Поход за семейството: Да защитим брака като съюз между мъж и жена!

Стотици, облечени в розови и сини фланелки, се включиха в шествия
Обновена: 9 юни 2018 16:00 | 9 юни 2018 15:45, Веселина Йорданова
183

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Стотици хора се включиха в Националния поход за семейството.
Още по темата
Облечени в розови и сини фланелки, с балони и плакати в ръце с надписи "Здраво семейство=на здраво общество" и "Само християнските ценности ще спасят Европа от саморазрушение", те се включиха в шествия, за да заявят, че семейството е най-ценната инвестиция и се противопоставят на опитите за посегателство върху децата чрез въвеждането на джендър-политики.

Походи имаше в Пазарджишко и Пловдивско.

"Да защитим брака като съюз между един мъж и една жена", "Да научим децата да бъдат добри, да дават любов" - заявиха участниците.

Поход за семейството се провежда и в София. Той започна на площад "Народно събрание".

Ето какво сподели един от организаторите Николай Колев за мотива те да бъдат тук днес пред БНР:

"В обществото се случват едни процеси, които смятаме, че застрашават традиционното българско семейство и въобще начина на мислене за отношенията между хората и за семейството вътре в него. Иска ми се да се чуе ясно в българското общество подкрепата на конституционния текст, че семейството в България е между мъж и жена".

Походът за семейството ще се проведе още във Варна, Бургас и Русе.

В края на това събитие в София към небето ще полетят десетки балони с надпис "За семейството от мъж и жена".

По-късно пред Паметника на съветската армия пък ще се проведе 11-то издание на гей-парада "София прайд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
7
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Тук има няколко коментара, които много угодно тълкуват Библията. Хора, спрете и се замислете. На кого смятате, че вредите?
116
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мене жената ме бие и командва и като се замисля ме е яд че не съм се родил гей ама детето като гледа всичко това маи ще стане геи и дано
115
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е така бе хора в светото евангелие е записано секс само след брак и да е детствена ама то след 14 годишните няма маи детствени
114
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбери. ако ти си мъж, за жената ти си просто един роб и спермодонор. Съвременното общество е разхайтило главите на жените, не само лесбийките които се мислят за мъже, но и тези които упорито търсят да сключат традиционен брак. Жената знае че във взеки един момент може да се разведе и да заграби 50% от имуществото на един мъж, да му отнеме децата, защото по закон те са нейни, той е просто един безгласен роб. Такова споразумение е самоубийство, освен ако не държиш на поколение на всяка цена.
113
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ни интерисуват поповете и кои какво прави а НИЕ ХРИСТИЯНИТЕ РОДЕНИ ОТ ВОДА И СВЕТИЯ ДУХ ПРЕДАНИ И ВЕРНИ НА ИСУС ХРИСТОС ЖИВЕЕЩИ В СВЯТОСТ И ЧИСТОТА ВИ ПРИЗОВАВАМЕ да се покаете от тези грехове за да спаси Исус душите ви и още ТЕЛАТА НИ СА ХРАМ НА БОГ В ТЯХ ЖИВЕЕ СВЕТИЯ ДУХ НИЕ СМЕ ПРОТЕСТАНТИ а не православни ХРИСТИЯНИ Таке че заповядвам вън от България на този Хомосексуален демон в името на Господ Исус Христос
112
2
 
3
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Относно исканията на ГБЛТ-та само на лезбийки трябва да се разреши семейство, на гейовете йок, защото лезбийките се репродуцират и създават поколение а гейовете само се забавляват. Семейството е отговорност, а не забавление. Даже трябва да им наложат такси забавления, както когато пердашиш тъщата за кеф. Там е най-голямата грешка на хората, че не различават къде ги будалкат ЛГТБ-тара, нищо че го усещат инстиктивно. Разликара мвжду отговорности, удоволствия и забавления.
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То за поповете това не е секс а изповядване така те чисти от грехове
110
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деца наркоманчета правят секс за 2 лв защо и е на геиовете да се озаконяват скриите се като нормални и си правете кефа както всички
109
5
 
6
 
! Отговори
Капитан преди 5 години
До 118Ма много са ти ясни тия неща... Римляните ги няма отдавна. Дъщерята на брат ми е лесбийка и си има приятелка. Брат ми и жена му са хетеросексуални. И двамата бяха много против гейове, лесбийки, докато не се оказа, че детето им е такова. Първо щок и паника, но сега са наясно и не бих искал да съм на мястото на този, който ще отиде да убеждава брат ми, че дъщеря му е втара категория човек и няма право да обича когото или която си иска.
108
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе и аз съм за здравото семейство и т.н., ама не са ли точно монасите по манастирите които постоянно си се лупкат така здраво отзаде и са от най-големите хомота? Така че какви християнски ценности точно тия искат да ни показват?
107
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е нужна само за да гледа децата и да чисти а любовта си я практикуваи където си искаш
106
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брака между мъж и жена е вреден за здравето!
105
0
 
5
 
! Отговори
НЯМА МЪРДАНЕ !!! преди 5 години
Каквото и да направите и каквото и съжителство да подпишете на края всичко се изсипва в съдийските и адвокатските джобове . Ние имаме право да служим за обогатяването им , , а който не вярва да провери едрата недвижимост чия е . . .
104
3
 
3
 
! Отговори
Капитан преди 5 години
Абе кой е тоя Христо, дето трябвало да му защитаваме семейството?
103
2
 
1
 
! Отговори
до 118 преди 5 години
Грешнико изтегли си ел библия и прочети Посланието към Римляните само 1 и 2 глава и ще ти светне защо и как стават хомо хората и не пиши лъжи а се покай от греховете си
102
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовта не е важна трябва да се спазват законите а там е писано брак само между мъж и женска
101
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма смисъл човек да се жени. Плащай си на проституки и си гледай куче у вас, ако ти е скучно. Много по-евтино излиза. Жената е ненужно бреме. Вечно недоволна, вечно с претенции, жената е нахална. Иначе гейовете не ме интересуват, често са ме сваляли гейове, ама нещо не ме влече, гнусна работа е.
100
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брака е Бизнес. Няма такова нещо като "съюз между мъж и жена". Всеки търси начини да използва другия без значение дали си признава открито или не.Затова на много места по света хората като се женят сключват договор във който са описани всички права и задължения на всяка от страните. Едно време Българите също са правили такива уговорки между роднините на младоженците. Например предварително са уговаряли имотите които ще се наследят, ако трябва една от страните доплаща със злато.
99
7
 
14
 
! Отговори
Лора преди 5 години
Човек има право да избира кой да обича, колко и как. Няма значение дали мъж или жена. Важно е хората да се обичат и да са щастливи.
98
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой Никога Не Може да преме Извратеността Содомиятя за нормална Защото тя е Ненормална Неморална и погубва човешката душа както убийството кражбата блудството и пр които са ненормални и неморални греховни начини на живот Ние сме се запазили като народ Именно като сме отстоявали Християнските ценности и морал Морала се задава само и единствено от Християнството Тъй че никаква форма на демонстрация на тези хора ние няма да приемем НИКОГА