Гавра с трикольора! "Журналист" го запали и препика в София

Михаил Михайлов е записал "геройството" си в YouTube
Обновена: 4 юни 2018 09:12 | 4 юни 2018 07:00,
300
Гавра с трикольора! "Журналист" го запали и препика в София
Кадър: YouTube

Михаил Михайлов се изгаври с българското знаме и пусна клипа в YouTube на 2 юни, денят, в който отдаваме почит на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България.

Мъжът, който се представя за редактор от "Гласът на Стара Загора", се е снимал как стои отстрани на Съдебната палата в София с флага в ръце.

"Ето, един парцал", казва той и вади запалка, за да подпали националния ни флаг. Няколкото му неуспешни опита завършват със звучна псувня. След това пали знамето, хвърля го на земята и… уринира върху него.

Михайлов обяснява в текст под кадрите, че това е протестът му срещу съда и прокуратурата.

"Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач", пише Михайлов.

Dnes.bg призовава колегите журналисти да не публикуват гнусното видео, колкото и клика да им донесе то.

Dnes.bg обещава, че няма да си затвори очите пред престъпното деяние, което според родните закони се наказва със затвор, до две години.

Dnes.bg пита: Къде са правоохранителните власти в центъра на столицата? Къде охраната на Съдебната палата? Безнаказано ли хора ще се гаврят с националните светини пред очите ни, а ние ще ги подминаваме, ще извърнем глава, защото не ни вълнува, защото не ни засяга, защото не е наша работа?

Dnes.bg призовава полицията и прокуратурата си свършат работа и да подведат под отговорност въпросния "журналист".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
1
 
0
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Далаверата си тече тихо и кротко! Няма протести, няма опозиция! Ние си траем, те ни крадат! Далаверата няма цвят, няма и знаме. Няма нито морал, нито идеали!Същото се случва и с АЕЦ Белене. Плеснаха с ръце, па се прегърнаха! Едните още оправдават получените комисиони, другите точат лиги по бъдещи благини!Време е да изметем всички гадове от властта!
251
0
 
1
 
! Отговори
ттт преди 5 години
"Dnes.bg обещава, че няма да си затвори очите" ... ,а за толкова неща си ги затваряте без проблем!
250
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя е за затвора
249
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нов пост от 237Обещах днеска да взема отношение. Държавата не направи нищо, следователно не съществува. След като не съществува, няма знаме. Журналиста е препикал някакъв плат. Не е престъпление.
248
7
 
10
 
! Отговори
Рускапaплач преди 5 години
Не се пише немедлено а незабавно! И ти ли си Българин? Дори не знаеш Български!
247
2
 
3
 
! Отговори
Схемата преди 5 години
Клипът може да бъде докладван по ред причини за премахване от Ютюб, както и да се претендира за наказания и забрана на канала на този аутист. Не вярвам, че за второто ще се вземат мерки, но ако подадете сигнал относно клипа в ютюб, ви гарантирам, че ще бъде премахнат до няколко дни. Причината е, че просто твърде много хора ще го направят така или иначе.
246
6
 
12
 
! Отговори
Схемата преди 5 години
Направих грешката да го намеря в Ютюб и... ами той човека е ненормален бе. Комунист, анархист, аутист, хомосексуалист и какви ли не други изми. Явно е, че проблема не е "всеобщ" и може да бъде решен с един профилактичен бой и после психодиспансер. Срамота е, че подобни хора се разхождат на свобода, когато трябва да са в в заведения за психично болни!
245
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите препикават флага всеки път, когато гласуват за герберюгите и останалите комунисти.
244
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашето знаме имаше герб. С лъв и коронаТова е някакъв друг флаг.
243
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То една държава, то едни светини, то един народ ...
242
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички, които одобряват този индивид, ги призовавам немедлено да се откажат от българското си гражданство и да емигрират в Сибир!
241
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Тубата има достатъчно клипове с Михайлов и Гласът на Стара Загора.Прегледайте ги и сами ще прецените колко му е акъла!Тия циркове ги разиграва единствено защото е с жълта книжка!
240
58
 
22
 
! Отговори
Евала преди 5 години
Браво на човека, евала!
239
29
 
34
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Този е от *** на яз. Копринка, дето гориха знамето на ЕС и НАТО. Руски ибрици! Сънуват как в България нахлуват зелени путинови войници.
238
27
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злостен руски агент- заслужава незабавен разстрел по специален държавен закон!
237
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детектор на лъжата по случая Иванчева за всички участници в инцидента. Ако е натопен, виновните в затвора, ако тя е виновна в затвора. Ако е невинна - да и се извинят и да я върнат на поста и. Докога няма да и се позволява да дава интервюта?
236
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е разликата между този и Асен Геновите деяния? Пак двойни стандарти. Пък и вие за кликове се изгаврихте с учителката дето танцувала в заведение, а не и с хомопрайдовете... Последователност няма.
235
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен ми е идело да го направя когато се сблъскам с простотията родна. Не забравяйте, че властимащите и институциите са проекция на народа, а не са дошли от луната. И на населението е част от вината за дереджето на държавата, няма гражданско общество. Имаше много протести, чудесно, но те не отправят конкретни искания, ами сменят едно лошо правителство с друго или със същото.
234
2
 
28
 
! Отговори
петроф преди 5 години
Нека е пълна замяна в цялата съдебна система. Освен, че е скъпа раздава несправедливост. Наричам я кривосъдие !!!
233
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевидно е, че чужди вражески сили искат и се стремят да предизвикат безредици в България. Ние, обичащите страната и децата си българи, трябва да сме бдителни и да не позволим това.