Гей парадът – един, а срещу него излизат три протеста

Шествия срещу "София прайд" ще има в Пловдив, Варна, Бургас, Русе
116
Гей парадът – един, а срещу него излизат три протеста
Снимка: Булфото, архив

В столицата утре, успоредно с гей парада "София прайд", ще се проведат три събития в защита на семейните ценности, които са съгласувани със Столичната община, съобщиха от кметството пред "Труд".

Началото на "София прайд" ще е в Княжеската градина е планирано за 16:00 ч.

Още по темата

Митинг-шествие "Поход за семейството" ще се проведе от 14:00 ч. до 16.30 ч. в София. То ще тръгне от площад "Народно събрание".

На него ще се празнуват брака и традиционното семейство, състоящо се от мъж и жена.

Инициативата ще се проведе и в 4 други града. В Пловдив шествието тръгва от пл. "Аптека Марица" в 11:00 ч., а във Варна – от сцена "Раковина" в 15:30 ч. В Бургас мероприятието ще се проведе на пл."Тройката" от 18:00 ч., а в Русе при Дома на културата в 17:00 ч.

Събитието не е протест, а своеобразен празник на българското семейство, заявиха организаторите. За шествието ще има розови и сини тениски, както и балони.

Акцент в похода в част от градовете ще бъдат двойки, облечени в сватбените си костюми и булчински рокли.

Организаторите ще излязат с декларация до народните представители с призив да работят за утвърждаване на семейството между мъж и жена.

От 17:00 ч., пред билетния център на НДК в София ще започне концерт с наслов "За Възраждане на семейните ценности". Той е организиран от партия "Възраждане" и е планирано да приключи в 20 ч.

Протестът "Да спасим децата на България и българското семейство" няма да започне от Княжеската градина, както бе обявено, а от пилоните на НДК в 18.00 ч.

Шествието ще продължи по бул. "Патриарх Евтимий", ул. "Граф Игнатиев", бул. "Христо и Евлоги Георгиеви" и Национален стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
11
 
! Отговори
Кметът на Симитли преди 5 години
Подкрепям!
39
8
 
13
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 5 години
Утре всички леви ще са на парада, тоест дже,ндъри, мендъри, комунисти, би, хомота, най-обикновени пеперудки.....
38
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 53ТОЧНО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!НЕКА НАСЕЛЕНИЕТО СЕ ПРОИЗНЕСЕ :DКАКВОТО КАЖЕ НАСЕЛЕНИЕТО! АКО НАСЕЛЕНИЕТО КАЖЕ, ЧЕ НЕ ИСКА ТОГАВА ЛИЧНО ЩЕ ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ ГЕЙ ПАРАДИТЕ ПРОТЕСТИ!РЕФЕРЕНДУМ :DРЕФЕРЕНДУМ :D
37
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДа, можете да решите, че и 1+1 не е 2, нали? Като станете мнозинство ще се съобразяваме с вас, защото така работи света. Или вие си мислите, че гей изживявянията ви дават супер сила и вашето мнение тежи повече от на другите?
36
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 50КОЕ ТИ КАЗА НА ТЕБ КОЕ Е НОРМАЛНО И КОЕ НЕ Е!!!!ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО РЕШАВА КОЕ Е НОРМАЛНО И КОЕ НЕ Е!!!АКО БЯХМЕ ПОВЕЧЕ КАТО ПРОЦЕНТ ОТ ОБЩЕСТВОТО ВАШЕТО ЩЕШЕ ДА Е НЕНОРМАЛНОТО :DГЕЙ ОБЩЕСТВО А ЖЕНИТЕ САМО СНАСЯТ ДЕЦА ПО ПОРЪЧКА ТОВА МИ ЗВУЧИ НОРМАЛНО :D
35
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БИБЛИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е ДЕЛО НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ТЯ Е РЕФОРМИРАНА И МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ОРИГИНАЛА!!!!!ОРИГИНАЛНАТА БИБЛИЯ Е ОТ 330-ТА ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА И СЪДЪРЖА ПИСАНИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС!ТАМ НЯМА ЛЪЖЕПРОРОЧИ И ОМРАЗА КЪМ ГЕЙ ВРЪЗКИТЕ НЯМА И ГЛУПОСТИТЕ ЗА СОДОМ И ГОМОР ! ТОВА СА НЕЩА ДОПИСВАНИ В БИБЛИЯТА КОЕТО Е НЕРЕДНО!ИМА САМО ЕДИН ХРИСТИЯНСКИ ПРОРОК И ТОЙ Е ХРИСТОС! ЛЪЖЕПРОРОЦИ В БИБЛИЯТА ДРУГИ СА НЕДОПУСТИМИ!
34
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНикой ни ви мрази, вие сте хората, който насаждат омраза, но не можете да го проумеете. Виката не черното - бяло, на разврата - любов и искате подкрепа! Ще ти кажа как ще постъпя - ще се държа нормално, защото това не е моя работа. Аз не си натрапвам възгледите за разлика от вас.
33
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Контрапротести ама друг път. Това са латентни геюве които не смеят открито да прайдват и под предлога на контрапротест искат да се изявят на големия ден.
32
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как ще постъпите ако един ден разберете, че детето ви, брат ви, сестра ви или най-добрият ви приятел е с хомосексуални наклонности???? Затова внимавайте кого мразите, може да е някой когото обичате.
31
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСКАМЕ ЗАКОН ЗА СУРОГАТНИТЕ МАЙКИ ДА СЕ ПРИЕМЕ!!!ЖЕНАТА Е ДА ИЗНОСВА И СНАСЯ ДЕЦА ТЕРТИП НА КРИСТИАНО РОНАЛДО И ТОЛКОВА :D
30
10
 
12
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
много им се иска на джендърите тук да стане втора норвегия и да се отнемат деца и *** да осиновяват.....А за русофилите-русофреници и те станаха *** напоследък и започнаха да се подвизават в Гепи Ме в мъжкия чат все се канят на гости а па ги е страх да се видят очи в очи въпреки че са пишман ***
29
4
 
4
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Да ви напомням ли? Пригответе си бомбичките и фоерверките.
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСКАМЕ ГЕЙ БРАКОВЕ :DDDDDDDDИСКАМЕ БИГАМИЯ ПОЛИГАМИЯ МЕГАГАМИЯ :D12 МЪЖЕ И ЕДНА ЖЕНА ТОВА Е НОРМАЛНОТО :DЕДИН МЪЖ И 7 ЖЕНИ ТОВА Е НОРМАЛНОТО :D
27
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ ЕДИН АКО ЩЕ 10 КОНТРА ПРОТЕСТА ДА ИМА ВСЕ ТАЯ!!!НАД 10 ХИЛЯДИ СА РЕГИСТРАЦИИТЕ НА ГЕЙОВЕ САМО ОТ СОФИЯ САМО В САЙТА НА ГЕЙ РОМЕО!10-15% ЯВНО ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СА ГЕЙ КОЕТО Е 100-ЦИ ХИЛЯДИ ДУШИ!! ТОВА НЕ Е НИКАК МАЛКО :DНЕСПИРАЕМО Е ВЕЧЕ!ТЪЙ, ЧЕ ПРОТЕСТО ПАРАД НЕ САМО , ЧЕ ЩЕ ИМА АМИ ТРЯБВА ДА Е ВСЕКИ МЕСЕЦ КОГАТО НЕ СЕ СВИКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ :D
26
3
 
4
 
! Отговори
би до Владо преди 5 години
Не съм лекар, а "колега" по ориентация, но за разлика от теб съм обективен.
25
5
 
12
 
! Отговори
Румен до владо преди 5 години
Кое в биологията и в психологията на човека се промени през последните 50 г. та да се промено отношението към содомизма? Но се промени и за това сме на този хал. Няма как яловото да е равностойно на продуктивното.
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВладоГоворя за спорта като цяло, а футболните агитки са почитатели. Има хора, които отиват на мачове не заради спорта, а за да се бият, но това няма нищо общо с агитката като цяло. Статистика за това колко човека са умрели от СПИН можеш ли да извадиш? Да, знам, че хомосексуализмът не е болест(не съм чул доказателства за това, но така е модерно да се казва), но това дава ли ви право да се възползвате от държавни средства за протекция докато го рекламирате?
23
8
 
6
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Срам за гилдията са хора, които се придържат към изолирани класификации от преди 50 години. Заради такива сме на тоя хал...
22
8
 
7
 
! Отговори
Владо преди 5 години
На " пиле" не реагирам. Простотията и злобата ви е в повече.
21
4
 
11
 
! Отговори
би до Владо преди 5 години
Я кажи бе, пиле, какво е било мнението на Американската психиатрична асоциация до 80-те години?