Приятел на ранения Панчев се закани: Ще има отмъщение!

От "групата" те чистят, когато не си удобен, обясни той
Обновена: 7 юни 2018 13:48 | 7 юни 2018 10:30, Петя Славова
75

"Ще има отмъщение, Пелов има наследници", каза пред камерата на Bulgaria ON AIR Георги, приятел на тежко ранения по време на вчерашната престрелка в Ботевград Марио Панчев, който гърбя и уби рецидивиста Владимир Пелов.

Още по темата

"Хората се страхуват, защото от "групата" те чистят, когато не си удобен. В Ботевград има конфликт между българи и цигани, пребиват циганчета в дискотеките", каза още той.

Георги изрази увереност, че Пелов е можел да живее необезпокоявано в Ботевград, дегизиран с брада.

"Полицията тук не обикаля като в София, тук полицаите идват само при инциденти", обясни Георги.

"Марио много помагаше на циганите, той беше вярващ и набожен. От него знам, че Владимир го дебне отдавна. Не е заради жена, може да е за пари или имот. Сега ще живеем по-спокойно", каза още Георги.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
42
 
! Отговори
До кога преди 5 години
До кога ще живеем в държава управлявана от мафията. Трябва да изгоним всичките 240 депутати, който са част от мафията и да сложим нови хора без мръсно минало.
27
7
 
55
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Почивай в мир, Владимир Пелов. Спасил си някой Българин от норвежката напаст. Не си бил толкова лош, колкото те изкарват. Дано си на по - добро място. Подкрепяй ни, че работата зле.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не мога да ги разбера тия хора защо не си гледат живота, децата, кефа ами ходят се занимават с простотии - побойща, убийства, затвори..
25
12
 
19
 
! Отговори
до 23 преди 5 години
Да със сигурност ти е симпатичен и Динко ти е симпатичен,това са героите на пропадналата българия.
24
0
 
41
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Мдаааа....Задава се вълна от "отмъщения"!Видя се,че милицията не се справя,бездейства,стана за смях и всеки взима нещата в свои ръце!
23
4
 
63
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Пелов явно е бил добър човек. Ромеите са му имала страха. А това е много важно. Индиректно е спасил някой Българин, от поредния ромейски набег.Оценяваме човека, когато вече го няма. Явно такъв е случая с Пелов.
22
1
 
40
 
! Отговори
Сакън преди 5 години
Тоя шут, че и бая мургавичък при това, да не вземе да наследи царството небесно преждевременно. Току- виж се възкресил този Пелов и... хм...
21
1
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Пелов чак ми стана симпатичен. Жалко, че е починал. От написаното останах с впечатление, че е вършил полезна дейност.
20
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За такива закани, полицаите трябва да го приберат и да му повдигнат обвинение.
19
0
 
11
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 5 години
Джанго Ънчейнд 2
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как пък точно след като изпраща писмо до президента е избягал от затвора и е застрелян(убит)?Тези тези с махленските свади,не се връзват.Публикувайте го това писмо!Явно заради него е убит.
17
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гражданин и още до кога в МВР пенсионери ще са на пълна пенсия и пълна заплата заради " недостига". Да си преструктурират МВР - то и да го накарат да работи, ама работата им да не се отчита само в колко глобени. Има разкриваемост , а каква е виждаме.
16
2
 
42
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
До кога МВР ще източва бюджета с излишни структури като СЪТРУДНИК по ОХРАНА за сметка на недокомплект от реални полицаи .
15
2
 
36
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
*** почна да се самоизчиства ,полицията да не се меси в естествения подбор ;) !!!
14
1
 
52
 
! Отговори
'Се 1 ме нема преди 5 години
Престъпници дегизирани като политици. С бради, шапки, мустаци, шлифери, сланини и къдрици, а под тях гнили ябълки и корумпирани бандити. Рецидивисти. Пелов бил обявил война на държавата. Политиците ни също. Грабят, крадат, съсипват и унищожават държавата ни, както никой външен враг не го е правил.
13
4
 
28
 
! Отговори
ист русофила. преди 5 години
Няма Пелов, няма проблем.Мутрите сами свършиха работата на системата.
12
4
 
42
 
! Отговори
до 12 преди 5 години
Дори и полицаите разбират че хора като Пелов са полезни само няколко Пеловци и разни мутренски групи и *** ще изчезнат ти ли си по-наясно от събитията в града или полицията трай си там и не се обаждай.
11
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хаха, пък в софия обикаля полиция, друг път, те са като служители на технополис - никога не се намират когато ти трябват, за сметка на другите които ти предлагат бързи кредити.
10
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията в Ботевград не обикаляла както в София, а се явявали само при инциденти. И тази полиция има началник и управление. Къде е превенцията на престъпленията, къде е респекта от полицаите, като се явяват само като превали.
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието отговаря )% на съдържанието. Дори заблуждава ! НЕНОВИНИ от ПСЕВДОМЕДИЯ