахме,но не ни срамуваше.
42
5
 
6
 
! Отговори
Пепо преди 5 години
Така е, незнанието как да си запазиш и увеличиш парите води и до смущения в личния живот . Спечелила толкова много, да прежали един милион - да направи дарение на друг килър,на общината, където живее, на полицията, и проблемът е решен! Да си егоист и сребролюбец,са лоши качестваПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2018/06/02/troshachyt-na-kosti-treperi-po-petite-na-dushmanina-na-lelia-goshka.378209
41
7
 
8
 
! Отговори
noema c kumapama преди 5 години
аз не троша хатъри! щом оон, сорос, азб, аденауер и *** искат да управляват по тоя начин, чрез "трошачи на кости", то моля! отдавна съм ви преотстъпил управлението в брюксел, където е сержи и жирафата с диктатурата на демокрациqта на определени съсловия... тъмна индия на пъпа на европа!
40
3
 
20
 
! Отговори
noema c kumapama преди 5 години
"трошачът на кости" е краен продукт на нпо, като оптворено общество, оон, азб и аденауер. резултат на много усилия и пари, които инак можеха да послужат за градеж на детски градини, а не за спонсориране на престъпността, с единствена цел - сеене на конфликти за още по-големи печалби.
39
3
 
26
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
Големи бизнесмени има във България, няма що !!! От такива ,много хора са пропищели !!!А защо не е в затвора този разбойник- бизнесмен ???На свобода са такива и си живеят както си искат !!!
38
1
 
57
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Гошка и Бейхан са толкова българи, колкото Азис е българин.
37
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А то истинското име на този "българин" е достатъчно да се сетим за кого става дума.Обаче нещо друго ми направи впечатление. Леля Гошка е спечелила лотарията "Примитива". :)) Да разбирам ли, че това е лотария само за хора с ниско IQ? Т.е. печели някакъв такъв и после му гледат сеира.
36
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Личи си,че тотото още е в ръцете на Делянпеевата банда и неговата кримска ***: само ръгявци взеха да ни прибират милионите!
35
2
 
33
 
! Отговори
Бае ви Стое преди 5 години
Ша кръстя магарето си Байхан Рамзи Рефи,макар че го имам това име за кучешко.