КНСБ срещу безработицата с идея: Ваучери за ремонти

Според синдиката тя работи успешно в други страни
9
КНСБ срещу безработицата с идея: Ваучери за ремонти
Снимка: flickr

КНСБ подготвя предложение до управляващите за въвеждане на система от ваучери за различни дребни ремонти по домовете.

Идеята е тези услуги да бъдат извършвани от безработни и от хора от останалите уязвими групи на пазара на труда, каквито са младежите и хората над 55-годишна възраст.

"Това е една идея, която работи много успешно в последните шест, седем години в Белгия, в Холандия и във Франция", коментира президентът на синдиката Пламен Димитров.

По думите му предложението има потенциал да създаде десетки хиляди работни места, при това в светлата част на сектора и да го "изсветли" още.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
9
 
! Отговори
КНСБ=тунеядци преди 5 години
Тунеядците от тази безполезна организация, са на принципа "Дайте да дадем". Паразитират за чужда сметка и затова си позволяват да изказват безумни идеи.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5 Фабрики, произвеждащи какво ? Държавни линше са ? Защото ако не са, ще е пълна шашма. Никой свестен, немалко да инвестира в България. Чужденците не ни вярват на властите, а българите, ако не са от "четата", просото са наясно, че никога не трябва да се предприема нищо в родината ни, освен ако не искаш да станеш дарител на партия или спонсор на 10 агенции, който ти искат такса въздух.
6
2
 
11
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 1Че той ако е свестен майстор до ваучери ли ще допре.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте ваучери на партиите, не истински пари. Ваучер за реклама, ваучер за плакати, ваучер за наем. Всички разходи се проверяват и се плащат тогава. Сега вземат милионите и могат да правят всичко с тях.
4
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България е пълно със работа! Няма липса на работни места. Има липса на квалифицирани кадри. Младите масово си мислят че щом имат "вишу" значи са много квалифицирани. А това не е така.Старите пък са спрели развитието си отдавна и в повечето случаи уменията и знанията им вече не са актуални и не се търсят от бизнеса.Бизнеса вече се развива прекалено бързо и хората не могат да наваксат. Всяка година изчезват професии и се появяват нови които изискват все по високи нива на експерни знания.
3
0
 
11
 
! Отговори
Превод преди 5 години
Държавни ваучери = вземаме пари от работещите и ги даваме на мързелите.
2
0
 
16
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
Работицата си я задръжте. Дайте идеи за безпаричието.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер.Само свестен маистор да има че ко е като моя 15 дена две стаи и накрая аз съм маистор що щото си оставил ръцете но иначе се поръчва материал руменчо ела си огледаи обекта и ако видиш нещо сподели