Депутат от ВМРО: Да обикаляш София с пера в задника не е възпитателно!

Представител на "София прайд": Събитието ще е под знака на любовта
6 юни 2018 19:30, Екип на Dnes.bg
131

Да обикаляш София и да демонстритраш по улиците с пера, забучени в задника, не е прилично и възпитателно. Така коментира предстоящото издание на "София прайд" депутатът от "Обединени патриоти" Красимир Богданов в студиото на "България сутрин".

Вчера ВМРО за пореден път се обяви срещу събитието и поиска от МВР да забрани "София прайд" като заплаха за обществения ред.

Още по темата

"Не мога да разбера какво демонстрират тези хора. Те имат права, както останалите хора в обществото. Имат право да избират своята сексуалност, макар че Създателят по друг начин е устроил света", категоричен бе той пред Bulgaria ON AIR.

По думите му със събитието ще бъдат ангажирани близо 1200 полицаи и огромен ресурс, а междувременно възрастните хора по селата са жертва на "циганските набези и никой не взема мерки", каза той.

"Ние настояваме след като се отделя такъв ресурс за защита на гей събитие, да се отдели същия ресур за защита на имотите и живота на хората от Северозапада. Там липсва полицейска намеса в много от населените места", допълни депутатът.

Той е убеден, че тезите, които бяха отхвърлени при обсъждането на Истанбулската конвенция, се прокрадват в "София прайд".

"Скритият замисъл е узаконяване на еднополовите бракове и легитимирането на различни общности. Никой не им забранява различната сексуална ориентация, но когато е грубо натикана в носа на обществото, е недопустимо. Реално никой хетеросексуален не е тръгнал да демонстрира с парад своята сексуална идентичност", твърди още той.

Лилия Драгоева от инициативния комитет на "София прайд" отбеляза, че събитието е мирно и съпътствано от много други арт събития, филмови фестивали и други.

"София прайд" има за цел да насочи вниманието на обществото към проблемите на ЛГБТ. ЕС реално не задължава държавите-членки да признаят еднополовите бракове и понякога двойки имат проблем в България. Освен това престъпленията срещу половата идентичност не са описани в закона", оплака се Драгоева.

Тя уточни, че вчерашното решение на европейския съд в Люксембург не налага на държави на ЕС да признават еднополови бракове. То касае единствено бракове, които са сключени с партньор, който е от трета страна, извън ЕС. Тоест страната трябва да признае правото на пребиваването на този човек, ако неговият съпруг е гражданин на страна в Евросъюза.

Лилия Драгоева е на мнение, че събитието, което ще се проведе на 9 юни ще мине мирно и под знака на любовта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
7
 
! Отговори
чичо Стоян преди 5 години
Едно време са слагали пера на шапките,а днес-пера в задниците ...Въпрос на гледна точка,нали...И за кучетата гледната точка стига до там...ориентират се по задниците...Завидна еволюция сме преживяли,нашата цивилизация.Впрочем откъде дойде модата да се заменя понятието"човек" със "***"...Само питам...
95
0
 
3
 
! Отговори
Г-н Йорданов преди 5 години
До Димитров"Съвременната изследователска и клинична литература преобладаващо" НИЩО не демонстрира. Реално малцина изследват въпроса, просто защото вече е прието за нещо нормално, което, ако сте чели история, е резултат от политически натиск, а не от невероятно научно откритие. 100 години психоаналитична клинична дейност МНОГОКРАТНО е демонстрирала, че ПРЕДПОЧИТАНИЕТО на сексуален партньор от същия пол е: 1. - придобито и 2. - далеч не толкова позитивна вариация на сексуалното функциониране.
94
1
 
2
 
! Отговори
Г-н Йорданов преди 5 години
До ДимитровЗдравей! Виждам, че просто копираш и пействаш някаква си информация там, която не кореспондира с реалността. Митът за 10-те процента датира от "научния" труд на Alfred Kinsey "Sexual Behavior in the Human Male" (1948) и "Sexual Behavior in the Human Female" (1953). Статистиките в повечето случаи показват между 1% и 3%, като това Е ОБЩ ПРОЦЕНТ за хомосексуални мъже, хомосексуални жени, бисексуални и транссексуални. Ако трябва да се смятат поотделно... съвсем намалява.
93
3
 
1
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Само да отбележа, че определения като "ненормални" за хомосексуалните са напълно погрешни. "Съвременната изследователска и клинична литература преобладаващо демонстрира, че еднополовите еротични и романтични влечения ( 8 - 10% от населението ), чувства и поведения са нормални и позитивни вариации на човешката сексуалност, което е отразено и признато в официални позиции на всички най-големи национални сдружения на специалисти в областта на психологията, психичното здраве и здравеопазването.
92
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм хомо, но В република България всеки може да организира парад, или тържествено шествие стига да не нарушава закона и да отговори на съответните нормативи. Не виждам проблем в два фургона, които ще минат за 15мин с музика. В България има свобода на словото, всеки който не харесва характера на събитието има правото да не присъства. Всеки може да си организира, дали откриване на мото сезон, дали парад на феновете на ЦСКА, ако има хора може и парад на РАКИЯТА да се организира.
91
0
 
9
 
! Отговори
леле преди 5 години
Проблема им е, че не могат да задържат перото с разпорените си сфинктери !
90
0
 
5
 
! Отговори
Той беше прав преди 5 години
Хомосексуалистите не са заплаха сами по себе си, но участващите в гей паради са. Проповядването и извършването на сексуални извращения като педофилия, зоофилия, некрофилия, хомосексуализъм и т.н.. трябва да бъдат осъдени от закона веднъж завинаги. Само изнасилвачите и убийците са по-долни от тези отр.епки. Толерантността е балон за наивници. Никакъв толеранс. И не ни плашете с Европа, защото на нас изобщо не ни дреме. Аз в Европа не ходя, не работя и не чакам пари от там. Нищо няма да загубя.
89
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 години
За София не знам,джамбаз,обикаля Брюксел с перо,а като дойде в София,се прави на мъж.И той е дупетат от вмро.
88
0
 
8
 
! Отговори
баУ преди 5 години
Лилия Драгоева е на мнение, че събитието, което ще се проведе на 9 юни ще мине мирно и под знака на K/аналната "любов".
87
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Хомосексуалистите трябва да получат правото на граждански брак и осиновяване на деца както е в нормалните страни"За да може българският гестапо-Барневарн да взима нашите деца по поръчка, и да ги дава на вас /срещу пари естествено, всичко е за пари/ да ги правите амбреажи като вас?
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"като засиля чата в Хага, цялото днес беге и вие понмак адрвси има да плащате като *** обезщетения! Ще ви смачкам! Само ви чакам! Ще ви ударя по джобовете мижетурки!"Изказване на истински дълбоко убеден евро..., пропит от великите ценности на приемането на различията, уважаващ мнението на околните и стожер на атлантизма.Сега ясно ли е какво се цели с тези неща? Май е точно на обратното на въртящите се мантри в медиите.
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе то и да крадеш от хората не е възпитателно, но уви - правят го. А като стана дума, ти, г-н депутат, какво направи за пенсионерите по селата? А нали знаете, че толкова полиция ще е ангажирана точно защото се насажда омраза от такива като вас, дето им правят безплатна реклама. И това е всяка година... Ако не ги отразяват по медии и т.н. най-много 100-на човека ще разберат, а сега отвсякъде ни заливат с информация за г**парад
84
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има далавера и финансиране в това да се определиш за малцинство и следователно поради това всички са ти длъжни нещо. Номерът да получиш нещо в повече /пари/ при либерализма е да си активен и да се обособяваш и противопоставяш на мнозинството, което естествено не те разбира, а ти уж страдаш...
83
3
 
30
 
! Отговори
Антигей преди 5 години
Какъв знак на любовта? Вие направихте и правите всичко възможно никой да не ви обича, даже да не ви понася, защото сте нахални и досадни и натрапвате своя начин на живот на другите, нормални хора!
82
41
 
9
 
! Отговори
Pride Fest преди 5 години
Да обикаляш с пера в *** не е възпитателно, а да се напиваш като каруцар и викаш по улиците на София при всеки мач е много възпитателно, а ?!? Толкова сте задръстени че няма накъде повече!
81
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербавите милиционерчета са същите дух.ачи като началниците си. Те са силни само пред кокошкари..стане ли напечено са като *** между дъските. Циврят като балерини, колко страшно щяло да бъде ако се намесят при сериозен конфликт.ви го на.чукам в милиционерските *** - брадат - че да не го познаете.
80
9
 
16
 
! Отговори
демократор преди 5 години
Обикалянето на София с пера в *** само заздравява българската демокрация!
79
23
 
5
 
! Отговори
без пардон преди 5 години
Депутат от ВМРО обикаля София с пера в ***! Възпитателно ли е това?
78
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 83 ЛАЗО"лазо" Ама как само звучи едно такова нежно, така женствено !
77
26
 
12
 
! Отговори
ЛАЗО преди 5 години
Депутати и министри крадат и с гъзовете си,пък на този му пречели перата!