Патриотите поискаха оставката на Андон Дончев от "Воля"

Мотивът: Уронил авторитета на държавата в Сърбия
7 юни 2018 14:45,
12
Патриотите поискаха оставката на Андон Дончев от "Воля"
Андон Дончев. Кадър: Bulgaria ON AIR

"Обединени патриоти" поискаха оставката на депутата от "Воля" Андон Дончев като председател на парламентарната комисия по политиките на българите в чужбина.

Поводът за това стана изказването му при откриването на културно-информационен център в с. Звонци в Сърбия на българското малцинство там.

Още по темата

Според патриотите Дончев е уронил авторитета на държавата и Народното събрание, като е казал пред хората там, че не трябва да очакват нищо от България.

"Той се обърна към българите с "народа на Югославия", поднесе извинение за бомбардировките на НАТО, призова присъстващите, явно според него сърби, че нямат нужда от членство в НАТО и ЕС и че България нищо не е получила, че страната е в разруха, че няма армия и скоро ще проведе референдум за излизане от НАТО", каза Красимир Богданов в декларация от името на "Обединени патриоти".

По думите му Андон Дончев не е казал нито дума за правата на българите, за откриването на центъра и значението му или да постави въпроса за нуждите на тези хора.

"Това грубо уронва авторитета на българската държава и парламента", настоя Богданов и добави, че станалото води до разколебаване на нашите сънародници в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
кикито преди 5 години
патриотите да бегат бързо на гей парада раздават вибратори на аванта
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С напредването на възрастта си,Антон Дончев съвсем е изкукуригал.Както казват,"Никога не е късно,да станеш за резил".Жалко.Като ние не се уважаваме,защо сърбите биха ни уважавали.Кой го постави на този пост,парите ли не му стигат,за парно и закуски?Да беше си останал при старата слава.Сега,върху нея,той сам лепна петно.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В една война сомолетите не са сила, сила са ракетите. Евтино и като удари ударено е. Защо Турция купува ракети а ние самолети.
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв културен център в село с 30 човека.Второ - патриотите защо не се извинят на нашето малцинство там, бомбено през нашата територия? Човекът правилно е казал извинете.
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости, ние трябва да приобщаваме българите от чужбина и да ги защитаваме, а не да ги огорчаваме. Покажи че си държавник или се скрий някъде.
6
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИЩО НЕ Е ИЗЛЪГАЛ. ПРОСТО Е КАЗАЛ ИСТИНАТА. РЗРУХАТА Е ТОТАЛНА. НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА НЕЯ ИМАМЕ НОВИ 84 МИЛИОНЕРА БЕЗ ДА БРОЯ СТАРИТЕ. А ВИЕ ТАВАРИШИ ГОСПОДА И ТЕМ ПОДОБНИ ВЛЕ=4УГИ ПО КОЛКО МИЛИОНА СПЕСТИХТЕ.
5
4
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Bolt Thrower,еее имаме ли бе ***.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви са тия циркаджии бе, утре и знамето ще запалят и ще го препикат.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия от Воля лъжат като дърти роми нали обещаваха армия и самолети вместо туй се обявиха против самолетите и отидоха да разправят че нямаме армия.
2
5
 
12
 
! Отговори
Bolt Thrower преди 5 години
България нямала армия... Аз доколкото се сещам точно неговата партия е против модернизацията на армията. А бе кой въобще го назначи това кретенче на такава длъжност???
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Toва ако е истина излиза че тия от Воля са по-големи ненормалници и от атакистите,все ми се струва че подобни дивотии Волен не би казал и то пък в Сърбия!Като се има предвид Магарешки какви ги плещи напоследък явно са захранени яко от Москва "воляците",има да гледат мноого от далече парламента след едни избори!