Гавра с трикольора! "Журналист" го запали и препика в София

Михаил Михайлов е записал "геройството" си в YouTube
Обновена: 4 юни 2018 09:12 | 4 юни 2018 07:00,
300
Гавра с трикольора! "Журналист" го запали и препика в София
Кадър: YouTube

Михаил Михайлов се изгаври с българското знаме и пусна клипа в YouTube на 2 юни, денят, в който отдаваме почит на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България.

Мъжът, който се представя за редактор от "Гласът на Стара Загора", се е снимал как стои отстрани на Съдебната палата в София с флага в ръце.

"Ето, един парцал", казва той и вади запалка, за да подпали националния ни флаг. Няколкото му неуспешни опита завършват със звучна псувня. След това пали знамето, хвърля го на земята и… уринира върху него.

Михайлов обяснява в текст под кадрите, че това е протестът му срещу съда и прокуратурата.

"Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач", пише Михайлов.

Dnes.bg призовава колегите журналисти да не публикуват гнусното видео, колкото и клика да им донесе то.

Dnes.bg обещава, че няма да си затвори очите пред престъпното деяние, което според родните закони се наказва със затвор, до две години.

Dnes.bg пита: Къде са правоохранителните власти в центъра на столицата? Къде охраната на Съдебната палата? Безнаказано ли хора ще се гаврят с националните светини пред очите ни, а ние ще ги подминаваме, ще извърнем глава, защото не ни вълнува, защото не ни засяга, защото не е наша работа?

Dnes.bg призовава полицията и прокуратурата си свършат работа и да подведат под отговорност въпросния "журналист".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
13
 
26
 
! Отговори
extremist преди 5 години
МНОГО ПРАВИЛНА ПОСТЪПКА! ВЕДНЪЖ НЯКОЙ ДА СЕ ПРЕСТРАШИ И ОТКРИТО ДА ДЕМОНСТРИРА ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО ЗА КОЕТО СТАВА *** ДНЕС(НЕ САМО ФЛАГА). БОТЕВ ОТДАВНА СЕ Е ОБЪРНАЛ В ГРОБА ! ПОЧИТ НЕ СЕ ОТДАВА 1 ДЕН В ГОДИНАТА,С 1 МИНУТА СИРЕНИ ! ПОЧИТ СЕ ОТДАВА, ЕЖЕДНЕВНО , ЕЖЕЧАСНО,ВСЯКА МИНУТА И ВСЯКА СЕКУНДА КАТО ЗАЩИТАВАТЕ И ОТСТОЯВАТЕ ЗАВЕТА НА ВСЕКИ ЕДИН УМРЯЛ ЗА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ...
211
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е най-мошенническия парламент в историята.Толкова разбойници на едно място никога не е имало!Да го развенчаем този парламент и да го пратим подяволите,идванят наСТРАШНИЯ СЪД!!!!!
210
6
 
32
 
! Отговори
Московские новости преди 5 години
Другарят Михайлов е член на ПП Атака и е бил кандидат за кмет на Стара Загора през 2015 г. ПП Атака се представят пред обществото като родолюбци и патриоти, но винаги крият факта, че родолюбието и патриотизма им са към Русия, а не към България.
209
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журнаглистът освен *** е и руснак...
208
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко чудо за 3 дни.Тия даже написали, че "призовавали да не се публикува гнyсното видео", а иначе си правят статия. Абе колеги, ако толкова бяхте загрижени за флага, щяхте да призовете колегите си това въобще да не се споменава!Той може да е сипал вода с веро, за да го изпере, а вие да го клеветите. Ние откъде да знаем?
207
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко ли хора се самозапалиха като начин на протест.Някой парламентарист да е обърнал внимание? НЕ.Стига сме се палили,трябва метеж!
206
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aз пък си имах работа с държавни институции, които НЕ СПАЗИХА ЗАКОНА.Няколко държавни институции, които не спазиха закона.Държавата не го спазва, обикновените хора ли очаквате да го спазват закона?Много ми е смешно, как разни посредствени медии и разни смешковци пишещи в коментари под статиите им, се гневят от някакви работи, само с цел да събират симпатии. Медиите го правят за рейтинг и за да си вдигнат трафика, а хората за да им сложат повече лайкове и да се чувстват значими. Иначе ги няма!
205
16
 
17
 
! Отговори
Сократ преди 5 години
Този ММ изобщо не е прав, обяснявам защо:1. България е географско понятие а не държава.2. От 1. следва, че няма държавност. Всеки се упражнява върху нея ... и свой и чужди.3. Така наречената власт е в ръцете на престъпници.4. Няма образование, няма медицина, да не говорим за правораздаване.5. Тази територия се населява от: д.еб.б.или про.сст.аци и малоум..н.ици + много ама много м.ан.г.аллиии. Не очаквайте нещо добро за народа ни ...
204
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така се почва,трябва един да тръгне и после протестно шествие пред парламента,изкарват се метежно всички държавни политици и в името на народа,и в името на народа,и в името на народа....
203
4
 
13
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Миналата година един се снимал неприлично пред бюст на Ататюрк и качил снимката във Фейсбук. Става дума за Истанбул. След няколко дни минувачи са го познали. Съблякоха го чисто гол и го накараха да целува паметника и след това полицията го спаси от линч.
202
14
 
15
 
! Отговори
Хахаха преди 5 години
Човека изразява отношение, Днес се впуската в излишни драматизации и се вричат във вярност....хахаха. Абе, жалки, комплексирани, дребни и злобни българчета, дреме ми на оная работа, че някой ми гори флага....
201
2
 
19
 
! Отговори
? преди 5 години
Рая сме ние. Това ако се беше случило с турското знаме в центъра на Инстамбул да са го разчленили случайните минувачи а главата му да я набучат на кол.
200
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
задължително затвор
199
7
 
21
 
! Отговори
лекувайте го бе преди 5 години
на тоя нещо му присквърцва в кофата.как изобщо може да сравнява националното знаме с 2-300 съдии и прокурори.прокурори идват, престоят и си заминават, а знамето е вечно!инжектираийете му 2-3 градински моркова в оня орган от където акъ по голяма нуждъ
198
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много бой за тоя "журналист"........................и затвор по бързата процедура........дано му дойде акъла в кратуната!
197
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 201Нерде Ямбол, нерде Стамбул.Каква е връзката между поста ти и статията само ти си знаеш...
196
6
 
14
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Изгаврете се със съответния журналист ,като го подпалите и после уринирате върху него. В края на крайщата казват всичко се връща ;)
195
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българското знаме е в траур!Поклон пред неговата памет! Държавата ни е загинала,убийците ни са ясни!Къде си Левски,къде си Ботев?
194
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато България е осеяна с паметници на съветската армия все едно е турски гробища, разпасаното русофилство ще продължи да се гаври с българските държавни символи и всичко българско !За русофилите България е Задунайская и всеки от тях спи с руското знаме под възглавницата и портрета на Путин !Позор !
193
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се научихте как се протестира, как не може да се протестира и какво е наказуемо деяние! Що значи достойнство и морал!