Светльо Витков за Акция "Шум": Показни акции за пред медиите!

Не може всичко да се мери с един аршин, настоя музикантът
5 юни 2018 10:45,
63

Заведения без документи по Черноморието ще бъдат съборени, става въпрос за поне пет, които се намират на Южния плаж в Слънчев Бряг, разпореди преди ден вицепремиерът Валери Симеонов.

Още по темата

В студиото на Bulgaria ON AIR журналистът Недялко Недялков изрази съмнение, че въпреки демонстрираната твърда позиция на вицепремиера, незаконните постройки няма да бъдат съборени.

"Колегите му ще осуетяват неговите действия, защото няма обща воля", предрича той.

Музикантът Светослав Витков се противопостави на планираните действия на Симеонов с думите: "Не може всичко да се мери с един аршин - няма как цялата държава да се подлага на личен морал".

Лидерът на "Глас народен" обяви, че е прочел законопроекта и според него се дават правомощия да се издават допълнителни разрешителни, като това ще утежни бюрокрацията по откриването на заведение.

"В демокрация не можеш да вземеш еднолични решения, без да се обсъдят с хотелиерите", допълни той.

"Искаме държавата да върши нещо на терен, докато полицията и данъчните нехаят. Г-н Симеонов е един от малкото хора, които вършат нещо - акциите, свързани с хазарта, с незаконните заведения, приватизационните сделки - всичко това са каузи, които заслужават широка обществена подкрепа", парира го журналистът Недялков в "България сутрин".

Според Витков обаче заведенията имат много по-големи проблеми, а концентрирането на властта в ръцете на един човек не е начинът да им се противодейства.

"Тези показни акции са за пред медиите", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Красикоито отидоха в ктб и за млади дами със съмнителна ценностна система. малшанс.
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя петел Бедрум ли тръгнал да защитава? Ето от къде му идват парите за партията! Не съм го виждал по телевизията от предните избори, сега първа кипра да защитава Бедрум.
40
1
 
7
 
! Отговори
нико преди 5 години
Най-после да се спре тая мутренска простотия по Черноморието ни , Симеонов си заслужи уважение с тази акция , дано да я доведе до край !
39
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоя голям капацитет се извъди! Може да е показна акция , но трябва да има правила! В България от всяко кьоше гърми просташка чалга. И същите , които казват , че всичко е законно , не почиват по Черноморието , ами тичат в Гърция и Турция. Не харесвам Симеонов , но уважавам смелостта му да се противопостави на тая дандания.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до Краси И да излъжеш в политиката и да успееш в политиката са коренно различни понятия..въпреки че ако подходим иронично това са си две еднакви понятия за нашите политици.)
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 37 Че той ли е виновен, че народа е гласувал наказателно?Аз или ти гласувахме ли наказателно за него? Не. Питай тия другите що си мислеха че като гласуват за него ще променят нещо с този наказателен вот.
36
0
 
3
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Че е показна акция е ясно. Но не разбрах какво иска Витков, да си тълкуват закона както искат ли? Оная куза със заплата на министър ми стига сутринта, дето каза че били преместваеми обекти и не и били работа. Ми да земе един камион и да ги премести, да видим.
35
1
 
4
 
! Отговори
Краси преди 5 години
До АнонименНаказателно му дадоха парички....
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 34 Краси, що си толкова наивен/на? Витков имаше такъв висок процент на президентските избори, защото вотът на народа за него беше наказателен!
33
0
 
6
 
! Отговори
Краси преди 5 години
До АнонименМисля че в политиката успя защото излъга бая хора и лапна субсидия от около 400 000 лева
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 33 Витков питаш какво общо имал с това? Че той е леко по-интелигентният вариант на Мишо Шамара. Отваря си устата по теми където изобщо не му е работа...
31
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ така яростно защитават КАКАО БИЙЧ понеже е на Маджо и ко го ядосат ще им дръпне килимчето. Все пак той назначи Кратун да ръководи Държавата.
30
2
 
16
 
! Отговори
Бриго Аспарухов преди 5 години
абе зетко, с толко зор те уредихме у политиката, ти пак музикант. ни се водиш, ни се караш, значи.
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светльо, за политик се представяш а прокламираш с различен аршин да се мери. Или ше кажеш, че и другите така действат.
28
1
 
9
 
! Отговори
Ala_bala преди 5 години
до 24 Коя държава? Няма държава има сикаджиска мафия!
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А! Недялко!...оня ден Слави Трифонов пак ти се обясни в любов..каза че рано или късно ще прави секс с теб!
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не схванах.... в ОС на Несебър има хотелиери.... Абе тези хотелиери не им ли пречи шума ? Ако им пречеше шума, не биха се справили с него !
25
1
 
18
 
! Отговори
Sofia преди 5 години
Този светли го раздава защитник на народа. Миналото лято го засякохме с някаква златотърсачка на 20. Лошо е когато няма субсидия, а златотърсачката си иска своето. Но той не е виновен. Като намериш над милион заблудени да ти гласуват. Евала!
24
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хиподил през 90-те год бяха една от най-свежите, яки и скандални групи. Светльо остаря, залезе и вече неговата музика умира и никой вече не се радва на *** му песнички и започна да го раздава политик , както Слави
23
7
 
13
 
! Отговори
Se 1 преди 5 години
Който иска тишина да заповяда на северното черноморие. Държавата уби туризмът на север за да създаде южното черноморие, а сега не харесва това, която тя сама е създала. Няма никаква национална политика за нищо. Нямам търпение курортите ни да останат празни заради некадърното управление. Народа си заслужава политиците и заслужава да стане още по-гладен и беден.