Гавра с трикольора! "Журналист" го запали и препика в София

Михаил Михайлов е записал "геройството" си в YouTube
Обновена: 4 юни 2018 09:12 | 4 юни 2018 07:00,
300
Гавра с трикольора! "Журналист" го запали и препика в София
Кадър: YouTube

Михаил Михайлов се изгаври с българското знаме и пусна клипа в YouTube на 2 юни, денят, в който отдаваме почит на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България.

Мъжът, който се представя за редактор от "Гласът на Стара Загора", се е снимал как стои отстрани на Съдебната палата в София с флага в ръце.

"Ето, един парцал", казва той и вади запалка, за да подпали националния ни флаг. Няколкото му неуспешни опита завършват със звучна псувня. След това пали знамето, хвърля го на земята и… уринира върху него.

Михайлов обяснява в текст под кадрите, че това е протестът му срещу съда и прокуратурата.

"Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач", пише Михайлов.

Dnes.bg призовава колегите журналисти да не публикуват гнусното видео, колкото и клика да им донесе то.

Dnes.bg обещава, че няма да си затвори очите пред престъпното деяние, което според родните закони се наказва със затвор, до две години.

Dnes.bg пита: Къде са правоохранителните власти в центъра на столицата? Къде охраната на Съдебната палата? Безнаказано ли хора ще се гаврят с националните светини пред очите ни, а ние ще ги подминаваме, ще извърнем глава, защото не ни вълнува, защото не ни засяга, защото не е наша работа?

Dnes.bg призовава полицията и прокуратурата си свършат работа и да подведат под отговорност въпросния "журналист".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ега ти "журналиста". Не можа ли да измисли нещо по-умно.
231
2
 
4
 
! Отговори
ICOpitbula преди 5 години
До Московские новостиговориш глупости познавам лично Г-н Михайлов от ПП АТАКА това е друг човек
230
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А гаврата на съда с планктона, който издържа тази държава, в която няма никаква справедливост, С КОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР СЕ НАКАЗВА? Прав е човека, уважението е израз на вътрешни убеждения, и не може да бъде налагано ултимативно! Този човек ако беше видял добро от тази държава, щеше да я УВАЖАВА!!!!
229
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съседната новина в тудей,бг е "Кон, каруца, кола... кръстовище! Побой и псувни след ПТП". След 24 часа, като видя какво е свършила държавата по цитирания в онази статия случай, ще взема отношение по описаното в тази статия.
228
3
 
19
 
! Отговори
Поручик Балканец преди 5 години
Провокацията си е провокация и тоя да си плати. Обаче за съда и прокуратурата Е ПРАВ!
227
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива провокации би трябвало да събудят патриотизма у българина. Само че лошото е, че няма да го събудят. С промити мозъци са всички.
226
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко тиквата се гаври с хората от години, знамето е последната грижа.
225
1
 
9
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
и как точно разбрахте, че този *** е журналист?
224
3
 
33
 
! Отговори
брава преди 5 години
Браво Днес скачайте срещу колегата, както си трябва, а РОМА като запали знамето, мълчахте, гидииии....
223
3
 
27
 
! Отговори
турчин-бг гражданин преди 5 години
Миналата година в Турция един се опита да свали знамето и когато вече беше се изкачил до половината,беше прострелян от полицай след няколко предупреждения.Според мен не може да има причина за подобно нещо.Ако искаш да протестираш *** и се изпикай върху скъпите им коли,изпикай се на техните знамена символи и т.н.
222
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Именно за това го е направил. Вие които пишете статията сте явно без грам мозък.
221
10
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Евреите постигат своето. Първом обърнаха срещу българина, собствената му дръжава, сега ще обърнат българина срещу нея и така, в крайна сметка, необходимият за тях резултат ще е загуба на държавност и народност и разпиляване на българите по света като есенни листа. На нейно място ще бъде създадена държавата Еврия. И Израел ще бъде преместен тук.
220
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От малуумната ви статия не разбрахме и дума ЗАЩО го е направил и каква е причината??? Това е протест и вие грам не сте написали причинатаПоздрави от СиднеейАвстраляя
219
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този човек трябва да се защити,народа трябва да е с него!
218
17
 
7
 
! Отговори
Плов Див Чанин преди 5 години
Да, дано да дойдат турците, и дано този път си свършат работата, а именно, да ви изчистят до крак!До последният селски *** от село гъзора.Всички сте ***!!!
217
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво общо има прокуратура и съд, в частност конкретни лица работещи в тези организации с България, нашата родина? Аман от такива прости хора! И като дойдат чужди какво ще стане михайлов? Ще станеш много значим ли, ще ти се решат проблемите от всякакво естество ли? Такива като тези клоун, аз лично бих запалил публично и после всеки желаещ да уринира върху тях, от тази гнилоч полза няма за никого.
216
16
 
16
 
! Отговори
Желязков преди 5 години
Затвор за тоя ***
215
0
 
4
 
! Отговори
до 218 Московские но преди 5 години
До 218 Московские новости:Грешиш, този Михайлов , за когото пишете, е съвсем различен човек от този. Просто съвпадение на имената.
214
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От този начин на живот човек,забравя какво е щастие, родолюбие,пък за едно знаме лиПротест срещу съда и всички управляващи е точното попадение.Живота ни е сформиран от тях те представляват държавата те представляват знамето.Явно ножа е опрял до кокала и се стигнало до тази крайност на журналиста,а един журналист да го направи не е шега работа.Той не е психо не е обикноевен човек,той е 3та власт.Това нещо сигурно скоро няма да отшуми,а може и да се задълбочи.
213
6
 
17
 
! Отговори
Калашников преди 5 години
Сега ще го смажат, а вие ще гледате сеира, докато пиете евтина бира при тъпите си жени. Никой няма неговата смелост да се опълчи срещу богатеещата мафия с милиардни ОШФОРНИ сметки.