Гей парадът – един, а срещу него излизат три протеста

Шествия срещу "София прайд" ще има в Пловдив, Варна, Бургас, Русе
116
Гей парадът – един, а срещу него излизат три протеста
Снимка: Булфото, архив

В столицата утре, успоредно с гей парада "София прайд", ще се проведат три събития в защита на семейните ценности, които са съгласувани със Столичната община, съобщиха от кметството пред "Труд".

Началото на "София прайд" ще е в Княжеската градина е планирано за 16:00 ч.

Още по темата

Митинг-шествие "Поход за семейството" ще се проведе от 14:00 ч. до 16.30 ч. в София. То ще тръгне от площад "Народно събрание".

На него ще се празнуват брака и традиционното семейство, състоящо се от мъж и жена.

Инициативата ще се проведе и в 4 други града. В Пловдив шествието тръгва от пл. "Аптека Марица" в 11:00 ч., а във Варна – от сцена "Раковина" в 15:30 ч. В Бургас мероприятието ще се проведе на пл."Тройката" от 18:00 ч., а в Русе при Дома на културата в 17:00 ч.

Събитието не е протест, а своеобразен празник на българското семейство, заявиха организаторите. За шествието ще има розови и сини тениски, както и балони.

Акцент в похода в част от градовете ще бъдат двойки, облечени в сватбените си костюми и булчински рокли.

Организаторите ще излязат с декларация до народните представители с призив да работят за утвърждаване на семейството между мъж и жена.

От 17:00 ч., пред билетния център на НДК в София ще започне концерт с наслов "За Възраждане на семейните ценности". Той е организиран от партия "Възраждане" и е планирано да приключи в 20 ч.

Протестът "Да спасим децата на България и българското семейство" няма да започне от Княжеската градина, както бе обявено, а от пилоните на НДК в 18.00 ч.

Шествието ще продължи по бул. "Патриарх Евтимий", ул. "Граф Игнатиев", бул. "Христо и Евлоги Георгиеви" и Национален стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
12
 
9
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Не е нужно да сте лекар, като мен, за да знаете, че хомосексуализмът не е болест, а содомията се практикува еднакво от хетеро и нехетеросексуални. Невежеството е удивително. Не знам доколко футболните агитки са прославили България (???), но знам за хора, погребали децата си заради тези ***.
19
1
 
14
 
! Отговори
Румен до владо преди 5 години
Ти май не следиш новини. За содомистите се сещаме само когато ни навират в очите заболяването си. През цялото останало време новините ни занимават точно с футболни агитки,убииства,катастрофи и др. И всеки ден пред съдебната палата има протестиращи. *** и виж!
18
6
 
14
 
! Отговори
Дам преди 5 години
До ВладоНе се сещам за гейове, които са прославили България с това, че са гейове, но със сигурност има спортисти, които са я прославили
17
12
 
9
 
! Отговори
Владо преди 5 години
До Хетеро: абсолютно същият въпрос може да се зададе и на футболните агитки, които не само се изтипосват в центъра, ами го и блокират и убиват и нараняват хора. Парадът не е агресивно събитие. Който не го кефи, да не ходи. На мен не ми пречат, както и на всеки друг, който не се интересува от тях. Хора са и имат право да си правят парад.
16
3
 
30
 
! Отговори
Хетеро Сапиенс преди 5 години
До ВладоБи ли ми обяснил какво е мирното в това да знаеш, че повече от 90% от хората не могат да те търпят, но въпреки това се изтипосваш дрогиран и нашерен в центъра на София с претенциите, че си заслужил нещо, защото спиш с някого?
15
23
 
11
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Какво възмущение срещу един мирен парад. Не се възмущавате от изцепки, наранявания и убийства заради мачове, не се възмущавате от селяндурщината и мафията. Оставяте малолетните си деца, облечени като магистрални ***, да тресат гюбеци по чалгатеките, нямате проблем с невежеството.... Прайдът ви е проблем. Странна работа.
14
6
 
26
 
! Отговори
РККА преди 5 години
Евроатлантическа ценностна система ,гнусно е да вие честита демокрацията създала хибридни полови двойки...ПП.*** много положителни коментари тука говори за нивото на сайта...
13
6
 
52
 
! Отговори
Несъгласен преди 5 години
Добре де...доколкото разбирам тези хора настояват за равни права а в същото време парадират,че са различни.Всъщност те какво точно искат?
12
49
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няколко меки китки ще поразвяват знаменца, а "големите балкански мачовци" ще се сбъркат от злоба и страх, че някой щял да обърне резбата.. Хахаха!! Че те гейовете ще излязат по-големи мъже бе, смешковци :D
11
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хетероАма кой ограничава правата на сбърканяците бе! Всъщност те искат повече права от нас. Искат привилегии.
10
42
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има, даже познавам няколко женени мъже с деца, които го правят с мъже. Някои дори са казали на жените си и те знаят за тях. И какво от това, след като им харесва и с жени и мъже.
9
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
София защо спиш и не протестираш???
8
7
 
40
 
! Отговори
КЕКС преди 5 години
Празник на добродетелта срещу парада на срама.
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!
6
2
 
22
 
! Отговори
хетеро преди 5 години
Различни хора, равни права.
5
67
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само прикрити гейове биха простестирали срещу открити такива! Оставете хората да се забавляват, бе! И аз не обичам хеви метъл, но няма да ходя да протестирам срещу концертите на мейдън и джудас. Същото е! Сбъркана нация сме, ей....
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6666
3
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
познавам поне трима женени би правят си го с мъже *** само на четири очи не ходят по гей паради
2
38
 
15
 
! Отговори
васко преди 5 години
нека да правим повече такива хубави мероприятия...дори и протести да има ..нас никои не може да ни спре,ще извървим целия път докато получиме нужното уважение
1
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От което се мъдър срамува, с него се глупав надува.Вместо да ги е срам,те парадират.