Гей парадът – един, а срещу него излизат три протеста

Шествия срещу "София прайд" ще има в Пловдив, Варна, Бургас, Русе
116
Гей парадът – един, а срещу него излизат три протеста
Снимка: Булфото, архив

В столицата утре, успоредно с гей парада "София прайд", ще се проведат три събития в защита на семейните ценности, които са съгласувани със Столичната община, съобщиха от кметството пред "Труд".

Началото на "София прайд" ще е в Княжеската градина е планирано за 16:00 ч.

Още по темата

Митинг-шествие "Поход за семейството" ще се проведе от 14:00 ч. до 16.30 ч. в София. То ще тръгне от площад "Народно събрание".

На него ще се празнуват брака и традиционното семейство, състоящо се от мъж и жена.

Инициативата ще се проведе и в 4 други града. В Пловдив шествието тръгва от пл. "Аптека Марица" в 11:00 ч., а във Варна – от сцена "Раковина" в 15:30 ч. В Бургас мероприятието ще се проведе на пл."Тройката" от 18:00 ч., а в Русе при Дома на културата в 17:00 ч.

Събитието не е протест, а своеобразен празник на българското семейство, заявиха организаторите. За шествието ще има розови и сини тениски, както и балони.

Акцент в похода в част от градовете ще бъдат двойки, облечени в сватбените си костюми и булчински рокли.

Организаторите ще излязат с декларация до народните представители с призив да работят за утвърждаване на семейството между мъж и жена.

От 17:00 ч., пред билетния център на НДК в София ще започне концерт с наслов "За Възраждане на семейните ценности". Той е организиран от партия "Възраждане" и е планирано да приключи в 20 ч.

Протестът "Да спасим децата на България и българското семейство" няма да започне от Княжеската градина, както бе обявено, а от пилоните на НДК в 18.00 ч.

Шествието ще продължи по бул. "Патриарх Евтимий", ул. "Граф Игнатиев", бул. "Христо и Евлоги Георгиеви" и Национален стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
10
 
21
 
! Отговори
Тодор Тодоров преди 5 години
Всеки в къщи, да си прави с когото иска каквото иска! Но пред погледа на толкова деца и подрастващи, да се разрешава на банда содомити, да си показват задниците и голотиите...няма да ви бъде! Тази банда от ЛГБТ и Сорос , а и от Хелзинския комитет с искания да се женят, като ясно е казано, че мъж и жена се женят и правят семейство. И да искат да осиновяват деца, което си е законна педофилия, понеже гейовете осиновяват момченца, а лесбийките осиновяват момиченца. Следва въпроса защо?
59
11
 
15
 
! Отговори
човека с бича преди 5 години
Всички парадиращи заслужават по един волски бич и затваряне във WC цистерна,докато им се избистри ума и се изпари всякакво желание за показност.
58
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЛГБТИ хора не са човеци а политически терористи
57
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софияпрайд е терористична организация и трябва да се забрани заедно с БХК
56
6
 
26
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Я не вярвах, че и днес ще се намерят *** във форума, но ето че двама-трима и днес са на смяна. Опорните им точки за днес: 1. Хомосексуализмът е нещо нормално и природно обусловено (дори и със статистка ни захранват - точно 5% били гейове), 2. Хората, които не приемат хомосоксуализма са първобитни, неграмотни неандерталци и как същите още не са разбрали, че да си гей е модерно и супер куул.Общо-взето това е. Ще защитават тезите си до последна капка кръв. Все пак бюджета на гейпарада и заплатите на *** идват от един и същ портфейл - този на Сорос.
55
16
 
12
 
! Отговори
телефон 112 преди 5 години
няма заплаха от хомосексуалистите за българското семейство, заплахата идва вътре от самото "семейство".
54
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прайд е неподходяща дума.Хората не са стадо!Гейовете не ми пречат.
53
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този гей-парад не би бил възможен, ако не се финансираше от чужбина и не се охраняваше от хиляди полицаи.
52
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само, че гей-парада не трябва да се забранява, ами напротив-трябва да се направи задължителен и с поименна проверка.
51
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...и бог ще изсипе огън и гръм над пропадналия град софия....
50
3
 
24
 
! Отговори
Румен до 51 преди 5 години
Каква Библия си чел ти бе,неграмотнико?! Толкова лъжи за Библията и на комунистите не са хрумвали. "А който легне с мъж като със жена и двамата вършат грях" . Има още доста. ЧЕТИ преди да пишеш.
49
5
 
15
 
! Отговори
ХАХАХАХАА преди 5 години
НИЩО ЛОШО--НА СОФИЯ И ПОДХОЖДАТ РАЗНИ ИСТАНБУЛКИ КОНФЕКЦИИ--ТЕ ПОНАЧАЛО СА СИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА .....
48
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До жив миндирасНе ми е проблем на кого и къде си го слагаш. Проблем ми е че парадираш с извращението си. Аз пък няма да търпя пошлостта и грозотията.
47
8
 
30
 
! Отговори
Пфу! преди 5 години
Парад на позора.
46
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ФутурологОлдъс Хъксли Прекрасният нов свят - хората няма да се раждат, а ще се отглеждат в инкубатори и от самото си раждане ще са разпределени по касти - от служители до управляващи.
45
6
 
29
 
! Отговори
би преди 5 години
Откритото поощряване на сексуалните и психичните отклонения от страна на елита винаги е ставало в периодите на упадък на държавата. Болестта не може да бъде норма.
44
5
 
21
 
! Отговори
би преди 5 години
Виж как лъсна истината, че си НПО тpoл! Използваш термини като cis gender. Хетеросексуалността е нормата, тя дава плод, естествено, че ще бъде пропагандирана. Хомосексуализмът и останалите ЛГБТИ истории са болести и освен че не дават здраво потомство, принадлежащите са със психични отклонения, а не само секс. такива. Подчертавам, това го казвам, въпреки че съм бисексуален.
43
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
заплахи или насилие. Близките на повечето ЛГБТИ хора реагират със скръб и дори омраза на това, че тяхната дъщеря, син, сестра, брат или приятелка не е хетеросексуална или цисджендър.
42
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С подкрепата на Америка за Бъглария ! хахахахаха
41
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е, че няма нужда от хетеро парад, защото той се случва непрестанно в ежедневието. Да ходиш по улицата, хванал за ръка любимия човек от другия пол, да го целунеш или да му кажеш Обичам те, да споделиш с близките си или с колегите си, че си обвързан всичко това са обичайни прояви на привързаност и на пълноценен личен живот за всеки хетеросексуален или цисджендър човек, които не биха предизвикали негативни реакции у околните. Ако обаче една еднополова двойка две жени или двама мъже постъпят по същия начин, те биха били обект на неодобрителни погледи, подмятания, дори понякога зап