Джамбазки пожела на "Прайда" бури, мълнии и градушка

Евродепутатът с отворено писмо след покана към него
Обновена: 9 юни 2018 12:10 | 9 юни 2018 11:38, Елка Василева
128
Джамбазки пожела на "Прайда" бури, мълнии и градушка
Ангел Джамбазки. Снимка: архив, Булфото

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки от официалната си страница във Facebook написа отворено писмо, отговор на покана, изпратена до него, както и до всички български народни представители, евродепутати, министри и т.н., от координатора на „София прайд“.
 
В писмото си Джамбазки пише, че „София прайд” е политическо събитие с политически искания и лозунгите, които се издигат там, категорично противоречат на неговите политически убеждения.

Още по темата

Той прилага и десет свои коментара към конкретни политически искания от страна на организаторите на това събитие. В отговор на исканията им за промяна на чл. 6 от Конституцията на Република България Джамбазки пише, че  текстът на конституцията е напълно изчерпателен и задава въпроса: „Ако искате, да Ви споменем поименно в Конституцията?
 
Не желая по никакъв повод да си прекарам времето в компанията на странни същества тип „Елза Парини“, които се кривят и кълчат, качени на платформа, гримирани и намацани като статисти в нискобюджетна комедия на ужаса, това поне е естетически избор, на който имам право, коментира още Ангел Джамбазки.
 
Той допълва, че това събитие ще струва на българските данъкоплатци командироването и събирането на повече от хиляда и двеста служители на МВР от няколко областни дирекции. Оголвайки райони, в които тези служители са много по-нужни. Доста скъпо излизат на данъкоплатеца съботните Ви разходки из центъра на столицата, категоричен е воеводата.

Желая Ви приятен ден и се надявам на един прекрасен съботен ден с проливен дъжд, бури, гръмотевици и локална градушка в центъра на София, около 16.00 часа днес, пише в заключение Джамбазки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До врагове на нормата:)))) Пак нищо не ти се разбира. Да не си на лосиони от сутринта ?
39
5
 
0
 
! Отговори
глупаци не преди 5 години
вселенската ви мъдрост е гнусният ви парад на вселенския ви фалшив бог идол зла свобода зла идентичност ами хуманизма поклон към мъжки атрибути гръцки манталитет орфеизъм= хомосексуализъм *** са много в парламента в партията бсп мс перковци глупави не
38
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
джамбазки лае , прайда си върви .
37
8
 
0
 
! Отговори
врагове на нормата преди 5 години
никакъв брато не съм ти ,,вселенска мъдрост,, не ами божа мъдрост не съм зодия гей като вас бсп изперкали петли зли хора ако милеехте за българите комунистите нямаше да изопачават истината и тормозят нормалните гнусни хора сте вие за затвор ,,враг на народа,,
36
3
 
0
 
! Отговори
нормални сме преди 5 години
абе всички ходиха при еврогейовете в брюксел пък нали не сме женчовци а мъже в бг жените са жени не *** и т.н. ,,криворазбрана цивилизация,, нене ви вярваме Бог да е милостив за такива хора да дойдат на себе си и за тези които им помагат за да са добре добре сме нормални сме не
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До не на злото небрато, от вълнението явно, нищо не ти се разбира. Дишай дълбоко, успокой се и сподели вселенската си мъдрост с аудиторията.
34
5
 
9
 
! Отговори
не на злото не преди 5 години
парадиране с глупостта си фалшива свобода никой не ви слуша никой не ви иска гнусния ви живот на срам и гнусотия перверзия ,,визия не от фолк не,, не спуснати маймуни с маймунски театър не сме произлезли от маймуните ,,иратори на перверзия,, не
33
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този пък женчо дето се е спасил и пт казармата къде е ръгнал акъл да дава
32
3
 
1
 
! Отговори
,,срам,, не преди 5 години
,,послание от фалшиви посланици,, зли хора лоши хора не са посланици за бг добро и партиите им в бг също зли хора лоши хора срам не не гледам не ви мисля глупостите ви лъжите ви гнусните ви послания парад на бунището не
31
2
 
11
 
! Отговори
Морски преди 5 години
......... начело с Борисов и Фандъкова почнаха ли вече?
30
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Липсата на елементарна толерантност и емпатия в Джамбазки е покъртителна. Хетеросексуален съм и подобно паради въобще не ми пречат. Ако щат, всеки месец да правят шоу. Как се обличат, също не е мой проблем. Всеки има право на лош вкус. Ако ги радва - аз проблем нямам. Колкото за парите за полицаите .... да припомняме ли на джамбазки колко пари отиват за да се вихри в парламента или ще замълчим многозначително ?
29
0
 
2
 
! Отговори
пръст към вас си де преди 5 години
едно говорят друго вършат по долен начин се издигат и мъже и женот от хората които засяга джамбаски т.е. скрити гейове в нс и министерски съвет трябва да са начело на прайда им бурите мълнии и градушки божа работа содом и гомор може и камъните ,,падат,, от небето ,,сръбска музика,, не
28
10
 
2
 
! Отговори
Сутиен преди 5 години
Да оставим генетиката и медицината и да се насочим към политиката и гражданското общество.Ислямисти,крайни Млюслюлмани и патриоти са против гей парад, но много гей двойки си имат деца... Посланието е, че патриоти и ислямисти са скачени съдове-братчета.
27
4
 
2
 
! Отговори
Саки преди 5 години
Истински чистокръвен АМ-ГЪЛ
26
3
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
Не съм фен на гейските събития, но Джамбазки който има дар слово, стана евродепутат на гърба на Бареков, и междудругото и на Росен Петров,който тогава им донесе повече гласове от цялото тогавашно ВМРО накуп. На снимката ясно се вижда знамето на ББЦ
25
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя всяка година плямпа едно и също и гейовете пак си шеcтват, каква е ползата от Жембаза само яде народни пари и плямпа. Да идва некой истински патриот и да спира тия гей-паради веднъж завинагиР градушка може да си чака и вкъщи.
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Различни били всички глупости, има 2 пола. Понякога крайчета от Y хромозомата се прилепят към Х и обратното, но това са редки случаи, със сигурност не милиарди. Всяка жена е човек с лопсваща Y хромозома. Всеки мъж има влечение само към жени, но не да се жени за тях и да им робува, в което се е превърнало семейството. За това на всички ви пожелавам локални градушки.
23
21
 
13
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Всяка година, драма. Народа мрази различните. Разберете го, всички сме различни. Факт е, че тези хора съществуват. Както съществуват неприятни, миризливи и злобни хора. Такъв е живота, шарен. Против съм прайда, защото се насажда излишно напрежение и не се постига нищо. Но хомосексуалистите са милиарди ... трябва да имат равни права. Така е честно. Доказаха го наскоро учените - раждаш се такъв. Не зависи как си отгледан и от кого. Подтискането на тези хора ги прави опасни и зли - лоша идея.
22
22
 
6
 
! Отговори
st.anger преди 5 години
този прекалено много се вълнува от парада.дали пък не е и той гей? като гледам снимката,май да.
21
8
 
12
 
! Отговори
до национален легион преди 5 години
Надявам се ти е ясно, че луковмарш е нео наци шествие и на него ходят само ***?