МВР има пари за гей парад, но не и за убийства?

1300 полицаи и 160 бона струва охраната на прайда на 9 юни
71
МВР има пари за гей парад, но не и за убийства?
Снимка: Bulfoto, архив

Как така МВР харчи хиляди левове за охраната на гей парада, а в същото време няма полицаи там, където стават убийства?

Още по темата

Този въпрос постави шефът на общинските съветници от ВМРО – Българско национално движение в СОС Карлос Контрера, след снощното убийство на избягалия затворник Владимир Пелов в Ботевград.

Според Контрера явно има сериозен дисбаланс и лоша преценка на ситуацията в МВР, след като се командироват полицаи да охраняват "София прайд" и така се населени места остават без служители на реда."

Има избягал затворник от централния софийски затвор и се знае, че се укрива, преди ден имаше брутално убийство на възрастен мъж в Ботевград, а МВР харчи 160 000 лв. за охрана на гей парада на 9 юни и ще осигури 1300 полицаи да охранят една група хора", възмути се Контрера.

Според него МВР не изпълнява поетите ангажименти за борба с битовата престъпност и гарантиране на сигурността на хората. За сметка на това министерството се занимавало с охраната на едно частно мероприятие, което било финансирано от чужбина.

Така че Контрера отново призова да се забрани "София прайд" като заплаха за обществения ред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
7
 
! Отговори
Важен въпрос преди 5 години
Някой има ли представа колко приблизително са били участниците в прайда?Нека да съпоставим техния брой с броя на служителите на реда, на които плащаме всички ние, за да охраняват нечие парадче!Друг важен въпрос е, колко от участниците в това шествие са ЛГБТ и колко са хетеросексуалните участници, които са отишли там, защото им е платено от разни НПО-та. Преди години една подобна участничка заяви пред телевизионните камери, че е хетеросексуална, но се е включила само за да подкрепи идеята!
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не бе, не сте разбрали пак 'начи... тоя с "хетерошамтките" е излязъл гасягата то си личи
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднъж влязох в районното да пиша показания като свидетел на престъпление и направо се почувствах като в някой гей клуб. Половината полицаи там от администрацията си приличаха на откровени гейове.
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли онази снимка на ученичка, която плаче пред полицай от протестите 2013? Полицаят всъщност е гей и след няколко години е напуснал работа, защото са му *** *** от ***.
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че кога милиционерите са защитавали народа? Винаги служат на партията.
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОхуИ аз, и аз, и аз.Но не знам къде се продават. Освен да си направим по поръчка.
44
0
 
18
 
! Отговори
Някой помни ли, преди 5 години
когато преди време ни посети президентът на САЩ, колко полицаи бдяха в София?Ще бъде интересно да съпоставим тяхната бройка с цифрата 1 300, колкото са били ангажирани за охрана на глезотията на гейовете.Ром или гей да си в днешна България, уви!
43
0
 
14
 
! Отговори
Стефанов преди 5 години
До Парадиращ гей - На тебе ще ти е достатъчно да те заплюем. И ще си доволен, защото това искаш. Както се казва - въпрос на ценности, гейче.
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички куки са хомосексуалисти, няма съмнение в този доказан факт.
41
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гейовците искат да изкарат че хомофобът е човек,който мрази човеците но истината е друга: хомофобът мрази античовеците!
40
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който още не е рабрал, нека да знае: на нормалните хора не им дреме кой с кого! Изобщо! Нормалните хора не са съгласни с това високо прононсирано поведение на гeй хората, парадът и изобщо целия шум около изкривената cekcyaлност на група хора! Мисля, че нямат морално право да го правят този прайд, защото това не е някакво постижение, а грешка в Божиите намерения. Ето какво нормалните не одбряват! Изкуствената показност, която впрочем е напълно неефективна, защото надига нетърпимост...
39
1
 
3
 
! Отговори
TICK TOCK преди 5 години
По същественото е защо се потрошиха маса пари за тези от Европа,когато има хора,които в 21-ви век и в страна от ЕС гласуват.Нищо нещо ще се промени,нито хоратапще започнат да живеят нормален живот,извън оборите.
38
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 11 годининсъм в Великобритания и ако накой зададе такъв въпрос тук му лепват етикет хомофоб. Ще бъде уволнен и охулен публично по новините, вестника и радиото. Няма да може да работи същата длъжност каквато е работил преди. Ако пък е педофил ще стане един от елита тук.
37
1
 
5
 
! Отговори
До анонимен 31 преди 5 години
Значи да търсим гейската пасмина измежду червените мутри? Така си и мислех!
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АликзандърМи ха дано!Че с тая луда икономика,дето се вихри у нас...Добре,че се разкарах на време!Там,където съм сега,няма такива работи!На никой не му прави впечатление кой с кого си ляга,няма щуротии като гей-паради,и всичко е спокойно!И който посегне към политиката казват,че е мързелив!
35
6
 
3
 
! Отговори
Аликзандър преди 5 години
До чакай сиПарите от ЕС няма да спрат след 2 години. Тази опорна точка, отдавна е разкрита като пълна лъжа.
34
18
 
7
 
! Отговори
Парадиращ гей преди 5 години
Много е яко как разни квартални мачовци със смачкано самочувствие откачат всеки път когато ще има прайд. То не са побоища, то не са линчове и накрая пак седят на изтърбушения диван пред телевизора в очуканата панелка и лочат евтина бира от найлон.
33
3
 
7
 
! Отговори
чакай си преди 5 години
До АликзандърСлед 2 години като спрат парите от ЕС,и вече няма далавера,тогава ще видите толерастия,интеграстия и европеде....,кон боб яде ли,и магаре-лютеница!
32
1
 
3
 
! Отговори
101 преди 5 години
До 123И това ли е европейско?
31
3
 
13
 
! Отговори
123 преди 5 години
А прайд на педофилите кога ?